Woonverzekering Berg en Dal Een inboedel- en/of opstalverzekering, vanaf €4,95 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Uiteraard, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Op het moment dat er iets voorvalt, dan is het fijn dat je een goede verzekering hebt. Aan de hand van deze pagina stap je over naar de meest betaalbare of beste woonverzekering die je kunt afsluiten in Berg en Dal. Het concept woonverzekering is een pakket van een opstal- en een inboedelverzekering. Niet zelden wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Met zo’n pakketpolis verzeker je moeiteloos jouw huis, maar ook de spullen in huis. Geen koopwoning maar een huurwoning? Een opstalverzekering is dan genoeg. Vergelijk hier alle landelijke bedrijven als De Goudse en Reaal die schade door o.a. inbraak, water, brand, bliksem (grotendeels) verzekeren.

 • Goede verzekeraars vergelijken
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • Voordelige pakketpolissen
 • Overstappen met 14 dagen bedenktijd
 • In een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in Berg en Dal mei 2024

Via een inboedelverzekering kan je losse spullen in huis verzekeren. Wat voor schade? Nou bijvoorbeeld water, brand, inbraak, diefstal, storm. Denk bijvoorbeeld aan schade aan keukenapparatuur. Onder inboedel verstaan we alle zaken die je zou meenemen als je gaat verhuizen. Bezittingen die die daadwerkelijk “vast” zitten lopen via de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, maar veel mensen hebben ‘m wel afgesloten. Iedereen gaat voorzichtig om met kostbaarheden als gordijnrails en stofzuiger? Op dit gebied zijn er 3 type polissen de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Wil jij een goede inboedelverzekering Berg en Dal? Open direct de verzekeringsvergelijker. Vaak gaat dit in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel gezinnen nemen een zogenaamd verzekeringspakket. Dan hebben we het over een zogenoemde pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en gemakkelijk te begrijpen. In het verzekeringspakket zitten regelmatig inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Soms neemt men hierbij ook motorverzekering, autoverzekering, brommerverzekering, reisverzekering, rechtsbijstandverzekering. Verzekeringsbedrijven als HEMA of Zelf werken met dergelijke pakket verzekeringen. Ook interessant: Baarland verzekeringspakket.

Laagste prijs

Interessante pakketkorting

1 account, 1 aanspreekpunt

Snel geld op je rekening

Eén factuur

Grip op de kosten

woonverzekering-berg-en-dal


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Groesbeek? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Daarbij neem je dus een goede verzekering. Een dergelijke opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert jouw woning tegen schade door brand, storm en inbraak. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als schuur zijn afgedekt. Met zo’n polis wordt je financieel ondersteund in het geval van schade. De meeste hypotheek-bedrijven willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Aan de hand van een extra uitgebreide dekking sta je niet voor vervelende verrassingen bij schadeposten als aanrijding of aanvaring en omvallen van bomen. Bij een allrisk opstalverzekering heb je de meest complete dekking, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Brand tijdens het koken of gaslekken? Brand in huis kan ook jou gebeuren. De kosten hiervan lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Met een brandverzekering dek je het risico van o.a. schroeischade. Brandschade aan roerende zaken worden afgehandeld via de inboedelpolis. Brandschade aan huis kan je verzekeren met de opstalpolis.


Diefstal en inbraak

Diefstal in Berg en Dal kan ook jou gebeuren. De Bulgaarse methode of een deur forceren, er zijn allerlei opties. De opgelopen schade door inbraak / diefstal dek je af met een woonverzekering: schade door inbraak aan het huis gaat via de opstal, en ontvreemde eigendommen lopen via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Lekkage aan de dakgoot of een kapotte leiding. Typische schade is een kapotte vloer. Normaliter worden dergelijke kosten verzekerd d.m.v. de opstal- of inboedelverzekering. Open de actuele polisvoorwaarden en check wat er inbegrepen is.


Stormschade

Soms ondergaan wij een flinke storm. Dit geldt vanaf windkracht 7. De consequentie kan zijn schade rondom het huis. Denk maar aan een gescheurde muur. Veelal betreft het schade aan het huis zelf, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt kan er sprake zijn van een behoorlijk eigen risico tot wel €405.

À la minute een goedkope woonverzekering afsluiten in Berg en Dal
Snel een betaalbare woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw situatie? Onderstaand tref je enkele handige tips. Verzeker meteen de woning in Berg en Dal moeiteloos online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Markeer optioneel aanvullende dekkingen als aansprakelijkheidsverzekering
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Heb je een eigen woning of huur je?
 6. Markeer jouw type woning (bijvoorbeeld appartement). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Wat is het maandelijks netto inkomen
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijvoorbeeld Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Je ziet vervolgens alle woonhuisverzekeringen die passen bij jouw ideaalplaatje. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Berg en Dal

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Er komen wel eens situaties voor dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Onze adviseur: men mag deze woonverzekering in Berg en Dal nog persoonlijker maken met een paar interessante aanvullende modules. In de basis zijn er 3: de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Hierna check jij bruikbare info (of bekijk woonverzekering Zennewijnen afsluiten).

Glasverzekering

Een populaire module is een glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Een aanvullende glasdekking is dan het overwegen waard. Deze unieke zekerheid betaalt uit om de gevallen van schade aan ramen (glas). Let op: een mooie spiegel en tablets zijn meestal niet afgedekt. Is de verzekering voor een huurhuis? Check in het ondertekende contract of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Ga dan zeker voor zo’n all-risk woonverzekering. Deze module betaalt uit bij vrijwel alle type schades. Dat houdt in ook schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Wel gaat dit alleen op als het om een ongeluk gaat. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • Uw hond bijt in het been van de postbezorger
 • Jij maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je gooit frisdrank over een meubel van de buurman

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering is aan te vullen met de buitenhuisdekking. Zodoende zijn je aankopen niet alleen thuis verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Gelderland). Het betreft hier kostbaarheden die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Onder andere een tablet of een muziekinstrument. Waak voor oververzekering: misschien hebben jullie al een telefoonverzekering of uitgebreide reisverzekering.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Berg en Dal

Via een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor schades die je bij anderen veroorzaakt. Vaak onderscheidt men schades van producten en schade aan het lichaam. Je kunt denken aan een kapotte vaas + ziekenvervoer. Het is iets anders dan een WA-verzekering, die is specifiek voor een auto of motor. Goed om te weten: deze verzekering dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, maar ook schade aangericht door jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Deze modules bieden een dekking beginnend bij €1.450.000 oplopend tot €2.700.000. Vaak hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Een aansprakelijkheidsverzekering heb je al vanaf €4,05 p/maand. Ga verder naar London Verzekeringen polis.

Rechtsbijstandverzekering Berg en Dal
De polis rechtsbijstand ondersteunt bij juridische problemen. Bijvoorbeeld bij conflict over jouw functie of geschillen met de buren. Daarbij wordt het als prettig ervaren dat je wordt geholpen zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Er zijn een aantal verschillende pakketten.

 • Consumentenzaken (bijv. conflict over erfenis)
 • Werk & Inkomen (bijv. arbeidsconflicten)
 • Woonconflicten (bijv. conflict over wonen)
 • Verkeersconflicten (bijv. conflict over aankoop auto)

De premies per maand schommelen enorm (vanaf circa €37,95 t/m €32,85 per maand in mei 2024). De premie vindt zijn grondslag in de modules, het te verzekeren bedrag en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Berg en Dal vergelijken? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering