Woonverzekering Bergambacht Jouw woning en/of inboedel verzekeringen al vanaf €8,25 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Vanzelf, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Mocht er toch iets gebeuren, dan is het prettig dat je een goede verzekering hebt. Dankzij deze pagina vind je de beste woonverzekering (met een lage premie) voor bewoners van Bergambacht. De woonverzekering is een combinatie van een opstal + inboedelverzekering. Vaak wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus jouw huis + jouw eigendommen. Beschik je over een huurhuis? Dan heb je aan een inboedelverzekering voldoende. Vergelijk hier alle populaire aanbieders waaronder Bruns ten Brink en nowGo die schade door o.a. storm, water, vandalisme, inbraak afdekken.

 • Alle erkende aanbieders
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • Voordelige pakketpolissen
 • Recht op 2 weken bedenktijd
 • Direct je polis online afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Bergambacht juni 2024

Met een inboedelverzekering verzeker je jouw persoonlijke eigendommen. Dan kun je denken aan schade door onder andere water, diefstal, inbraak, brand, storm. Je moet dan denken aan bijv. schade aan meubels. Met inboedel bedoelen we alle spullen die je zonder iets te breken kunt meenemen. Eigendommen die vastzitten aan je huis vallen onder de opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, maar de meeste gezinnen beschikken wel over deze verzekering. Wie is er nu niet zuinig op eigendommen als radio en badkameraccessoires? Bij veel verzekeraars kies je uit 3 type polissen uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Overstappen naar een goede inboedelverzekering Bergambacht? Start meteen met vandaag nog de vergelijkingstool. Meer en meer werkt dit in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal Nederlanders gaan voor een overzichtelijk verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een unieke pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en simpel af te sluiten. In jouw verzekeringspakket zitten regelmatig de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Optioneel zijn er mogelijkheden voor autoverzekering, ongevallenverzekering, motorverzekering, rechtsbijstandverzekering, reisverzekering. Aanbieders als BLG wonen of OHRA faciliteren eigen pakket verzekeringen. Ook interessant: Baarlo verzekeringspakket.

Laagste prijs

Interessante pakketkorting

1 account, 1 aanspreekpunt

Online schade melden

Alles in 1 automatische incasso

Transparant en duidelijk

woonverzekering-bergambacht


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Bergambacht? Dan is dit je heel wat waard. Daarbij neem je dus een goede verzekering. Een dergelijke opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert het huis tegen schade veroorzaakt door bijvoorbeeld brand en storm. Let op: ook de onroerende goederen zoals schuur zijn afgedekt. Mede hiervoor zul je veel financiële compensatie krijgen in het geval van een ongeluk. Veel hypotheken hanteren het als een randvoorwaarde. Via een zogenaamde uitgebreide dekking sta je niet voor vervelende verrassingen bij schade als bliksem of smeltschade. Bij een all-risk polisis bijna alles afgedekt, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Brand tijdens het koken of een vuile afzuigkap? Brand kan iedereen overkomen. De kosten hiervan zijn vaak enorm. Door middel van een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. schade door ontploffing. Schade als gevolg van brand aan jouw bezittingen kan je verzekeren met de inboedelpolis. Schade aan de woning door brand kan je verzekeren met de opstalpolis.


Inbraak

Een inbraak in Bergambacht kan ook jou gebeuren. De takjesmethode of een deur forceren, er zijn allerlei opties. Schade vanwege inbraak / diefstal kan je verzekeren met een woonverzekering: schade na inbraak aan het huis en bijgebouwen gaat via de opstal, en ontvreemde zaken lopen via de inboedel.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Een defecte wasmachine of het stukvriezen van waterleidingbuizen. Je kunt dan denken aan schade als kapotte apparatuur. Gewoonlijk worden dergelijke kosten verzekerd met jouw woonverzekering (opstal of inboedel). Download de polisvoorwaarden en bekijk wat er wel/niet afgedekt is.


Stormschade

Zelden hebben we te maken met een fikse storm. Er is pas storm bij windkracht 7. Het kan resulteren in aanzienlijke schade. Je kunt denken aan een kapotte goot. Meestal betreft het schade aan het huis, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert geldt er vaak een hoog eigen risico die oploopt tot €650.

Direct een goedkope woonverzekering afsluiten in Bergambacht
Vandaag nog een geschikte woonverzekering afsluiten die matcht met jouw huis en wensen? Hieronder bekijk je meer informatie. Verzeker direct de woning in Bergambacht probleemloos online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Markeer eventueel aanvullende opties als aansprakelijkheid
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Kies voor koop- of huurwoning
 6. Kies het type woning (keuze uit opties als recreatiewoning). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Hoeveel verdien jij / je gezin?
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Een optie kan zijn Politiekeurmerk en BORG
 9. Je ziet nu alle verzekeringen die passen bij jouw zoekopdracht. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Bergambacht

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Soms is het zo dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Advies: je kunt jouw woonverzekering in Bergambacht uitbreiden met een paar handige aanvullende verzekeringen. In de basis zijn er 3: de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Onderstaand spot jij praktische specificaties (of check details over woonverzekering Zevenaar afsluiten).

Glasverzekering

Waar steeds meer Nederlanders voor kiezen is een glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Een speciale glasverzekering is voor huizen als dezeaan te raden. Deze extra dekkingverzekert bij situaties van schade aan glas / ramen. Let op: aquaria, spiegels en iPads dien je meestal apart te verzekeren. Gaat het om een woning die je huurt? Doorzoek in de huurvoorwaarden of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Ga dan zeker voor zo’n all-risk woonverzekering. Deze polis betaalt uit bij een breed scale aan schades. Oftewel, ook schade die voortkomt uit je eigen handelen. Tevens is dit alleen zo als het om een ongeluk gaat. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • Een vaas laten vallen
 • Jouw kind maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst een glas rode wijn over de bank van de buurvrouw

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering is uit te breiden met de buitenhuisdekking. Handig, want zo zijn alle eigendommen niet alleen als je thuis bent afgedekt tegen schade of diefstal, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Zuid-Holland). We spreken hier van eigendommen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Hier gaat het bijv. om een smartphone en een rollator. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: wellicht bezit jij al een smartphone-verzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Bergambacht

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor mogelijke schade die je aan anderen toebrengt. Er zijn 2 soorten schades: materiële schade en schade aan personen. Hierbij kan jij denken aan: krassen op de auto of geneeskundige zorg. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, deze sluit je af voor de auto of motor. Let op: de aansprakelijkheid dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, echter ook als dit te wijten is aan jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Het is 100% vrijblijvend, maar het is wel aan te raden. Polissen vergoeden bedragen van €1.500.000 oplopend tot €3.600.000. BIj de meeste verzekeraars geldt er geen eigen risico. Een verzekering voor aansprakelijkheid is beschikbaar vanaf €3,20 (betaling per maand). Wellicht interessant: Nederlanden van Nu polis.

Rechtsbijstandverzekering Bergambacht
De rechtsbijstand geeft juridische bijstand bij problemen op juridisch gebied. Denk aan schade die iemand bij jou veroorzaakt & schade of letsel in verkeer. Daarbij wordt het als prettig ervaren dat je wordt geholpen zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Wij onderscheiden een aantal verschillende pakketten.

 • Consumentenzaken (bijv. erfrechtgeschillen)
 • Inkomensconflicten (bijv. conflict over pensioenuitkeringen)
 • Wonen (bijv. conflict met makelaar)
 • Verkeer-module (bijv. verhalen van schade)

De premies schommelen nogal (vanaf zo’n €30,45 t/m €25,15 per maand in juni 2024). Het tarief wordt gebaseerd op het type verzekering, het verzekerde bedrag, en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Bergambacht voor jou? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering