Woonverzekering Asten Een opstal- en/of inboedelverzekering al voor €7,80 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Vanzelfsprekend, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Mocht er toch iets gebeuren, dan is het goed dat je een goede verzekering hebt. Dankzij deze pagina stap je over naar de goedkoopste of beste woonverzekering voor bewoners van Asten. Zo’n woonverzekering is een term voor een inboedel + opstalverzekering. Niet zelden wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Met zo’n pakketpolis verzeker je moeiteloos jouw spullen en jouw huis. Beschik je over een huurhuis? Dan sluit je alleen een inboedelverzekering af. Vergelijk hier online alle bekende aanbieders als bijv. Bovag en InShared die schade veroorzaakt door bliksem, inbraak, brand, vandalisme verzekeren.

 • Top verzekeraars vergelijken
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • De beste pakketpolissen
 • Afsluiten met 14 dagen bedenktijd
 • Jouw woning snel verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Asten februari 2024

Op basis van een inboedelverzekering verzeker je alle spullen in je huis. Voorbeelden zijn schade door o.a. storm, vandalisme, inbraak, water, brand. Handig bijvoorbeeld in het geval van een stukke televisie. Met inboedel bedoelen we alle spullen die je zonder iets te breken kunt meenemen. Bezittingen die aan het huis vastzitten dek je af met een opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, maar veel mensen hebben ‘m wel afgesloten. Jij bent toch ook gehecht aan kostbaarheden als kruiden en keukentafel? In de regel kan je kiezen uit een aantal varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Wil jij een goede inboedelverzekering Asten? Gebruik hiervoor à la minute’de vergelijkingstool. Meestal werkt dit i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer huishoudens kiezen voor een voordelig verzekeringspakket. Dan hebben we het over een pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en gemakkelijk te begrijpen. In een verzekeringspakket zitten bijna altijd de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Eventueel zijn er mogelijkheden voor rechtsbijstandverzekering, ongevallenverzekering, brommerverzekering, autoverzekering, reisverzekering. Aanbieders als DAK + Turien en Co zijn expert op het gebied van soortgelijke pakket verzekeringen. Ook interessant: Aerdt verzekeringspakket.

Betaalbaar

Lucrative pakketkorting

Korte lijnen met service

Online schade melden

Duidelijkheid in maandkosten

Begrijpelijk

woonverzekering-asten


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Asten? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. Jouw opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert de woning tegen schade voortkomend uit inbraak, brand of storm. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw de carport zijn inbegrepen. Mede hiervoor zul je veel financiële compensatie krijgen in het geval van schade. Veel van de hypotheek-leveranciers willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Dankzij een (extra) uitgebreide polis ben je gedekt tegen kostenposten veroorzaakt door storm of schroeischade. In het geval van een all-risk verzekering is bijna alles verzekerd, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Een theedoek te dicht bij het kookstel of keukenbrand? Brand in de woning kan zomaar voorkomen. De kosten hiervan lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Middels een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. brandschade. Schade van jouw bezittingen dek je af met de inboedelpolis. Schade aan huis kan je verzekeren met de opstalpolis.


Inbraak / Diefstal

Een diefstal in Asten kan ook bij jou thuis gebeuren. Flipperen of een cilinder uittrekken, dieven zijn zeer vindingrijk. Jouw schade naar aanleiding van inbraak / diefstal kan je beperken met een woonverzekering: schade na inbraak aan jouw huis wordt afgehandeld via de opstal, en ontvreemde spullen gaan via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Hevige regenval of Een lekkende vaatwasser. Een mogelijke schadepost is kapotte apparatuur. Normaliter worden dergelijke kosten verzekerd via de woonverzekering (opstal of inboedel). Download de actuele polisvoorwaarden om te zien wat er wel/niet afgedekt is.


Stormschade

Heel soms hebben we te maken met een fikse storm. De definitie van storm is windkracht 7. De consequentie kan zijn behoorlijke kostenposten. Denk maar aan missende dakpannen. Vaak resulteert het in schade aan de buitenkant van het huis, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt moet je rekening houden met een hoger eigen risico tot wel €655.

Zonder problemen een goedkope woonverzekering afsluiten in Asten
Meteen een woonverzekering afsluiten die matcht met jouw wensen? Hierna bekijk je meer informatie. Verzeker jouw jouw onderkomen in Asten moeiteloos online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Kies optioneel aanvullende opties als rechtsbijstand
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Is het een huurwoning of koopwoning?
 6. Kies het type woning (dit kan zijn flat). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Geef aan wat jouw inkomen is.
 8. Is jouw woning beveiligd? Denk aan Politiekeurmerk en BORG
 9. Je checkt meteen alle woonhuisverzekeringen die matchen met jouw ideaalplaatje. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Asten

Aanvullende woonverzekeringen februari 2024

Het is mogelijk dat er nog wat mist. Adviezen: je kunt jouw woonverzekering in Asten uitbreiden met additionele belangrijke aanvullende verzekeringen. Populaire mogelijkheden zijn de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Verderop vind jij bruikbare info (of bekijk woonverzekering Windraak afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is een goede glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Heb je veel ramen? Een speciale glasverzekering is voor huizen als dezehet overwegen waard. Deze nieuwe polis verzekert in het geval je van schade aan de glazen. Advies: spiegels, aquaria of tablets tellen niet mee. Is de verzekering voor een huurhuis? Lees het ondertekende contract of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Kies dan voor een all-risk woonverzekering. Deze extra keuze is er voor bijna alle schades aan je huis en inboedel. Dat geldt dus ook bij schade die voortkomt uit je eigen handelen. Tevens gaat dit alleen op als het hier een ongelukje betreft. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • Je stoot iemands notebook van tafel
 • Jouw partner maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je gooit wijn over de bank van de buurvrouw

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis mag je aanvullen met een erkende buitenhuisdekking. Aan de hand van deze dekking zijn jouw spullen niet alleen in je woning afgedekt tegen schade of diefstal, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Noord-Brabant). We spreken hier van bezittingen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Onder andere een navigatieapparaat en gitaar. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: misschien heb jij ook een tablet verzekering of uitgebreide reisverzekering.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Asten

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor schades die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. Het kan gaan om materiële schade en persoonlijk letsel. Hierbij kan jij denken aan: kapotte apparatuur en ook kosten van een ziekenhuis. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, deze sluit je af voor de auto of motor. Let op: deze polis betaalt niet alleen uit bij schade door jou, maar ook die van bijvoorbeeld de kids of jouw hond. Het is niet wettelijk verplicht, maar het is wel aan te raden. Dergelijke polissen bieden een verzekerd bedrag variërend van €1.150.000 tot zo’n €3.550.000. Meestal geldt er geen eigen risico. Zo’n verzekering is al af te sluiten vanaf €3,30 p/maand. Ga verder naar SNS afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Asten
De rechtsbijstand geeft ondersteuning bij juridische aanvaringen. Denk aan erfenis & als je iets overkomt in het verkeer. Daarbij is het prettig dat je advies krijgt zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Wij onderscheiden meerdere modules.

 • Consumenten-module(bijv. medische fout)
 • Inkomen & Werk (bijv. tuchtzaken)
 • Module Wonen (bijv. geluidsoverlast)
 • Verkeer (denk aan verkeersongeluk)

De premies van de verzekeraars schommelen enorm (beginnend bij €36,70 tot €28,55 per maand in februari 2024). Deze prijs komt tot stand door de gekozen dekking, het te verzekeren bedrag en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Asten op maat? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering