Woonverzekering Ankeveen Inboedel- en opstalverzekeringen, al voor €9,80 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Het is logisch, jouw bezit is je heel wat waard. Op het moment dat er iets voorvalt, dan is het prettig om een verzekering te hebben. Met behulp van de verzekeringsvergelijker vind je een voordelige of gewoon de beste woonverzekering die je kunt afsluiten in Ankeveen. Een woonverzekering is een term voor een inboedel- en opstalverzekering. Meestal wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Dankzij een pakketpolis verzeker je dus in een keer jouw woning en inboedel. Huur je? Dan heb je aan een inboedelverzekering voldoende. Vergelijk hier online alle populaire partijen waaronder ABN AMRO en SNS die schade zoals water, bliksem, brand, inbraak dekken.

 • Top verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • Interessante pakketpolissen
 • Standaard 14 dagen bedenktijd
 • Snel vergelijken en overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Ankeveen juli 2024

Door middel van een inboedelverzekering ben je gedekt voor schade aan je spullen. Wat voor schade? Nou bijvoorbeeld door diefstal, brand, inbraak, vandalisme, water. Je moet dan denken aan bijv. schade aan muziekinstrumenten. Met de term inboedel omschrijven we alle kostbaarheden die je zou meenemen als je gaat verhuizen. Spullen die die vast zitten en je niet zomaar kunt verhuizen dek je af met een opstalverzekering. Het is geen vereiste, maar meer dan 90% van de Nederlanders hebben de inboedel wel verzekerd. Jij bent toch ook gehecht aan kostbaarheden als zonwering of (elektrische) dekens? We onderscheiden drie smaken: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Wat is nu een een goede inboedelverzekering Ankeveen? Open à la minute’de woonverzekeringstool. In veel gevallen doe je dit in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel huishoudens geven de voorkeur aan een populair verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en gemakkelijk te begrijpen. In een dergelijk verzekeringspakket zie je regelmatig de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Eventueel zijn er mogelijkheden voor ongevallenverzekering, brommerverzekering, rechtsbijstandverzekering, motorverzekering, reisverzekering. Aanbieders als HEMA en Nederlanden van Nu bieden de optie tot soortgelijke pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Aalsmeerderbrug verzekeringspakket.

Laagste prijs

Hoge pakketkortingen

Centrale klantenservice

Online schade melden

Alle premies op 1 factuur

Begrijpelijk

woonverzekering-ankeveen


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Wijdemeren? Dan is dit je heel wat waard. Jouw woning verdient een goede verzekering. Jouw opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert jouw koopwoning tegen schade als gevolg van inbraak, brand of storm. Ook overige onroerende onderdelen als bijgebouwen (groter dan 25m2) zijn gedekt. Met zo’n polis kom je niet voor onaangename verrassingen te staan in het geval van een ongeluk. Bekende hypotheek-leveranciers verplichten deze polis. Dankzij een extra uitgebreide dekking ben je gedekt tegen kosten n.a.v. bliksem en schroeischade. In het geval van een all-risk verzekering is bijna alles afgedekt, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Kortsluiting bij de wasdroger of een gevallen strijkbout? Brand in huis is altijd een risico. Dergelijke kosten lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Middels een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld doorbranden van apparatuur. Schade als gevolg van brand aan roerende zaken worden afgehandeld via de inboedelpolis. Brandschade aan huis gaat via de opstalpolis.


Inbraakverzekering

Diefstal in Ankeveen kan iedereen gebeuren. Openwrikken of een cilinder uittrekken, er zijn allerlei opties. Schade vanwege een inbraak dek je af met een woonverzekering: schade aan het huis regel je via de opstalverzekering, en ontvreemde spullen worden betaald via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Storm en lekkage van leidingsystemen. Typische schade is laminaat dat moet worden vervangen. In veel gevallen worden dergelijke kosten verzekerd d.m.v. de woonverzekering (opstal of inboedel). Check jouw polisvoorwaarden en achterhaal wat er wel en niet bij hoort.


Schade door storm

Soms hebben we te maken met een flinke storm. Dit geldt vanaf windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met behoorlijke kostenposten. Je kunt denken aan losse dakpannen. In veel gevallen heeft dat te maken met schade aan het dak of muren, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt moet je rekening houden met een hoger eigen risico tot circa €495.

Binnen een paar minuten een goedkope woonverzekering afsluiten in Ankeveen
Zonder problemen een woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw ideaalplaatje? Hieronder ontdek je bruikbare info. Verzeker à la minute het huis in Ankeveen gemakkelijk online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Markeer eventueel aanvullende modules als de all risk verzekering
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Heb je een eigen woning of huur je?
 6. Markeer jouw type woning (kies bijv. voor hoekwoning). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Kies het maandelijkse inkomen van het gezin.
 8. Is jouw woning beveiligd? Denk aan Borg certificaat.
 9. Je ziet nu alle polissen die rijmen met jouw eisenpakket. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Ankeveen

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Soms is het zo dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Goed om te weten: je kunt jouw woonverzekering in Ankeveen aanvullen met enkele belangrijke aanvullende verzekeringen. Veel gekozen opties zijn: de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Hierna check jij nuttige specificaties (of check details over woonverzekering Wijk aan Zee afsluiten).

Glasverzekering

Veel huishoudens kiezen voor een speciale glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Heb je veel glas in huis? Een extra verzekering voor het glas is dan de moeite. Deze nieuwe zekerheid staat garant bij gebroken glas. Opmerking: zaken als een aquarium of mobiele telefoons tellen niet mee. Is de verzekering voor een huurhuis? Raadpleeg je huurcontract of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Kies dan voor zo’n all-risk woonverzekering. Deze extra keuze verzekert een breed scale aan schades. Dus ook schades van eigen hand. Wel betaalt de verzekeraar alleen als het daadwerkelijk een ongelukje was. Denk aan:

 • Je stoot iemands Macbook van tafel
 • Jouw partner maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je morst een glas drinken over de bank van een vriend

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering is uit te breiden met een erkende buitenhuisdekking. Zodoende zijn jouw spullen niet alleen in huis afgedekt tegen schade of diefstal, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Noord-Holland). Voorbeelden hiervan zijn attributen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Onder andere een spelcomputer of een rollator. Waak voor oververzekering: dikwijls heb jij ook een telefoonverzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Ankeveen

Met een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor schades bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. Er zijn 2 soorten schades: schade aan spullen en schade aan personen. Voorbeelden zijn een barst in het scherm & geneeskundige zorg. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Handig: deze module dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, maar ook als dit gebeurt door de kids of jouw hond. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar is absoluut geen overbodige luxe. Dergelijke polissen bieden een dekking van €1.000.000 tot ruim €4.250.000. Doorgaans betaal je zelfs geen eigen risico. Een verzekering voor aansprakelijkheid sluit je af vanaf €3,05 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: EAG Assuradeuren afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Ankeveen
De rechtsbijstand geeft ondersteuning bij uiteenlopende geschillen. Denk aan bijstandsuitkering en geschil met de buren. Dan is het erg fijn wanneer je wordt ondersteund zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Wij onderscheiden enkele modules.

 • Consumenten-module(bijv. erfrechtgeschillen)
 • Inkomen & Sociale voorzieningen (bijv. ontslag)
 • Woonconflicten (bijv. geluidsoverlast)
 • Verkeersconflicten (bijv. conflict over aankoop auto)

De premies per maand schommelen nogal (vanaf €28,55 oplopend tot €29,30 per maand in juli 2024). De prijs komt tot stand door de grootte van het pakket, het totaalbedrag en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Ankeveen op maat? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering