Woonverzekering Valthermond Opstal- en inboedelverzekering, vanaf €6,05 per maand

Wonen zonder stress? Vanzelfsprekend, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Mocht er toch iets gebeuren, dan is het goed om een verzekering te hebben. Dankzij de vergelijkingstool tref je een voordelige of gewoon de beste woonverzekering die je kunt afsluiten in Valthermond. Een woonverzekering is een verzamelnaam van een inboedel + opstalverzekering. In veel gevallen wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je dus jouw woning, maar ook al jouw bezittingen. Geen koopwoning maar een huurwoning? De opstalverzekering kan je dan vaak achterwege laten. Vergelijk meteen alle bekende maatschappijen als HEMA en ZLM die schade door bijvoorbeeld water, storm, bliksem, vandalisme afdekken.

 • Vergelijk de bekendste verzekeraars
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • De beste pakketpolissen
 • Aanpassingen mogelijk binnen 2 weken
 • Moeiteloos en snel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Valthermond juni 2024

Via een inboedelverzekering kan je jouw waardevolle bezittingen verzekeren. Je bent gedekt tegen schade door bijvoorbeeld door brand, storm, water, vandalisme, diefstal. Dit kan bijv. gaan om een kapotte wasmachine. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle zaken die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Spullen die je niet zomaar kunt meenemen behoren tot de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, maar veel mensen zijn in het bezit van zo’n polis. Jij hecht toch ook waarde aan eigendommen als uurwerken en sportuitrusting? In de regel kan je kiezen uit 3 type polissen uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Zoek jij een goede inboedelverzekering Valthermond? Start direct de verzekeringsvergelijker. In veel gevallen gaat dit samen met een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel Nederlanders kiezen voor een voordelig verzekeringspakket. Dan hebben we het over een zogenoemde pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en simpel af te sluiten. In jouw verzekeringspakket tref je vaak de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Steeds vaker sluit je dit tezamen af met autoverzekering, rechtsbijstandverzekering, brommerverzekering, motorverzekering, reisverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals Delta Lloyd of REAAL Verzekeringen faciliteren deze pakket verzekeringen. Check ook: Tienray verzekeringspakket.

Lage premie

Extra pakketkorting

Korte lijnen met service

Online schade melden

Duidelijkheid in maandkosten

Transparant en duidelijk

woonverzekering-valthermond


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Borger-Odoorn? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Jouw woning verdient een goede verzekering. Een opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert de woning tegen schade veroorzaakt door inbraak, brand of storm. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als schuur zijn gedekt. Hierdoor wordt je niet belast met torenhoge rekeningen als er flinke schade aan je huis ontstaat. Veel hypotheek-leveranciers willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Via een (extra) uitgebreide dekking sta je niet voor vervelende verrassingen bij kosten n.a.v. aanrijding of aanvaring en brandblussing. Via een allrisk polis is bijna alles verzekerd, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Een defecte wasdroger of vlam in de pan? Brand in huis kan ook jou gebeuren. De kosten hiervan zijn niet mals. Middels een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. schroeischade. Schade als gevolg van brand aan spullen in huis verzeker je met een inboedelverzekering. Schade aan huis verzeker je met de opstalverzekering.


Inbraak

Een diefstal in Valthermond kan zomaar gebeuren. Inbreken via een bovenlicht of een deur forceren, je kunt het zo gek niet bedenken. De schade die je oploopt n.a.v. inbraak / diefstal kan je beperken met een woonverzekering: schade aan jouw huis handel je af via de opstal, de spullen die je kwijt bent gaan via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Indirecte neerslag of lekkage van leidingsystemen. Je kunt last krijgen van kapotte apparatuur. Gewoonlijk wordt dit afgedekt middels de opstal/inboedelverzekering. Open de polisvoorwaarden en ontdek wat er wel/niet afgedekt is.


Schade door storm

Incidenteel ondervinden we een flinke storm. Dit geldt vanaf windkracht 7. Het gevolg kan zijn schade rondom het huis. Een voorbeeld daarvan kan zijn een kapotte schoorsteen. Doorgaans heeft dat te maken met schade aan het huis, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Bij schade door storm moet je rekening houden met een relatief hoog eigen risico oplopend tot €690.

Gemakkelijk een goedkope woonverzekering afsluiten in Valthermond
Gemakkelijk een betaalbare woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw woning? Hieronder ontdek je enkele handige tips. Verzeker vandaag nog de woning in Valthermond probleemloos online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Markeer eventueel aanvullende verzekeringen als rechtsbijstand
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(keuze uit opties als vrijstaande woning). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Hoeveel verdien jij / je gezin?
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Bijvoorbeeld Politiekeurmerk en BORG
 9. Je checkt meteen alle verzekeringen die matchen met jouw filters. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Valthermond

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Het kan zijn dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Goed om te weten: je kunt jouw woonverzekering in Valthermond nog persoonlijker maken met extra nuttige aanvullende polissen. In de basis zijn er 3: de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Verderop lees je handige details (of bezoek info over woonverzekering Siddeburen afsluiten).

Glasverzekering

Een vaak afgesloten extra dekking is een glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Heeft jouw huis veel ramen? Een extra verzekering voor het glas is in dat geval aan te raden. Deze additionele dekkingstaat garant bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Goed om te weten: spiegels en iPads dien je meestal apart te verzekeren. Is de verzekering voor een huurhuis? Bekijk in het ondertekende contract of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Ga dan zeker voor de all-risk woonverzekering. Deze verzekering dekt bijna alle denkbare schades. Dat houdt in ook schades van eigen hand. Logischerwijs geldt dit alleen als het niet expres gebeurt. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • Je stoot iemands iPad van tafel
 • Jouw hond maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je morst een glas drinken over de bank van iemand

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering biedt nog meer dekking met een buitenhuisdekking. Via deze module zijn jouw spullen niet alleen binnenhuis afgedekt tegen schade of diefstal, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Drenthe). Hierbij gaat het dan om bezittingen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Bijvoorbeeld een iPad & sieraden. Waak voor oververzekering: misschien heb je al een instrumentenverzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Valthermond

Via een aansprakelijkheidsverzekering regel je kosten van schade die je bij anderen veroorzaakt. Het kan gaan om schade aan bezittingen en schade aan het lichaam. Hierbij kan jij denken aan: kapotte apparatuur + geneesmiddelen. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Goed om te weten: de aansprakelijkheid verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, echter ook als dit te wijten is aan gezinsleden, een logé of de kat. Het is niet verplicht, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Deze producten bieden een verzekerd bedrag variërend van €1.000.000 tot €4.950.000. Doorgaans hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Een aansprakelijkheidsverzekering is al af te sluiten vanaf €2,90 p/maand. Ga verder naar Centraal Beheer dekking.

Rechtsbijstandverzekering Valthermond
De verzekering rechtsbijstand verstrekt advies en hulp bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Dit is relevant bij o.a. tuchtzaken of conflict bij aankoop huis. Daarbij is het belangrijk dat je wordt geholpen zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Er zijn meerdere modules.

 • Consumenten-module(bijv. erfrechtgeschillen)
 • Inkomen & Sociale voorzieningen (bijv. problemen op het werk)
 • Woonconflicten (bijv. conflicten over huur)
 • Verkeer (denk aan conflict na autoschade)

De premies per maand lopen sterk uiteen (startend vanaf €35,80 oplopend tot €32,95 per maand in juni 2024). Het tarief bepalen verzekeraars op basis van de grootte van het pakket, het bedrag dat je wilt afdekken en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Valthermond op maat? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering