Woonverzekering Sintjohannesga Opstal- en inboedelverzekering, al vanaf €8,20 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Natuurlijk, jouw bezit is je heel wat waard. Als je iets vervelends overkomt, dan is het prettig om een verzekering te hebben. Dankzij deze website tref je de meest betaalbare of beste woonverzekering voor bewoners van Sintjohannesga. Een woonverzekering is een combinatie van een opstal + inboedelverzekering. Vaak wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Dankzij een pakketpolis verzeker je dus in een klap jouw eigendommen en huis. Heb je een huurwoning? De opstalverzekering kan je dan vaak achterwege laten. Vergelijk hier alle grote bedrijven als bijv. HEMA en REAAL Verzekeringen die schade zoals storm, inbraak, water, vandalisme dekken.

 • Populaire verzekeraars vergelijken
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • De beste pakketpolissen
 • Aanpassingen mogelijk binnen 2 weken
 • Snel online afgehandeld

Inboedelverzekering vergelijken in Sintjohannesga mei 2024

Door het afsluiten van een inboedelverzekering verzeker je alle spullen in je huis. Voorbeelden zijn schade door o.a. brand, water, vandalisme, diefstal, storm. Je kunt dan denken aan een defecte computer. De definitie van inboedel is alle spullen die “los” staan in jouw woning. Kostbaarheden die vastzitten aan je huis behoren tot de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, maar de meeste gezinnen hebben ‘m wel afgesloten. Iedereen gaat voorzichtig om met zaken als radio of kleding? Er zijn in de basis 3 type polissen de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Ben jij op zoek naar een een goede inboedelverzekering Sintjohannesga? Gebruik hiervoor meteen onze vergelijker! Meer en meer gaat dit samen met een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer huishoudens gaan voor een goedkoop verzekeringspakket. We spreken ook over een zogenoemde pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en overzichtelijk. In een dergelijk verzekeringspakket tref je vaak de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Eventueel is dit alles te combineren met autoverzekering, ongevallenverzekering, reisverzekering, brommerverzekering, rechtsbijstandverzekering. Verzekeraars als ABN AMRO of Klaverblad faciliteren zulke pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Schermerhorn verzekeringspakket.

Laagste prijs

Hoge pakketkortingen

Eén aanspreekpunt

Schade snel afgehandeld

Alles in 1 automatische incasso

Grip op de kosten

woonverzekering-sintjohannesga


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in De Friese Meren? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Hierbij hoort een goede verzekering. Zo’n opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert jouw eigen huis tegen schade als gevolg van brand, storm en inbraak. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als schuurtjes zijn inclusief. Mede hiervoor kom je niet voor vervelende financiële verrassingen te staan als er iets gebeurt. Bijna alle hypotheek-leveranciers willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Door middel van een zogenaamde uitgebreide dekking ben je verzekerd voor kosten n.a.v. schade door wateroverlast en plundering. Via een all-risk verzekering krijg je zo’n beetje elke schade vergoed, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Een defecte wasdroger of een omgevallen lamp? Een kleine of grote brand kan ook jou gebeuren. Dergelijke kosten zijn al snel erg hoog. Via een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. gevolgschade. Schade aan jouw inboedel kan je verzekeren met de inboedelpolis. Brandschade aan huis worden afgehandeld via de opstal.


Inbraak

Een diefstal in Sintjohannesga kan iedereen gebeuren. Kerntrekken of openbreken van deur of raam, het kan op zoveel manieren. De kostenpost vanwege inbraak / diefstal blijft minimaal dankzij de woonverzekering: braakschade aan alle onroerende zaken gaat met de opstalverzekering, en ontvreemde bezittingen gaan via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Hevige sneeuwval / een lekkende kraan. Typische schade is een onbruikbare koelkast. In veel gevallen worden de kosten betaald middels de opstal/inboedelverzekering. Download de laatste polisvoorwaarden en achterhaal in hoeverre je verzekerd bent.


Stormschade

Sporadisch hebben we in Nederland een fikse storm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. Het kan resulteren in forse schade. Hierbij kan het gaan om o.a. een kapotte regengoot. Meestal heeft dat te maken met schade aan het dak of muren, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt werken verzekeraars met een relatief hoog eigen risico die oploopt tot €605.

Gemakkelijk een goedkope woonverzekering afsluiten in Sintjohannesga
Snel een woonverzekering afsluiten die past bij jouw eisen? Op deze pagina ontdek je een handig stappenplan. Verzeker à la minute de woning in Sintjohannesga eenvoudig online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Markeer eventueel aanvullende verzekeringen als een all risk polis
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Selecteer het soort woning (keuze uit opties als studio). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Wat is het inkomen van jouw huishouden?
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijvoorbeeld Politiekeurmerk en BORG
 9. Je ziet vervolgens alle mogelijkheden die passen bij jouw zoekopdracht. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Sintjohannesga

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Soms is het zo dat je een specifieke dekking mist. Goed om te weten: jij mag de woonverzekering in Sintjohannesga nog persoonlijker maken met verschillende praktische aanvullende verzekeringen. Populaire mogelijkheden zijn de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Op deze pagina bekijk jij nuttige tips (of klik door naar: woonverzekering Paesens afsluiten).

Glasverzekering

Een vaak afgesloten extra dekking is de glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Een speciale glasverzekering is in dat geval het overwegen waard. Deze extra modulebetaalt uit om de gevallen van schade aan ramen (glas). Advies: zaken als een aquarium of iPhones worden niet meegenomen. Beschik je over een huurwoning? Bekijk in de meest recente overeenkomst of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Denk dan eens na over zo’n all-risk woonverzekering. Deze verzekering verzekert bijna alle schades. Dit betekend ook: schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Vanzelfsprekend is dit alleen zo als iets per ongeluk gebeurt. Voorbeelden van situaties:

 • U laat iets waardevols vallen
 • Jouw partner maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je morst een glas drinken over de bank van een vriend

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering is aan te vullen met een buitenhuisdekking. Via deze module zijn je bezittingen niet alleen als je thuis bent gedekt voor inbraak en schades, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Friesland). We spreken hier van bezittingen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Hier gaat het bijv. om een smartphone en sportuitrusting. Pas op voor oververzekeren: mogelijkerwijs heb jij ook een telefoonverzekering of uitgebreide reisverzekering.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Sintjohannesga

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor kosten van schade die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. Er zijn 2 soorten schades: materiële schade en persoonlijk letsel. Hierbij kan jij denken aan: een vlek op een meubel en ook kosten van een arts. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, deze sluit je af voor de auto of motor. Goed om te weten: deze module verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, maar ook die van bijvoorbeeld jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar het is wel aan te raden. Deze verzekeringen vergoeden bedragen vanaf zo’n €1.000.000 tot €4.400.000. BIj de meeste verzekeraars hoef je geen eigen risico te betalen. Zo’n verzekering sluit je af vanaf €3,15 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: Nederlanden van Nu dekking.

Rechtsbijstandverzekering Sintjohannesga
De polis rechtsbijstand geeft ondersteuning bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Denk aan geschil over ouderlijk gezag en conflict bij aankoop huis. Dan is het prettig dat je advies krijgt zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Wij onderscheiden allerlei opties.

 • Consumentenzaken (bijv. conflict met een bank)
 • Inkomen & Werk (bijv. pensioenuitkering)
 • Wonen (bijv. bouw- en verbouwgeschillen)
 • Verkeer (denk aan verhalen van schade)

De premies fluctueren behoorlijk (vanaf zo’n €28,15 tot en met €28,50 p/maand in mei 2024). Het tarief bepalen verzekeraars op basis van het pakket dat je kiest, het te verzekeren bedrag en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Sintjohannesga online afsluiten? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering