Woonverzekering Grathem Een inboedel- en/of opstalverzekering, vanaf €7,85 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Vanzelf, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Als er wat met jouw spullen of huis gebeurt, dan is het prettig dat je een verzekering hebt afgesloten. Met behulp van de verzekeringsvergelijker ontdek je de goedkoopste of beste woonverzekering voor bewoners van Grathem. Jouw woonverzekering is een verzekeringspakket met de opstal en inboedelverzekering. Niet zelden wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Dankzij een pakketpolis verzeker je dus zowel jouw huis als inboedel. Geen koopwoning maar een huurwoning? De opstalverzekering kan je dan vaak achterwege laten. Bekijk en vergelijk hier alle landelijke partijen zoals Avéro Achmea en Lancyr die schade als gevolg van storm, brand, bliksem, vandalisme dekken.

 • Alle grote partijen vergelijken
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Recht op 2 weken bedenktijd
 • Snel online afgehandeld

Inboedelverzekering vergelijken in Grathem juni 2024

Via een inboedelverzekering zijn de spullen in je woning gedekt. Je bent gedekt tegen schade door bijvoorbeeld door brand, vandalisme, water, diefstal, inbraak. Je moet dan denken aan bijv. schade aan elektrische apparatuur. De definitie van inboedel is alle spullen die je zonder iets te breken kunt meenemen. Bezittingen die vastgenageld zitten aan je woning dek je af met een opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, echter ruim 80% van de huishoudens beschikken wel over deze verzekering. Iedereen gaat voorzichtig om met inboedel zoals kruiden en (elektrische) dekens? We onderscheiden 3 varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Wat is nu een een goede inboedelverzekering Grathem? Gebruik hiervoor à la minute’de vergelijkingstool. Meer en meer gaat dit in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal consumenten gaan voor een zogeheten verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en transparant. In een verzekeringspakket zie je bijna altijd inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Soms zijn er mogelijkheden voor doorlopende annuleringsverzekering, gezinsongevallenverzekering, doorlopende reisverzekering, rechtsbijstand. Verzekeraars als HEMA + Lancyr verkopen dergelijke pakket verzekeringen. Check ook: Gassel verzekeringspakket.

Betaalbaar

Extra pakketkorting

Korte lijnen met service

Online schade melden

Alles in 1 automatische incasso

Begrijpelijk

woonverzekering-grathem


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Leudal? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Daarbij neem je dus een goede verzekering. Een dergelijke opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert jouw woning tegen schade als gevolg van water, storm, brand en andere oorzaken. Ook overige onroerende onderdelen als schuur zijn inclusief. Met zo’n polis kom je niet voor onaangename verrassingen te staan als jouw woning iets overkomt. Veel hypotheekaanbieders willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Via een extra uitgebreide dekking kom je niet in de problemen bij kostenposten veroorzaakt door water afkomstig uit een defect aquarium of waterbed of omvallen van bomen. Meer zekerheid? Met een all-risk verzekering is bijna alles afgedekt, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Een verkeerd aangesloten apparaat of een kapotte koelkast? Brand in de woning kan iedereen overkomen. De kosten hiervan zijn al snel erg hoog. Dankzij een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. schroeischade. Schade aan jouw inboedel lopen via de inboedelverzekering. Schade aan huis gaat via de opstalpolis.


Inbraak / Diefstal

Een inbraak in Grathem kan ook jou gebeuren. De afbreekmethode of Lock picking, je kunt het zo gek niet bedenken. De opgelopen schade n.a.v. diefstal / inbraak kan je beperken met een woonverzekering: schade na inbraak aan alle onroerende zaken loopt via de opstal, de spullen die je kwijt bent lopen via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Een lekke dakgoot / gesprongen leidingen. Een mogelijke schadepost is kapotte apparatuur. Gewoonlijk worden de kosten betaald met jouw inboedel/opstalverzekering. Bestudeer de actuele polisvoorwaarden en bekijk in hoeverre je verzekerd bent.


Stormschade

Soms hebben we te maken met een hevige storm. De definitie van storm is windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met behoorlijke kostenposten. Denk maar aan missende dakpannen. Doorgaans is het schade aan het dak of muren, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt moet je rekening houden met een relatief hoog eigen risico tot circa €445.

In 9 stappen een goedkope woonverzekering afsluiten in Grathem
Meteen een betaalbare woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw woning? Onderstaand bekijk je bruikbare info. Verzeker direct de woning in Grathem probleemloos online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Selecteer eventueel aanvullende verzekeringen als rechtsbijstandverzekering
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Wat voor soort huis is het? (bijv. recreatiewoning). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Hoeveel verdien jij / je gezin?
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Bijvoorbeeld het politiekeurmerk
 9. Je checkt meteen alle woonhuisverzekeringen die passen bij jouw ideaalplaatje. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Grathem

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Het kan zijn dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Handig: men mag deze woonverzekering in Grathem uitbreiden met extra praktische aanvullende polissen. Populaire mogelijkheden zijn de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Onderstaand vind je nuttige specificaties (of check details over woonverzekering Drachtstercompagnie afsluiten).

Glasverzekering

Veel polissen bevatten ook de glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Een aanvullende glasdekking is voor huizen als dezegeen gek idee. Deze nieuwe zekerheid betaalt uit bij situaties van schade aan glas / ramen. Vergeet niet: aquaria, spiegels en mobiele telefoons zijn meestal niet afgedekt. Gaat het om een woning die je huurt? Raadpleeg de huurvoorwaarden of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Ga dan zeker voor zo’n all-risk woonverzekering. Deze verzekering betaalt uit bij bijna alle schades aan je huis en inboedel. Dat houdt in ook schade die jezelf veroorzaakt. Uiteraard geldt dit alleen als het om een ongeluk gaat. Voorbeelden van situaties:

 • Een iPhone laten vallen
 • Jouw hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit bier over het tapijt van een vriend

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering biedt nog meer dekking met een erkende buitenhuisdekking. Handig, want zo zijn je aankopen niet alleen binnenhuis gedekt voor inbraak en schades, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Limburg). Voorbeelden hiervan zijn kostbaarheden die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Onder andere een e-reader en een kinderwagen. Waak voor oververzekering: mogelijk hebben jullie al een tablet verzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Grathem

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering regel je (financiële) schade die je bij anderen veroorzaakt. Het kan gaan om schade aan bezittingen en letselschade. Voorbeelden zijn besmeurde meubels en ook ziekenhuisverblijf. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Wist je dat: deze polis vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, maar ook als dit gebeurt door de kids of jouw hond. Het is niet verplicht, maar is toch wel aan te raden. Deze verzekeringen staan garant voor een flink bedrag, beginnend bij €1.050.000 tot wel €4.400.000. In de regel is er ook geen sprake van eigen risico. Een aansprakelijkheidsverzekering is al af te sluiten vanaf €2,85 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: ZLM dekking.

Rechtsbijstandverzekering Grathem
De rechtsbijstand verstrekt advies en hulp bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Dit is relevant bij o.a. een webshop die niet levert of huur- en verhuurgeschillen. Daarbij wordt het als prettig ervaren dat je wordt ondersteund zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Jij hebt de keuze uit grofweg 4 pakketten.

 • Consumentenzaken (bijv. schade die iemand bij jou veroorzaakt)
 • Inkomensconflicten (bijv. bijstandsuitkering)
 • Woon-module (bijv. conflict met aannemer)
 • Verkeer (denk aan afgenomen rijbewijs)

De maandelijkse premies verschillen enorm (vanaf circa €28,20 tot en met €34,15 p/maand in juni 2024). Deze prijs vindt zijn grondslag in de grootte van het pakket, het bedrag dat je wilt afdekken en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Grathem afsluiten? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering