Woonverzekering Stad aan 't Haringvliet Opstal- en inboedelverzekering, vanaf €3,95 per maand

Wonen zonder stress? Vanzelf, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Als er (door een ongeluk) toch iets vervelends gebeurt, dan is het fijn dat je een verzekering hebt afgesloten. Via de vergelijkingstool ontdek je een voordelige of gewoon de beste woonverzekering voor inwoners van Stad aan ’t Haringvliet. Het concept woonverzekering is een verzamelnaam van een inboedel + opstalverzekering. Niet zelden wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Met zo’n pakketpolis verzeker je eenvoudig niet alleen de inboedel, maar ook jouw huis. Beschik je over een huurhuis? Dan is een opstalverzekering niet nodig. Check en vergelijk hier alle populaire maatschappijen zoals bijvoorbeeld Avéro Achmea en InShared die schade door o.a. bliksem, inbraak, vandalisme, brand dekken.

 • Populaire verzekeraars vergelijken
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • De beste pakketpolissen
 • Afsluiten met 14 dagen bedenktijd
 • Jouw woning snel verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Stad aan ’t Haringvliet april 2024

Middels de inboedelverzekering verzeker jij al jouw spullen. Wat voor schade? Nou o.a. storm, diefstal, vandalisme, water, inbraak. Je moet dan denken aan bijv. een gestolen laptop. De definitie van inboedel is alle bezittingen die niet vastgenageld zitten aan het huis. Zaken die vastzitten aan je huis kan je verzekeren middels de opstalverzekering. Het is geen vereiste, maar veel Nederlanders hebben de inboedel wel verzekerd. Jij hecht toch ook waarde aan eigendommen als fornuis en wasmachine? Bij veel verzekeraars kies je uit drie soorten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Overstappen naar een goede inboedelverzekering Stad aan ’t Haringvliet? Gebruik hiervoor meteen de verzekeringsvergelijker. In de regel doe je dit samen met een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel Hollanders nemen een goedkoop verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een totale pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en transparant. In een dergelijk verzekeringspakket zie je meestal de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Steeds vaker zijn er mogelijkheden voor ongevallenverzekering, autoverzekering, motorverzekering, rechtsbijstandverzekering, brommerverzekering. Bedrijven zoals DAK + Nederlanden van Nu hebben veel ervaring met dergelijke pakket verzekeringen. Ook interessant: Sint Jansklooster verzekeringspakket.

Laagste prijs

Mooie pakketkorting

Korte lijnen met service

Online schade melden

1 maandelijkse rekening

Grip op de kosten

woonverzekering-stad-aan-t-haringvliet


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Goeree-Overflakkee? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. Een dergelijke opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert de woning tegen schade als gevolg van o.a. brand, inbraak of storm. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw schuurtjes zijn inclusief. Daardoor wordt je financieel ondersteund als jouw woning iets overkomt. Bekende hypotheek-leveranciers verplichten deze polis. Aan de hand van een extra uitgebreide dekking kom je niet voor hoge kosten te staan bij kosten bijvoorbeeld door schade door wateroverlast en omvallen van bomen. Via een allrisk opstalverzekering krijg je zo’n beetje elke schade vergoed, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Een defect apparaat of een vuile afzuigkap? Brand rondom de woning is altijd een risico. De kosten zijn vaak enorm. Dankzij een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld schroeischade. Brandschade aan jouw spullen kan je verzekeren met de inboedelpolis. Schade aan huis verzeker je met de opstalverzekering.


Inbraakverzekering

Diefstal in Stad aan ’t Haringvliet kan zomaar gebeuren. De Roemeense methode of de babbeltruc, je kunt het zo gek niet bedenken. De schade die je oploopt door inbraak / diefstal dek je af met een woonverzekering: schade aan het huis gaat via de opstalverzekering, en gestolen spullen regel je via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Veel neerslag en een lekkende leiding. Je kunt dan denken aan schade als laminaat dat moet worden vervangen. In de regel worden de kosten betaald middels de inboedel/opstalverzekering. Bestudeer de actuele polisvoorwaarden en ontdek welke kostenposten gedekt zijn.


Stormschade

Een enkele keer ondergaan wij een fikse storm. Er is pas storm bij windkracht 7. De consequentie kan zijn hevige schade. Denk maar aan een kapotte gevel. In veel gevallen is het schade aan het huis zelf, en loopt het via de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert moet je rekening houden met een verhoogd eigen risico tot wel €520.

Snel een goedkope woonverzekering afsluiten in Stad aan ’t Haringvliet
Snel een woonverzekering afsluiten die past bij jouw ideaalplaatje? Onderstaand tref je enkele handige tips. Verzeker à la minute jouw onderkomen in Stad aan ’t Haringvliet probleemloos online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Selecteer eventueel aanvullende dekkingen als rechtsbijstandverzekering
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Kies voor koop- of huurwoning
 6. Wat voor soort huis is het? (bijv. appartement). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Vul jouw inkomen in.
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Denk aan het politiekeurmerk
 9. Je ontdekt hierna alle verzekeringen die rijmen met jouw zoekopdracht. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Stad aan ’t Haringvliet

Aanvullende woonverzekeringen april 2024

Soms is het zo dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Tip: men mag deze woonverzekering in Stad aan ’t Haringvliet completer maken met enkele belangrijke aanvullende polissen. Men kiest doorgaans voor: de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Hierna tref je handige details (of bezoek info over woonverzekering Ransdaal afsluiten).

Glasverzekering

Een vaak afgesloten extra dekking is een extra glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Heb je veel glas in huis? Een extra verzekering voor het glas is voor huizen als dezede moeite. Deze nieuwe moduleverzekert bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Tip: spiegels en iPads zijn in de regel niet inbegrepen. Beschik je over een huurwoning? Lees het ondertekende contract of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Overweeg dan een all-risk woonverzekering. Deze polis betaalt uit bij bijna alle denkbare schades. Dit betekend ook: schades van eigen hand. Wel geldt dit alleen als het hier een ongelukje betreft. Denk aan:

 • U laat iets waardevols vallen
 • Jouw partner maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je gooit wijn over de bank van een familielid

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering is uit te breiden met een handige buitenhuisdekking. Handig, want zo zijn de kostbaarheden niet alleen als je thuis bent verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Zuid-Holland). Voorbeelden hiervan zijn kostbaarheden die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Hier gaat het bijv. om filmapparatuur of jouw golfspullen. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: mogelijk hebben jullie al een smartphone-verzekering of uitgebreide reisverzekering.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Stad aan ’t Haringvliet

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor mogelijke schade die je bij anderen veroorzaakt. Er zijn 2 soorten schades: schade aan eigendommen en persoonlijk letsel. Denk dan aan een vlek op een meubel of therapie. Verwar dit niet met de WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Wist je dat: deze module dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, maar ook die van bijvoorbeeld jouw partner of de kinderen. Het is 100% vrijblijvend, maar is toch wel aan te raden. Deze verzekeringen bieden een verzekerd bedrag vanaf €1.300.000 tot wel €3.250.000. BIj de meeste verzekeraars is er ook geen sprake van eigen risico. Zo’n verzekering is beschikbaar vanaf €2,60 per maand. Bekijk ook Klaverblad.

Rechtsbijstandverzekering Stad aan ’t Haringvliet
De polis rechtsbijstand biedt support bij problemen op juridisch gebied. Dit is relevant bij o.a. conflict met een webshop of conflict met de bank. Hierbij kan het prettig zijn dat je support krijgt waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Wij onderscheiden enkele modules.

 • Consument & wonen (bijv. conflict met een reisbureau)
 • Inkomen & Werk (bijv. conflict over pensioenuitkeringen)
 • Conflicten m.b.t. wonen (bijv. conflict over wonen)
 • Verkeer (denk aan conflict over verzekering)

De premies schommelen nogal (vanaf €36,70 tot €29,40 per maand in april 2024). De prijs wordt gebaseerd op de gekozen dekking, het totaalbedrag en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Stad aan 't Haringvliet op maat? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering