Woonverzekering Schipluiden Inboedel- en opstalverzekeringen, vanaf €5,35 per maand

Wonen zonder stress? Vanzelfsprekend, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Als je iets vervelends overkomt, dan is het wel zo fijn om een verzekering te hebben. Door gebruik te maken van onze vergelijker stap je over naar een voordelige of gewoon de beste woonverzekering voor inwoners van Schipluiden. Jouw woonverzekering is een samenvoeging van een opstal en inboedelverzekering. Meestal wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Dankzij een pakketpolis verzeker je dus in een klap jouw eigendommen en huis. Woon je in een huurhuis? In de regel is een opstalverzekering niet nodig. Vergelijk hier online alle landelijke aanbieders zoals Huis In Eén Verzekeringen en Nationale Nederlanden die schade door o.a. vandalisme, inbraak, brand, storm afdekken.

 • Alle grote verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Altijd 2 weken bedenktijd
 • Binnen een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in Schipluiden april 2024

Op basis van een inboedelverzekering zijn de spullen in je woning gedekt. Wat voor schade? Nou o.a. water, vandalisme, inbraak, brand, diefstal. Dit kan bijv. gaan om beschadigingen aan het interieur. Met inboedel bedoelen we alle zaken die je zou meenemen als je gaat verhuizen. Spullen die die vast zitten en je niet zomaar kunt verhuizen behoren tot de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, maar veel Nederlanders hebben de inboedel wel verzekerd. Iedereen gaat voorzichtig om met spullen als cd-speler en laptop? In de regel kan je kiezen uit 3 varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Wil jij een goede inboedelverzekering Schipluiden? Begin direct met direct de vergelijkingstool. In de regel gaat dit hand in hand, samen met een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer gezinnen gaan voor een overzichtelijk verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een zogenoemde pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en gemakkelijk te begrijpen. In zo’n verzekeringspakket zitten meestal de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Tevens neemt men hierbij ook reisverzekering, brommerverzekering, autoverzekering, motorverzekering, rechtsbijstandverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals Bovag en Lancyr verkopen eigen pakket verzekeringen. Bekijk ook: Rozenburg verzekeringspakket.

Lage premie

Lucrative pakketkorting

Eén aanspreekpunt

Schade snel afgehandeld

Alles in 1 automatische incasso

Grip op de kosten

woonverzekering-schipluiden


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Midden-Delfland? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Daarbij neem je dus een goede verzekering. Een dergelijke opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert het huis tegen schade veroorzaakt door bijvoorbeeld brand en storm. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als de carport zijn inbegrepen. Mede hiervoor zul je veel financiële compensatie krijgen als je woning iets overkomt. Veel hypotheken stellen zo’n polis verplicht. Via een uitgebreide dekking (of extra) sta je niet voor vervelende verrassingen bij kosten n.a.v. aanrijding of aanvaring of omvallen van bomen. Bij een allrisk opstalverzekering wordt vrijwel elke schade vergoed, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Een defecte wasdroger of brandstichting? Een kleine of grote brand kan zomaar voorkomen. De kostenposten zijn vaak enorm. Middels een brandverzekering dek je het risico van o.a. schroeischade. Schade aan spullen in huis dek je af met de inboedelpolis. Schade aan huis dek je af met de opstalpolis.


Inbraak en diefstal

Een huisbraak in Schipluiden kan ook bij jou thuis gebeuren. Openwrikken of een deur forceren, het kan op zoveel manieren. De opgelopen schade ten gevolge van inbraak / diefstal kan je verzekeren met een woonverzekering: schade door inbraak aan jouw woning gaat via de opstal, en gestolen bezittingen worden betaald via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Een kapotte wasmachine / bevroren leidingen. Je kunt last krijgen van onbruikbare apparatuur. Normaliter worden dergelijke kosten vergoed door de inboedel/opstalverzekering. Open de laatste polisvoorwaarden en bekijk wat er wel en niet bij hoort.


Schade door storm

Soms hebben we te maken met een fikse storm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met behoorlijke kostenposten. Bijvoorbeeld door een kapotte schutting. Vaak gaat het om schade aan jouw woning, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. Bij schade door storm geldt er vaak een behoorlijk eigen risico die oploopt tot €480.

Online een goedkope woonverzekering afsluiten in Schipluiden
Moeiteloos een goede woonverzekering afsluiten die matcht met jouw situatie? Onderstaand stuit je op bruikbare info. Verzeker vandaag nog de woning in Schipluiden probleemloos online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Markeer optioneel aanvullende mogelijkheden als rechtsbijstandverzekering
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Kies voor koop- of huurwoning
 6. Wat voor soort huis is het? (kies bijv. voor hoekwoning). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Hoeveel verdien jij / je gezin?
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijv. het certificaat politiekeurmerk
 9. Je checkt meteen alle woonverzekeringen die in lijn zijn met jouw filters. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Schipluiden

Aanvullende woonverzekeringen april 2024

Het kan zijn dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Adviezen: je kunt de woonverzekering in Schipluiden uitbreiden met extra interessante aanvullende verzekeringen. Veel gekozen opties zijn: de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Verderop doorzoek je praktische info (of bekijk woonverzekering Oud Ade afsluiten).

Glasverzekering

Veel polissen bevatten ook een glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Heeft jouw huis veel ramen? Een speciale glasverzekering is voor huizen als dezegeen gek idee. Deze nieuwe polis staat je bij bij situaties van schade aan glas / ramen. Advies: aquaria, spiegels en tablets worden niet meegenomen. Woon jij in een huurhuis? Lees de huurvoorwaarden of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Overweeg dan zo’n all-risk woonverzekering. Deze verzekering staat garant voor vrijwel alle type schades. Dat houdt in ook schades van eigen hand. Tevens is dit alleen zo als het om een ongeluk gaat. Bijvoorbeeld:

 • de hond maakt iets kapot
 • Jouw hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit frisdrank over het tapijt van iemand

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering is uit te breiden met een buitenhuisdekking. Zo zijn alle eigendommen niet alleen thuis verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Zuid-Holland). Het betreft hier kostbaarheden waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Hier gaat het bijv. om een mobiele telefoon + een gehoorapparaat. Waak voor oververzekering: misschien heb je al een ipad-verzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Schipluiden

Met een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor schades die je aan anderen toebrengt. Er zijn 2 soorten schades: schade aan spullen en schade aan iemands gezondheid. Onder andere een deuk in de auto of fysiotherapie. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, deze sluit je af voor de auto of motor. Let op: de aansprakelijkheid vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, maar ook schade aangericht door kinderen, logés en huisdieren. Het is 100% vrijblijvend, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Deze producten staan jou bij vanaf €950.000 tot ruim €4.200.000. Doorgaans geldt er geen eigen risico. Zo’n verzekering is er al vanaf €3,90 (betaling per maand). Wellicht interessant: InShared polis.

Rechtsbijstandverzekering Schipluiden
De module rechtsbijstand geeft ondersteuning bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Denk aan pensioenuitkering & bij aankoop van een huis. Daarbij kan het prettig zijn dat je advies krijgt zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Er bestaan verschillende mogelijkheden.

 • Consumentenzaken (bijv. conflict met een webshop)
 • Inkomensconflicten (bijv. ontslag)
 • Woon-module (bijv. geschillen met de buren)
 • Verkeer (denk aan afgenomen rijbewijs)

De premies per maand variëren significant (vanaf zo’n €33,50 tot €33,95 per maand in april 2024). Het bedrag bepalen verzekeraars op basis van het pakket dat je kiest, het bedrag dat je wilt afdekken en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Schipluiden vergelijken? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering