Woonverzekering Wapserveen Jouw woning en/of inboedel verzekeringen al voor €5,35 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Natuurlijk, jouw bezit is je heel wat waard. Als er wat met jouw spullen of huis gebeurt, dan is het wel zo fijn om een verzekering te hebben. Via deze website stap je over naar de goedkoopste of beste woonverzekering die je kunt afsluiten in Wapserveen. Het concept woonverzekering is een pakket van een inboedel + opstalverzekering. Vaak wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Met zo’n pakketpolis verzeker je moeiteloos jouw huis, maar ook de spullen in huis. Geen koopwoning maar een huurwoning? De inboedelverzekering is dan (vaak) afdoende. Vergelijk hier alle grote partijen zoals ANWB en nowGo die schade door bijvoorbeeld storm, inbraak, vandalisme, water vergoeden.

 • Alle erkende aanbieders
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Overstappen met 14 dagen bedenktijd
 • In een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in Wapserveen juli 2024

Door het afsluiten van een inboedelverzekering verzeker je alle spullen in je huis. Wat voor schade? Nou bijv. vandalisme, storm, diefstal, water, inbraak. Je kunt dan denken aan een defecte wasmachine. Met de term inboedel omschrijven we alle kostbaarheden die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Zaken die echt vast aan jouw woning zitten vallen onder de opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, echter de meeste Nederlanders hebben de inboedel wel verzekerd. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met kostbaarheden als serviesgoed of Playstation? Bij veel verzekeraars kies je uit 3 type polissen uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Zoek jij een goede inboedelverzekering Wapserveen? Start à la minute’de verzekeringsvergelijker. Meer en meer doe je dit samen met een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel gezinnen geven de voorkeur aan een handig verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een unieke pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en je hebt een aanspreekpunt. In jouw verzekeringspakket zie je doorgaans de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Optioneel kan je dit combineren met autoverzekering, reisverzekering, rechtsbijstandverzekering, ongevallenverzekering, brommerverzekering. Verzekeraars als ABN AMRO of Lancyr werken met eigen pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Vlaardingen verzekeringspakket.

Betaalbaar

Interessante pakketkorting

Centrale klantenservice

Adequate afhandeling

Alle premies op 1 factuur

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-wapserveen


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Westerveld? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. Een dergelijke opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert jouw eigen huis tegen schade voortkomend uit brand, storm en inbraak. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als de carport zijn inbegrepen. Met zo’n polis kom je niet voor onaangename verrassingen te staan in het geval van schade. Bekende hypotheek-bedrijven verplichten deze polis. Door middel van een zogenaamde uitgebreide dekking kom je niet in de problemen bij kostenposten veroorzaakt door blikseminslag en diefstal. Meer zekerheid? Met een allrisk verzekering heb je de meest complete dekking, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Kortsluiting bij de wasdroger of vlam in de pan? Brand kan ook jou gebeuren. Dergelijke kosten zijn al snel erg hoog. Dankzij een brandverzekering dek je het risico van o.a. brandschade. Brandschade aan jouw eigendommen lopen via de inboedelverzekering. Schade aan de woning dek je af met de opstalpolis.


Inbraak / Diefstal

Diefstal in Wapserveen is altijd een risico. De Bulgaarse methode of een cilinder uittrekken, het kan op zoveel manieren. Schade vanwege een inbraak kan je beperken met een woonverzekering: schade aan jouw huis handel je af d.m.v. de opstalpolis, en gestolen eigendommen handel je af via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Lekkage aan de dakgoot of een kapotte leiding. Je kunt last krijgen van een onbruikbare wasmachine. In de regel worden dergelijke kosten vergoed middels de opstal- of inboedelverzekering. Check jouw voorwaarden van de polis en achterhaal wat er wel en niet bij hoort.


Stormschade

Af en toe hebben we te maken met een fikse storm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor schade aan jouw huis. Denk maar aan scheuren in het metselwerk. Meestal resulteert het in schade aan het huis zelf, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert heb je te maken met een behoorlijk eigen risico tot circa €630.

In 9 stappen een goedkope woonverzekering afsluiten in Wapserveen
Moeiteloos een woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw ideaalplaatje? Hier ontdek je enkele handige tips. Verzeker à la minute jouw woning in Wapserveen gemakkelijk online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Markeer optioneel aanvullende dekkingen als rechtsbijstandverzekering
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Markeer jouw type woning (kies bijv. voor vrijstaande woning). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Vul jouw inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Een optie kan zijn het certificaat politiekeurmerk
 9. Je ontdekt hierna alle woonverzekeringen die matchen met jouw wensen. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Wapserveen

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Goed nieuws: men mag deze woonverzekering in Wapserveen nog persoonlijker maken met extra praktische aanvullende modules. Populaire mogelijkheden zijn de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Hieronder vind je aanvullende adviezen (ook interessant: woonverzekering Striep afsluiten).

Glasverzekering

Waar steeds meer Nederlanders voor kiezen is de glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Heb je veel glas in huis? Zo’n extra glas polis is in een dergelijke situatie het overwegen waard. Deze unieke verzekering is er bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Advies: een mooie spiegel en tablets zijn meestal niet afgedekt. Beschik je over een huurwoning? Check in de huurovereenkomst of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Overweeg dan een all-risk woonverzekering. Deze verzekering staat garant voor bijna alle schades. Dus ook schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Natuurlijk is dit alleen van toepassing als het daadwerkelijk een ongelukje was. Voorbeelden van situaties:

 • jouw kind fietst tegen een auto aan
 • Jij maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je gooit rode wijn over het tapijt van een familielid

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering kan je uitbreiden met de buitenhuisdekking. Op die manier zijn je aankopen niet alleen binnenhuis afgedekt tegen schade of diefstal, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Drenthe). Het gaat hier om kostbaarheden die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Denk aan een laptop en een gehoorapparaat. Let op oververzekering: dikwijls heb jij ook een telefoonverzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Wapserveen

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor schades bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. Dit betreft materiële schade en letselschade. Je kunt denken aan een barst in het scherm en ook kosten op medisch gebied. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, die dekt schade in het verkeer. Goed om te weten: de aansprakelijkheid keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, maar ook als dit gebeurt door jouw partner of de kinderen. Het is niet verplicht, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Deze verzekeringen staan jou bij van €1.400.000 oplopend tot €4.300.000. Doorgaans hoef je geen eigen risico te betalen. Een verzekering voor aansprakelijkheid is al af te sluiten vanaf €3,60 (per maand). Check ook Interpolis afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Wapserveen
De polis rechtsbijstand geeft juridische bijstand bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld reorganisatie of geschil met de overheid over woonsituatie. In dit soort gevallen is het prettig dat iemand jou helpt zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Wij onderscheiden grofweg 4 opties.

 • Consumentenzaken (bijv. erfenis)
 • Inkomen & Sociale voorzieningen (bijv. geschil m.b.t. pensioen)
 • Woon-module (bijv. bij aankoop van een huis)
 • Verkeersconflicten (bijv. terugvorderen van schade)

De premies verschillen enorm (beginnend bij €29,00 oplopend tot €35,75 per maand in juli 2024). De prijs bepalen verzekeraars op basis van de modules, het totaalbedrag en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Wapserveen voor jou? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering