Woonverzekering Losdorp Opstal- en inboedelverzekering, vanaf €6,10 per maand

Wonen zonder stress? Het is logisch, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Mocht er toch iets gebeuren, dan is het prettig dat je verzekerd bent. Dankzij onze vergelijker tref je de goedkoopste of beste woonverzekering voor jouw woning in Losdorp. Het concept woonverzekering is een verzekeringspakket met de inboedel + opstalverzekering. In de regel wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus jouw woning, maar ook al jouw bezittingen. Geen koopwoning maar een huurwoning? In de regel is een opstalverzekering niet nodig. Bekijk en vergelijk hier alle grote aanbieders waaronder Delta Lloyd en Interpolis die schade veroorzaakt door storm, vandalisme, water, inbraak (grotendeels) verzekeren.

 • Alle erkende maatschappijen
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • De beste pakketpolissen
 • Standaard 14 dagen bedenktijd
 • In een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in Losdorp mei 2024

Aan de hand van een inboedelverzekering verzeker je waardevolle spullen tegen schade. Wat voor schade? Nou bijv. storm, diefstal, vandalisme, brand, inbraak. Dit kan bijv. gaan om een kapotte computer. Met inboedel bedoelen we alle spullen die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Bezittingen die aan het huis vastzitten verzeker je via de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, echter veel huishoudens hebben dit risico wel afgedekt. Jij bent toch ook gehecht aan eigendommen als wandversiering of overjassen? In de regel kan je kiezen uit drie smaken: de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Ben jij op zoek naar een een goede inboedelverzekering Losdorp? Gebruik hiervoor à la minute’de woonverzekeringstool. Meestal werkt dit tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer Nederlanders combineren de polissen en gaan voor een goedkoop verzekeringspakket. Dan hebben we het over een totale pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en een maandelijkse factuur. In een verzekeringspakket zie je bijna altijd de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Eventueel neemt men hierbij ook autoverzekering, ongevallenverzekering, motorverzekering, brommerverzekering, rechtsbijstandverzekering. Aanbieders als Huis In Eén Verzekeringen + Nederlanden van Nu bieden de optie tot eigen pakket verzekeringen. Bekijk ook: Lekkum verzekeringspakket.

Laagste prijs

Extra pakketkorting

Korte lijnen met service

Uitstekende online service

Alle premies op 1 factuur

Grip op de kosten

woonverzekering-losdorp


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Delfzijl? Dan is dit je heel wat waard. Daarbij neem je dus een goede verzekering. Zo’n opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert jouw woning tegen schade als gevolg van brand, storm, water, diefstal. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als een vakantiewoning zijn inbegrepen. Via deze verzekering zorg je voor lagere kosten als je woning iets overkomt. Bijna alle hypotheekaanbieders verstrekken geen geld zonder deze polis. Dankzij een zogenaamde uitgebreide dekking ben je verzekerd voor kosten bijvoorbeeld door brand of omvallen van bomen. Bij een all-risk verzekering heb je de meest complete dekking, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Een defect apparaat of keukenbrand? Een kleine of grote brand is altijd een risico. Dergelijke kosten lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Middels een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. schroeischade. Schade van jouw spullen kan je verzekeren met de inboedelpolis. Brandschade aan huis verzeker je met de opstalverzekering.


Inbraak en diefstal

Een diefstal in Losdorp kan ook bij jou thuis gebeuren. Kerntrekken of openbreken openslaande deur, het kan op zoveel manieren. De schade die je oploopt n.a.v. diefstal blijft minimaal dankzij de woonverzekering: braakschade aan het huis en bijgebouwen regel je met de opstalverzekering, en gestolen kostbaarheden lopen via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Hevige regenval en een kapotte leiding. Je kunt dan denken aan schade als een kapotte wasmachine. In de regel worden de kosten betaald via de woonverzekering (inboedel of opstal). Bestudeer de actuele polisvoorwaarden en check wat er inbegrepen is.


Schade door storm

Soms ondergaan wij een hevige storm. De definitie van storm is windkracht 7. Het gevolg kan zijn aanzienlijke schade. Je kunt denken aan een gescheurde muur. Vaak heeft dat te maken met schade aan het huis zelf, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt moet je rekening houden met een relatief hoog eigen risico tot om en nabij de €605.

In 9 stappen een goedkope woonverzekering afsluiten in Losdorp
Gemakkelijk een goede woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw huis en wensen? Hieronder ontdek je meer informatie. Verzeker direct jouw huis in Losdorp probleemloos online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Kies eventueel aanvullende mogelijkheden als aansprakelijkheidsverzekering
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Is het een huurwoning of koopwoning?
 6. Kies het type woning (keuze uit opties als villa). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Geef aan wat jouw inkomen is.
 8. Is jouw woning beveiligd? Dit kan zijn Borg certificaat.
 9. Je checkt meteen alle mogelijkheden die in lijn zijn met jouw ideaalplaatje. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Losdorp

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Soms is het zo dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Tip: jij mag jouw woonverzekering in Losdorp completer maken met meerdere nuttige aanvullende verzekeringen. Veel gekozen opties zijn: de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Verderop spot je bruikbare adviezen (ook interessant: woonverzekering IJmuiden afsluiten).

Glasverzekering

Een vaak afgesloten extra dekking is een speciale glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Een aanvullende glasdekking is dan vaak interessant. Deze additionele moduleis er om de gevallen van schade aan ramen (glas). Vergeet niet: zaken als een aquarium of iPhones tellen niet mee. Is de verzekering voor een huurhuis? Raadpleeg je huurcontract of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Overweeg dan zo’n all-risk woonverzekering. Deze aanvulling verzekert bijna alle denkbare schades. Hierop heb je ook recht bij schades van eigen hand. Tevens betaalt de verzekeraar alleen als het om een ongeluk gaat. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • Je stoot iemands iPad van tafel
 • De hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst wijn over het tapijt van een familielid

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering kan je complementeren met een erkende buitenhuisdekking. Aan de hand van deze dekking zijn je bezittingen niet alleen in huis veilig voor schade en diefstal, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Groningen). Hierbij gaat het dan om eigendommen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Hier gaat het bijv. om een navigatieapparaat + een muziekinstrument. Je bent al gauw oververzekerd: wellicht heb jij ook een ipad-verzekering of uitgebreide reisverzekering.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Losdorp

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor mogelijke schade die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. Dit betreft schade aan spullen en schade aan het lichaam. Voorbeelden zijn een barst in het scherm + smartengeld. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Goed om te weten: de aansprakelijkheid verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, tevens ook indien dit is veroorzaakt door jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Het is 100% vrijblijvend, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Deze verzekeringen vergoeden bedragen beginnend bij €1.150.000 tot wel €4.900.000. Meestal is er ook geen sprake van eigen risico. Zo’n polis heb je al vanaf €4,00 (per maand). Check ook EAG Assuradeuren.

Rechtsbijstandverzekering Losdorp
Het product rechtsbijstand biedt juridische hulp bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Dit is relevant bij o.a. conflict over erfenis & bij aankoop van een huis. Daarbij kan het prettig zijn dat je wordt ondersteund zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Er bestaan allerlei opties.

 • Consumenten-module(bijv. conflicten consumentenaankopen)
 • Inkomen & Sociale voorzieningen (bijv. pensioenen)
 • Woon-module (bijv. bij een slecht uitgevoerde verbouwing)
 • Verkeer (bijv. geschil met een verzekeraar)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis lopen sterk uiteen (startend vanaf €30,40 tot €24,80 p/maand in mei 2024). De premie komt tot stand door de modules, het te verzekeren bedrag en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Losdorp online afsluiten? Vind de goedkoopste pakketverzekering