Woonverzekering Eede Een opstal- en/of inboedelverzekering vanaf €6,65 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Natuurlijk, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Mocht er toch iets gebeuren, dan is het goed dat je een verzekering hebt afgesloten. Met behulp van de vergelijkingstool tref je een voordelige of gewoon de beste woonverzekering voor jouw huis in Eede. De woonverzekering is een verzamelnaam van een opstal- en een inboedelverzekering. Niet zelden wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus zowel jouw huis als inboedel. Huur je? Dan sluit je alleen een inboedelverzekering af. Vergelijk hier alle erkende verzekeraars zoals Huis In Eén Verzekeringen en SNS die schade veroorzaakt door inbraak, storm, bliksem, water vergoeden.

 • Alle erkende aanbieders
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Aanpassingen mogelijk binnen 2 weken
 • In een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in Eede juni 2024

Op basis van een inboedelverzekering kan je jouw waardevolle bezittingen verzekeren. Dan kun je denken aan schade door bijvoorbeeld brand, water, vandalisme, storm, inbraak. Denk bijvoorbeeld aan een beschadigde vloer. Met de term inboedel omschrijven we alle spullen die je zou meenemen als je gaat verhuizen. Eigendommen die echt vast aan jouw woning zitten verzeker je via de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, maar meer dan 90% van de Nederlanders hebben wel zo’n polis. Wie is er nu niet zuinig op zaken als radio of zonnebank? In de regel kan je kiezen uit drie verschillende dekkingen categorieën: all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Ben jij op zoek naar een een goede inboedelverzekering Eede? Start à la minute’de vergelijkingstool. Meestal doet men dit samen met een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal Hollanders nemen een zogeheten verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een zogenoemde pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en gemakkelijk te begrijpen. In jouw verzekeringspakket zitten doorgaans de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Soms sluit je dit tezamen af met motorverzekering, autoverzekering, brommerverzekering, rechtsbijstandverzekering, ongevallenverzekering. Verzekeringsbedrijven als Avéro Achmea + Nationale Nederlanden faciliteren aantrekkelijke pakket verzekeringen. Check ook: Dirkshorn verzekeringspakket.

Betaalbaar

Interessante pakketkorting

1 overzichtelijke polis

Adequate afhandeling

Alle premies op 1 factuur

Grip op de kosten

woonverzekering-eede


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Sluis? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. De opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert jouw woning tegen schade die hun oorsprong vindt in bijvoorbeeld brand en storm. Let op: ook de onroerende goederen zoals een 2e woning zijn verzekerd. Op basis daarvan kom je niet voor enorme kosten te staan als jouw woning iets overkomt. Bekende hypotheek-bedrijven stellen zo’n polis verplicht. Met behulp van een uitgebreide dekking (of extra) sta je niet voor vervelende verrassingen bij schadeposten als schade door wateroverlast of brandblussing. Via een all-risk polisheb je de meest complete dekking, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Binnen roken of brandstichting? Brand rondom de woning is altijd een risico. De kostenposten zijn niet mals. Door middel van een brandverzekering dek je het risico van o.a. roetschade. Brandschade aan jouw spullen kan je verzekeren met de inboedelpolis. Schade aan huis dek je af met de opstalpolis.


Inbraak en diefstal

Een inbraak in Eede kan ook jou overkomen. Flipperen of openbreken openslaande deur, je kunt het zo gek niet bedenken. Schade n.a.v. diefstal / inbraak blijft minimaal dankzij de woonverzekering: braakschade aan jouw woning handel je af middels de opstal, de spullen die je kwijt bent gaan via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Een flinke regenbui en een kapotte kit voeg. Je kunt last krijgen van een onbruikbare droger. Doorgaans worden dergelijke kosten vergoed via de woonverzekering (inboedel of opstal). Bestudeer de voorwaarden van de polis en ontdek wat er wel en niet bij hoort.


Schade door storm

Maar zelden hebben we te maken met een fikse storm. Dit geldt vanaf windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor forse schade. Denk maar aan een kapotte schoorsteen. Meestal betreft het schade aan het dak of muren, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert geldt er vaak een hoog eigen risico tot wel €575.

Eenvoudig een goedkope woonverzekering afsluiten in Eede
Moeiteloos een betaalbare woonverzekering afsluiten die matcht met jouw wensen? Hieronder vind je enkele handige tips. Verzeker direct de woning in Eede moeiteloos online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Kies optioneel aanvullende modules als de all risk verzekering
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Kies voor koop- of huurwoning
 6. Markeer jouw type woning (kies bijv. voor grachtenpand). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Wat is het inkomen van jouw huishouden?
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Dit kan zijn Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Wat volgt is alle woonverzekeringen die matchen met jouw eisenpakket. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Eede

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Handig: je kunt de woonverzekering in Eede nog persoonlijker maken met additionele praktische aanvullende polissen. Je kunt denken aan: de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Op deze pagina lees jij bruikbare tips (of klik door naar: woonverzekering Boxtel afsluiten).

Glasverzekering

Veel polissen bevatten ook de glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Heb je veel ramen? Een extra verzekering voor het glas is voor huizen als dezede moeite. Deze nieuwe zekerheid betaalt uit bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Opmerking: een mooie spiegel en mobiele telefoons zijn in de regel niet inbegrepen. Gaat het om een woning die je huurt? Check in de meest recente overeenkomst of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Denk dan eens na over de all-risk woonverzekering. Deze module verzekert bijna alle schades aan je huis en inboedel. Dat geldt dus ook bij schades van eigen hand. Vanzelfsprekend geldt dit alleen als het niet expres gebeurt. Denk aan:

 • Een kunstwerk laten vallen
 • Jouw partner maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit een glas cola over het tapijt vaniemand

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis mag je aanvullen met de buitenhuisdekking. Aan de hand van deze dekking zijn de kostbaarheden niet alleen in je woning verzekerd tegen schade of diefstal, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Zeeland). Voorbeelden hiervan zijn bezittingen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Bijvoorbeeld filmapparatuur en sieraden. Waak voor oververzekering: mogelijkerwijs heb je al een smartphone-verzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Eede

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de schade die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. Dit betreft schade aan bezittingen en letselschade. Hierbij kan jij denken aan: kapotte apparatuur of ziekenhuisverblijf. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, die is specifiek voor een auto of motor. Handig: deze module betaalt niet alleen uit bij schade door jou, maar ook schade aangericht door gezinsleden, een logé of de kat. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar het is wel aan te raden. Deze verzekeringen staan jou bij vanaf zo’n €1.500.000 tot zo’n €4.250.000. Vaak hoef je geen eigen risico te betalen. Deze module sluit je af vanaf €2,60 p/maand. Ga verder naar Independer.

Rechtsbijstandverzekering Eede
De polis rechtsbijstand biedt juridische hulp bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld conflict over erfenis of afgenomen rijbewijs. Dan kan het prettig zijn dat iemand jou bijstaat zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Wij onderscheiden verschillende opties.

 • Consument (bijv. conflict met de gemeente)
 • Inkomensconflicten (bijv. tuchtzaken)
 • Woon-module (bijv. conflicten over erfrecht)
 • Verkeer (bijv. geschil met een verzekeraar)

De maandelijkse premies variëren significant (startend vanaf €25,35 tot €29,05 per maand in juni 2024). De premie wordt gebaseerd op de modules, het totaalbedrag en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Eede afsluiten? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering