Woonverzekering Beltrum Een inboedel- en/of opstalverzekering, al voor €8,45 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Uiteraard, jouw bezit is je heel wat waard. Op het moment dat er iets voorvalt, dan is het fijn dat je een goede verzekering hebt. Via deze website vind je een voordelige of gewoon de beste woonverzekering voor jouw woning in Beltrum. Zo’n woonverzekering is een samenvoeging van een inboedel en opstalverzekering. Niet zelden wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus zowel jouw huis als inboedel. Beschik je over een huurhuis? De inboedelverzekering is dan (vaak) afdoende. Check en vergelijk hier alle landelijke partijen waaronder Aegon en Polis Direct die schade veroorzaakt door bliksem, inbraak, storm, brand vergoeden.

 • Grote verzekeraars vergelijken
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • Inclusief pakketpolissen
 • Altijd 14 dagen bedenktijd
 • Moeiteloos en snel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Beltrum juni 2024

Door middel van een inboedelverzekering verzeker je jezelf tegen schade aan of diefstal van eigendommen. Dan kun je denken aan schade door onder andere storm, inbraak, diefstal, brand, water. Dit kan bijv. gaan om een defecte TV. Met inboedel bedoelen we alle eigendommen die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Zaken die vastzitten aan je huis lopen via de opstalverzekering. Het is niet verplicht, echter veel huishoudens zijn in het bezit van zo’n polis. Wie is er nu niet zuinig op inboedel zoals spiegels of weegschaal? In de regel kan je kiezen uit 3 type polissen uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Wat is nu een een goede inboedelverzekering Beltrum? Begin direct met vandaag nog de verzekeringsvergelijker. Meestal doet men dit in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal gezinnen nemen een handig verzekeringspakket. Dan hebben we het over een speciale pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en duidelijk. In een dergelijk verzekeringspakket zitten vaak de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Eventueel kan je dit combineren met ongevallenverzekering, motorverzekering, reisverzekering, autoverzekering, rechtsbijstandverzekering. Bedrijven zoals ANWB + Nederlanden van Nu werken met eigen pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Asten verzekeringspakket.

Goedkoop

Mooie pakketkorting

Eén aanspreekpunt

Online schade melden

Één maandelijkse nota

Transparant en duidelijk

woonverzekering-beltrum


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Berkelland? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Jouw woning verdient een goede verzekering. Een opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert jouw eigen huis tegen schade door o.a. brand, inbraak of storm. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als een tweede woning zijn inclusief. Met zo’n polis wordt je financieel ondersteund als er flinke schade aan je huis ontstaat. Alle grote hypotheek-bedrijven hanteren het als een randvoorwaarde. Met behulp van een (extra) uitgebreide dekking kom je niet voor hoge kosten te staan bij kosten bijvoorbeeld door bliksem en roet. Bij een allrisk opstalverzekering heb je de meest complete dekking, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Brand tijdens het koken of een vuile afzuigkap? Brand kan zomaar voorkomen. De kostenposten lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Met een brandverzekering dek je schade af door o.a. gevolgschade. Brandschade aan jouw spullen worden afgehandeld via de inboedelpolis. Brandschade aan onroerende zaken kan je verzekeren met de opstalpolis.


Inbraak

Een inbraak in Beltrum is altijd een risico. Openwrikken of de babbeltruc, het kan op zoveel manieren. Schade door een inbraak blijft minimaal dankzij de woonverzekering: schade door inbraak aan de woningloopt via de opstalverzekering, en gestolen kostbaarheden gaan via de inboedel.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Een flinke regenbui of een kapotte leiding. Je kunt last krijgen van een onbruikbare wasmachine. In de regel worden dergelijke kosten verzekerd via de woonverzekering (opstal of inboedel). Download de condities van de polis en achterhaal wat er wel/niet afgedekt is.


Stormschade

Maar zelden hebben we te maken met een flinke storm. Dit geldt vanaf windkracht 7. Het gevolg kan zijn forse schade. Bijvoorbeeld door gesneuvelde ruiten. Meestal heeft dat te maken met schade aan het huis, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. Bij schade door storm moet je rekening houden met een hoger eigen risico tot wel €270.

Binnen een paar minuten een goedkope woonverzekering afsluiten in Beltrum
Moeiteloos een woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw wensen? Op deze pagina bekijk je een aantal stappen. Verzeker à la minute jouw woning in Beltrum moeiteloos online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Markeer optioneel aanvullende verzekeringen als buitenshuisverzekering
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Kies voor koop- of huurwoning
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(dit kan zijn woonboerderij). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Vul het maandelijkse netto inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijv. Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Je ziet vervolgens alle woonverzekeringen die rijmen met jouw wensen. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Beltrum

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Er komen wel eens situaties voor dat je een specifieke dekking mist. Tip: jij mag jouw woonverzekering in Beltrum nog persoonlijker maken met een paar nuttige aanvullende modules. Men kiest doorgaans voor: de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Verderop bekijk jij nuttige adviezen (ook interessant: woonverzekering Zeegse afsluiten).

Glasverzekering

Veel huishoudens kiezen voor een glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Beschik jij over veel glas in de woning? Een extra verzekering voor het glas is in een dergelijke situatie de moeite. Deze unieke polis staat garant bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Opmerking: zaken als een aquarium of tablets worden niet meegenomen. Woon jij in een huurhuis? Lees de huurovereenkomst of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Dan neem je een all-risk woonverzekering. Deze verzekering is er voor bijna alle schades. Dit betekend ook: schades waar jij zelf schuldig aan bent. Uiteraard wordt er alleen betaald als het daadwerkelijk een ongelukje was. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • Je stoot iemands laptop van tafel
 • Jouw kind maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst een glas cola over de bank van een familielid

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering mag je aanvullen met een buitenhuisdekking. Handig, want zo zijn de kostbaarheden niet alleen in huis gedekt voor inbraak en schades, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Gelderland). Hierbij gaat het dan om eigendommen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Onder andere filmapparatuur en een verrekijker. Waak voor oververzekering: mogelijkerwijs heb jij ook een smartphone-verzekering of uitgebreide reisverzekering.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Beltrum

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de schade die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. Vaak onderscheidt men materiële schade en persoonlijk letsel. Denk dan aan een vlek in de vloer & ziekenvervoer. Verwar dit niet met de WA-verzekering, die dekt schade in het verkeer. Goed om te weten: de aansprakelijkheid dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, echter ook als dit te wijten is aan kinderen, logés en huisdieren. Het is niet verplicht, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Polissen bieden een verzekerd bedrag beginnend bij €1.550.000 oplopend tot €3.100.000. In de regel is er ook geen sprake van eigen risico. Deze module is al af te sluiten vanaf €3,65 (betaling per maand). Wellicht interessant: EAG Assuradeuren polis.

Rechtsbijstandverzekering Beltrum
Het product rechtsbijstand biedt hulp en advies bij uiteenlopende geschillen. Je moet dan denken aan conflict over erkenning van kinderen en geschil met de buren. In dat geval is het belangrijk dat je wordt geholpen zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Jij hebt de keuze uit allerlei varianten.

 • Consument & wonen (bijv. conflicten consumentenaankopen)
 • Module werk (bijv. ontslag)
 • Woon-module (bijv. conflicten over huur)
 • Module verkeer (bijv. als je iets overkomt in het verkeer)

De premies schommelen enorm (startend vanaf €36,15 tot en met €34,05 p/maand in juni 2024). Het bedrag komt tot stand door het type verzekering, het totaalbedrag en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Beltrum voor jou? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering