Woonverzekering Haastrecht Jouw woning en/of inboedel verzekeringen al voor €4,25 per maand

Wonen zonder stress? Uiteraard, jouw bezit is je heel wat waard. Op het moment dat er iets voorvalt, dan is het wel zo fijn om een verzekering te hebben. Dankzij deze website vind je een voordelige of gewoon de beste woonverzekering voor inwoners van Haastrecht. Het concept woonverzekering is een pakket van een opstal- en een inboedelverzekering. Vaak wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je eenvoudig in een keer jouw woning en inboedel. Woon je in een huurhuis? Dan is een opstalverzekering niet nodig. Vergelijk hier alle populaire partijen als Aon Direct en nowGo die schade door o.a. water, brand, inbraak, vandalisme vergoeden.

 • Alle grote verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • Voordelige pakketpolissen
 • Altijd 2 weken bedenktijd
 • Jouw woning vandaag nog verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Haastrecht mei 2024

Door middel van een inboedelverzekering zijn de spullen in je woning gedekt. Dan kun je denken aan schade door bijvoorbeeld door brand, storm, inbraak, water, diefstal. Denk bijvoorbeeld aan een gestolen laptop. De definitie van inboedel is alle eigendommen die “los” staan in jouw woning. Spullen die vastzitten aan je huis dek je af met een opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, echter de meeste Nederlanders zijn in het bezit van zo’n polis. Jij bent toch ook gehecht aan spullen als gordijnrails en wasdroger? We onderscheiden drie soorten: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Ben jij op zoek naar een een goede inboedelverzekering Haastrecht? Begin direct met meteen onze vergelijker! Meer en meer gaat dit hand in hand, samen met een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel Nederlanders gaan voor een overzichtelijk verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een unieke pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en transparant. In een verzekeringspakket zitten vaak de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Soms sluit je dit tezamen af met reisverzekering, brommerverzekering, rechtsbijstandverzekering, ongevallenverzekering, motorverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals Bruns ten Brink en Klaverblad faciliteren dergelijke pakket verzekeringen. Bekijk ook: Gieten verzekeringspakket.

Lage premie

Extra pakketkorting

Centrale klantenservice

Snel geld op je rekening

Alles in 1 automatische incasso

Grip op de kosten

woonverzekering-haastrecht


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Vlist? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Jouw woning verdient een goede verzekering. Zo’n opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert het huis tegen schade voortkomend uit brand, storm, water, diefstal. Ook overige onroerende onderdelen als de garage zijn gedekt. Via deze verzekering kom je niet voor vervelende financiële verrassingen te staan als er iets gebeurt. Alle grote hypotheekverstrekkers hanteren het als een randvoorwaarde. Met behulp van een uitgebreide dekking (of extra) kom je niet voor hoge kosten te staan bij kosten n.a.v. schade door storm of omvallen van bomen. Bij een allrisk polis heb je de meest complete dekking, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Een defect apparaat of een kapotte koelkast? Brand in huis is altijd een risico. De kostenposten lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Middels een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld brandschade. Brandschade aan jouw bezittingen lopen via de inboedelverzekering. Schade aan de woning dek je af met de opstalpolis.


Inbraak

Diefstal in Haastrecht is niet leuk, maar kan gebeuren. De Bulgaarse methode of openbreken openslaande deur, er zijn allerlei mogelijkheden. De schade die je oploopt vanwege inbraak / diefstal dek je af met een woonverzekering: braakschade aan het huis regel je middels de opstal, en gestolen spullen regel je via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Een hoosbui en een lekkende kraan. Je kunt dan denken aan schade als een kapotte vriezer. Meestal worden dergelijke kosten vergoed via de opstal/inboedelverzekering. Bestudeer de condities van de polis en achterhaal welke kostenposten gedekt zijn.


Stormschade

Sporadisch hebben we in Nederland een fikse storm. De definitie van storm is windkracht 7. De consequentie kan zijn schade rondom het huis. Een voorbeeld daarvan kan zijn kapotte dakpannen. Vaak resulteert het in schade aan het huis, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt heb je te maken met een hoger eigen risico tot om en nabij de €490.

Snel een goedkope woonverzekering afsluiten in Haastrecht
Eenvoudig een goedkope woonverzekering afsluiten die matcht met jouw woning? Onderstaand stuit je op een aantal stappen. Verzeker jouw jouw huis in Haastrecht moeiteloos online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Kies optioneel aanvullende modules als aansprakelijkheid
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Is het een huurwoning of koopwoning?
 6. Wat voor soort huis is het? (bijv. studio). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Vul jouw inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Dit kan zijn het politiekeurmerk
 9. Je ziet nu alle woonverzekeringen die aansluiten op jouw wensen. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Haastrecht

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Er komen wel eens situaties voor dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Goed nieuws: men mag deze woonverzekering in Haastrecht aanvullen met diverse nuttige aanvullende polissen. Daarbij onderscheiden we: de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Hieronder lees jij nuttige specificaties (of check details over woonverzekering Echtenerbrug afsluiten).

Glasverzekering

Een vaak afgesloten extra dekking is een all-risk glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Heeft jouw huis veel ramen? Zo’n extra glas polis is in een dergelijke situatie aan te raden. Deze additionele zekerheid verzekert bij gebroken glas. Tip: spiegels, aquaria of mobiele telefoons worden niet meegenomen. Heb je een huurwoning? Doorzoek in het ondertekende contract of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Kies dan voor de all-risk woonverzekering. Deze aanvulling dekt vrijwel alle type schades. Dat geldt dus ook bij schade die voortkomt uit je eigen handelen. Natuurlijk wordt er alleen betaald als iets per ongeluk gebeurt. Denk aan:

 • Je stoot iemands vaas van tafel
 • Jij maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je gooit een glas drinken over de bank van de buurman

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering mag je aanvullen met de buitenhuisdekking. Op die manier zijn alle eigendommen niet alleen als je thuis bent afgedekt tegen schade of diefstal, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Zuid-Holland). Het betreft hier spullen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Onder andere filmapparatuur en sieraden. Je bent al gauw oververzekerd: mogelijkerwijs bezit jij al een ipad-verzekering of een doorlopende reisverzekering.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Haastrecht

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor schade bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. Het kan gaan om schades van producten en schade aan iemands gezondheid. Voorbeelden zijn behang dat moet worden vervangen of smartengeld. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, die dekt schade in het verkeer. Let op: deze verzekering vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, tevens ook indien dit is veroorzaakt door de kids of jouw hond. Het is 100% vrijblijvend, maar is toch wel aan te raden. Polissen bieden een dekking vanaf zo’n €1.200.000 tot ruim €3.450.000. In de regel betaal je zelfs geen eigen risico. Een aansprakelijkheidsverzekering heb je al vanaf €3,00 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: InShared.

Rechtsbijstandverzekering Haastrecht
De polis rechtsbijstand geeft juridische bijstand bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Bijvoorbeeld bij problemen op het werk & terugvorderen van schade. Daarbij is het prettig dat je wordt geholpen zonder dat dit meteen een klap geld kost. Er bestaan enkele opties.

 • Consumentenzaken (bijv. conflict met een webshop)
 • Inkomen & Werk (bijv. ontslag)
 • Woon-module (bijv. geschillen met de buren)
 • Verkeer (denk aan terugvorderen van schade)

De premies lopen sterk uiteen (vanaf zo’n €29,50 tot wel €37,65 p/maand in mei 2024). Het bedrag bepalen verzekeraars op basis van de grootte van het pakket, het totaalbedrag en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Haastrecht online afsluiten? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?