Woonverzekering Moerkapelle Opstal- en inboedelverzekering, al voor €5,90 per maand

Wonen zonder stress? Uiteraard, jouw bezit is je heel wat waard. Wanneer er wat naars gebeurt, dan is het fijn dat je verzekerd bent. Met behulp van de verzekeringsvergelijker vind je de beste woonverzekering die je kunt afsluiten in Moerkapelle. Jouw woonverzekering is een verzamelnaam van een inboedel- en opstalverzekering. Vaak wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus in een keer jouw woning en inboedel. Beschik je over een huurhuis? Meestal heb je dan alleen een inboedelverzekering nodig. Check en vergelijk hier alle bekende bedrijven zoals bijvoorbeeld Avéro Achmea en SNS die schade veroorzaakt door storm, bliksem, brand, vandalisme vergoeden.

 • Alle erkende maatschappijen
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • Interessante pakketpolissen
 • Recht op 2 weken bedenktijd
 • Direct je polis online afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Moerkapelle juli 2024

Aan de hand van een inboedelverzekering verzeker jij al jouw spullen. Je bent gedekt tegen schade door bijvoorbeeld storm, inbraak, vandalisme, water, diefstal. Dit kan bijv. gaan om schade aan elektrische apparatuur. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle spullen die “los” staan in jouw woning. Zaken die je niet zomaar kunt meenemen vallen onder de opstalverzekering. Het is niet verplicht, maar de meeste gezinnen zijn in het bezit van zo’n polis. Wie is er nu niet zuinig op eigendommen als vloerbedekking of hoeden? We onderscheiden drie soorten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Wil jij een goede inboedelverzekering Moerkapelle? Begin direct met à la minute’de vergelijkingstool. Meestal doet men dit in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel Nederlanders nemen een zogenaamd verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een unieke pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en 1 overzichtelijke nota. In zo’n verzekeringspakket vind je vaak de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Optioneel sluit je dit tezamen af met ongevallenverzekering, autoverzekering, motorverzekering, brommerverzekering, reisverzekering. Verzekeraars als EAG Assuradeuren + Nationale Nederlanden hebben veel ervaring met deze pakket verzekeringen. Check ook: Marijenkampen verzekeringspakket.

Goedkoop

Extra pakketkorting

Eén aanspreekpunt

Snel geld op je rekening

1 maandelijkse rekening

Begrijpelijk

woonverzekering-moerkapelle


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Zuidplas? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Jouw woning verdient een goede verzekering. Een dergelijke opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert de woning tegen schade als gevolg van bijvoorbeeld brand en storm. Let op: ook de onroerende goederen zoals een schuurtje zijn inbegrepen. Op basis daarvan wordt je financieel ondersteund als er iets gebeurt. Alle grote hypotheekverstrekkers hanteren het als een randvoorwaarde. Aan de hand van een uitgebreide dekking (of extra) kom je niet voor hoge kosten te staan bij kostenposten veroorzaakt door bliksem en omvallen van bomen. Meer zekerheid? Met een allrisk polis heb je de meest complete dekking, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

In huis roken of een oververhitte frituurpan? Brand kan ook jou gebeuren. De kosten hiervan zijn vaak enorm. Met een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld blusschade. Brandschade aan jouw spullen kan je verzekeren met de inboedelpolis. Brandschade aan onroerende zaken kan je verzekeren met de opstalpolis.


Inbraak

Een inbraak in Moerkapelle kan ook bij jou thuis gebeuren. Openwrikken of een deur forceren, dieven zijn zeer vindingrijk. De kostenpost vanwege inbraak dek je af met een woonverzekering: schade na inbraak aan jouw huis wordt afgehandeld met de opstalverzekering, en ontvreemde spullen lopen via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Lekkage aan de dakgoot en een lek waterbed. Je kunt dan denken aan schade als een kapotte droger. Doorgaans wordt dit afgedekt via de woonverzekering (inboedel of opstal). Download de condities van de polis om te zien welke kostenposten gedekt zijn.


Stormschade

Soms hebben we te maken met een hevige storm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor aanzienlijke schade. Je kunt denken aan scheuren in de muur. Veelal resulteert het in schade aan de buitenkant van het huis, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert kan er sprake zijn van een relatief hoog eigen risico oplopend tot €560.

Binnen een paar minuten een goedkope woonverzekering afsluiten in Moerkapelle
Wil jij een betaalbare woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw woning? Hieronder tref je bruikbare info. Verzeker vandaag nog het huis in Moerkapelle moeiteloos online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Markeer eventueel aanvullende mogelijkheden als rechtsbijstandverzekering
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Kies voor koop- of huurwoning
 6. Markeer jouw type woning (bijvoorbeeld grachtenpand). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Hoeveel verdien jij / je gezin?
 8. Is jouw woning beveiligd? Een optie kan zijn Politiekeurmerk en BORG
 9. Je checkt meteen alle polissen die matchen met jouw eisenpakket. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Moerkapelle

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Er komen wel eens situaties voor dat je een specifieke dekking mist. Handig: jij mag de woonverzekering in Moerkapelle completer maken met een paar nuttige aanvullende verzekeringen. Men kiest doorgaans voor: de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Onderstaand bekijk je aanvullende adviezen (ook interessant: woonverzekering Krimpen aan den IJssel afsluiten).

Glasverzekering

Veel huishoudens kiezen voor een glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Heb je veel ramen? Een dergelijke glasmodule is in dat geval de moeite. Deze nieuwe dekkingstaat garant bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Advies: zaken als een aquarium of iPads worden niet meegenomen. Beschik je over een huurwoning? Doorzoek in de meest recente overeenkomst of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Dan neem je zo’n all-risk woonverzekering. Deze module dekt vrijwel alle type schades. Dit betekend ook: schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Logischerwijs betaalt de verzekeraar alleen als iets per ongeluk gebeurt. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • Een laptop laten vallen
 • Jouw hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst een kop koffie over de bank van een vriend

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering kan je uitbreiden met een handige buitenhuisdekking. Zo zijn alle eigendommen niet alleen binnenhuis verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar ook als je op pad bent (ook buiten Zuid-Holland). Het gaat hier om kostbaarheden die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Denk aan een fotocamera + een verrekijker. Je bent al gauw oververzekerd: misschien beschik je al over een ipad-verzekering of uitgebreide reisverzekering.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Moerkapelle

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de kosten van schade die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. Vaak onderscheidt men materiële schade en persoonlijk letsel. Je kunt denken aan een kapotte laptop en kosten van een ziekenhuis. Het is iets anders dan een WA-verzekering, deze sluit je af voor de auto of motor. Let op: deze module dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, maar ook als dit gebeurt door de kids of jouw hond. Het is 100% vrijblijvend, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Deze verzekeringen verzekeren een bedrag variërend van €1.200.000 tot zo’n €4.700.000. In de regel is er ook geen sprake van eigen risico. Een aansprakelijkheidsverzekering sluit je af vanaf €3,80 p/maand. Ga verder naar ABN AMRO polis.

Rechtsbijstandverzekering Moerkapelle
De polis rechtsbijstand biedt hulp en advies bij uiteenlopende geschillen. Bijvoorbeeld bij salarisaanpassing of afgenomen rijbewijs. Daarbij is het belangrijk dat je support krijgt zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Er zijn allerlei modules.

 • Consumenten-module(bijv. conflict met een webshop)
 • Inkomen & Werk (bijv. bij ontslag)
 • Woon-module (bijv. bij een slecht uitgevoerde verbouwing)
 • Verkeer (bijv. verkeersongeluk)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis zijn zeer wisselend (vanaf zo’n €32,60 tot en met €30,85 per maand in juli 2024). Deze prijs wordt gebaseerd op de gekozen dekking, het totaalbedrag en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Moerkapelle afsluiten? Vind de goedkoopste pakketverzekering