Woonverzekering Haalderen Een inboedel- en/of opstalverzekering, al voor €4,70 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Uiteraard, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Als er (door een ongeluk) toch iets vervelends gebeurt, dan ben je blij dat je een goede verzekering hebt. Door gebruik te maken van deze website tref je de beste woonverzekering (met een lage premie) voor bewoners van Haalderen. Het concept woonverzekering is een populaire benaming voor een inboedel- en opstalverzekering. Niet zelden wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Met zo’n pakketpolis verzeker je eenvoudig zowel jouw huis als inboedel. Huur je? Een opstalverzekering is dan overbodig. Vergelijk meteen alle grote verzekeraars als bijv. Bovag en London Verzekeringen die schade veroorzaakt door bliksem, water, inbraak, storm (grotendeels) verzekeren.

 • Goede verzekeraars vergelijken
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • De beste pakketpolissen
 • Annuleren binnen 14 dagen (optie)
 • Snel vergelijken en overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Haalderen juli 2024

Met een inboedelverzekering ben je gedekt voor schade aan je spullen. Wat voor schade? Nou onder andere brand, storm, water, vandalisme, diefstal. Handig bijvoorbeeld in het geval van een defecte laptop. Met de term inboedel omschrijven we alle spullen die je kunt oppakken en meenemen. Bezittingen die aan het huis vastzitten dek je af met een opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, maar de meeste gezinnen hebben ‘m wel afgesloten. Jij hecht toch ook waarde aan zaken als cd-speler en stofzuiger? Bij veel verzekeraars kies je uit 3 type polissen uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Wat is nu een een goede inboedelverzekering Haalderen? Start meteen de woonverzekeringstool. In veel gevallen gaat dit in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal Hollanders geven de voorkeur aan een zogeheten verzekeringspakket. Dan hebben we het over een zogenoemde pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en simpel af te sluiten. In een verzekeringspakket zitten vaak de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Eventueel neemt men hierbij ook autoverzekering, reisverzekering, rechtsbijstandverzekering, brommerverzekering, motorverzekering. Aanbieders als Aon Direct + Verzekeruzelf.nl werken met zulke pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Genemuiden verzekeringspakket.

Betaalbaar

Interessante pakketkorting

1 overzichtelijke polis

Snel geld op je rekening

Alle premies op 1 factuur

Transparant en duidelijk

woonverzekering-haalderen


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Lingewaard? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Jouw woning verdient een goede verzekering. Een dergelijke opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert jouw eigen huis tegen schade die hun oorsprong vindt in o.a. brand, inbraak of storm. Ook overige onroerende onderdelen als een volière zijn verzekerd. Op basis daarvan wordt je financieel ondersteund als er iets gebeurt. Bekende hypotheekverstrekkers stellen zo’n polis verplicht. Dankzij een zogenaamde uitgebreide dekking sta je niet voor vervelende verrassingen bij schadeposten als bliksem en ontploffing. Dankzij een all-risk verzekering wordt vrijwel elke schade vergoed, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Een verkeerd aangesloten apparaat of een defect strijkapparaat? Brand kan iedereen overkomen. De kosten hiervan zijn niet mals. Dankzij een brandverzekering dek je het risico van o.a. roetschade. Schade aan roerende zaken lopen via de inboedelverzekering. Schade aan de woning door brand gaat via de opstalpolis.


Inbraak en diefstal

Diefstal in Haalderen kan zomaar gebeuren. Openwrikken of Lock picking, het kan op zoveel manieren. De opgelopen schade ten gevolge van inbraak / diefstal kan je verzekeren met een woonverzekering: schade aan alle onroerende zaken loopt via de opstalverzekering, en gestolen bezittingen worden betaald via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Hevige regenval en het stukvriezen van CV-buizen. Je kunt last krijgen van opbollend laminaat. Meestal wordt deze schade gedekt middels de woonverzekering (opstal of inboedel). Open de voorwaarden van de polis en bekijk wat er inbegrepen is.


Stormschade

Af en toe ondergaan wij een flinke storm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. Het kan resulteren in behoorlijke kostenposten. Denk maar aan kapotte dakpannen. Veelal is het schade aan het huis zelf, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt geldt er vaak een hoger eigen risico tot om en nabij de €645.

Direct een goedkope woonverzekering afsluiten in Haalderen
Gemakkelijk een woonverzekering afsluiten die matcht met jouw eisen? Hier vind je bruikbare info. Verzeker meteen jouw onderkomen in Haalderen probleemloos online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Kies eventueel aanvullende mogelijkheden als aansprakelijkheidsverzekering
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Is het een huurwoning of koopwoning?
 6. Selecteer het soort woning (keuze uit opties als woonboerderij). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Vul jouw inkomen in.
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Bijvoorbeeld Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Je ontdekt hierna alle polissen die rijmen met jouw eisenpakket. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Haalderen

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Er komen wel eens situaties voor dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Handig: jij mag de woonverzekering in Haalderen completer maken met een paar praktische aanvullende polissen. In de basis zijn er 3: de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Onderstaand check je praktische adviezen (ook interessant: woonverzekering Eernewoude afsluiten).

Glasverzekering

Een vaak afgesloten extra dekking is een extra glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Een extra verzekering voor het glas is voor zulke huizen het overwegen waard. Deze extra dekkingstaat je bij bij situaties van schade aan glas / ramen. Vergeet niet: een mooie spiegel en mobiele telefoons zijn in de regel niet inbegrepen. Gaat het om een woning die je huurt? Raadpleeg de huurvoorwaarden of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Dan neem je zo’n all-risk woonverzekering. Deze extra keuze is er voor bijna alle schades. Dat geldt dus ook bij schade die voortkomt uit je eigen handelen. Wel gaat dit alleen op als iets per ongeluk gebeurt. Voorbeelden van situaties:

 • De iPad laten vallen
 • Jouw hond maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je morst frisdrank over de bank van de buurman

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering mag je aanvullen met een speciale buitenhuisdekking. Zo zijn de kostbaarheden niet alleen in huis verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Gelderland). Het betreft hier eigendommen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Hier gaat het bijv. om filmapparatuur en gitaar. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: mogelijkerwijs beschik je al over een tablet verzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Haalderen

Met een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor (financiële) schade die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. Er zijn 2 soorten schades: schades van producten en schade aan het lichaam. Je kunt denken aan besmeurde meubels & geneesmiddelen. Het is iets anders dan een WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Tip: deze polis dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, maar ook schade aangericht door de kids of jouw hond. Het is niet wettelijk verplicht, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Deze producten staan jou bij van €1.400.000 tot zo’n €4.350.000. In de regel hoef je geen eigen risico te betalen. Een verzekering voor aansprakelijkheid sluit je af vanaf €3,95 p/maand. Ga verder naar EAG Assuradeuren.

Rechtsbijstandverzekering Haalderen
De module rechtsbijstand verstrekt advies en hulp bij uiteenlopende geschillen. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld reorganisatie of de hypotheek. In dat geval is het erg fijn wanneer iemand jou bijstaat zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Jij hebt de keuze uit meerdere varianten.

 • Consument & wonen (bijv. erfenis)
 • Module werk (bijv. conflict met het UWV)
 • Woon-module (bijv. conflicten over erfrecht)
 • Verkeer-module (bijv. conflict met een automobilist)

De premies van de verzekeraars verschillen nogal (vanaf €30,85 tot en met €24,00 per maand in juli 2024). De premie wordt gebaseerd op het type verzekering, het te verzekeren bedrag en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Haalderen vergelijken? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?