Woonverzekering Eext Opstal- en inboedelverzekering, vanaf €4,20 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Natuurlijk, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Als er wat met jouw spullen of huis gebeurt, dan ben je blij dat je een verzekering hebt afgesloten. Met behulp van de vergelijkingstool stap je over naar de meest betaalbare of beste woonverzekering voor bewoners van Eext. Jouw woonverzekering is een term voor een opstal + inboedelverzekering. Meestal wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Via een pakketpolis verzeker je dus in een keer jouw woning en inboedel. Heb je een huurwoning? Dan sluit je alleen een inboedelverzekering af. Vergelijk hier alle grote bedrijven waaronder ABN AMRO en nowGo die schade als gevolg van water, brand, vandalisme, storm vergoeden.

 • Meest populaire verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Altijd 2 weken bedenktijd
 • Binnen 5 minuten afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Eext april 2024

Op basis van een inboedelverzekering verzeker je jezelf tegen schade aan of diefstal van eigendommen. Dan kun je denken aan schade door bijvoorbeeld door diefstal, brand, vandalisme, storm, water. Denk bijvoorbeeld aan een kapotte computer. Met inboedel bedoelen we alle bezittingen die je kunt oppakken en meenemen. Zaken die echt vast aan jouw woning zitten dek je af met een opstalverzekering. Het is niet verplicht, maar meer dan 90% van de Nederlanders zijn in het bezit van zo’n polis. Jij hecht toch ook waarde aan zaken als koelkast en iPhone? Op dit gebied zijn er 3 varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Ben jij op zoek naar een een goede inboedelverzekering Eext? Gebruik hiervoor vandaag nog de vergelijkingstool. Meestal gaat dit hand in hand, in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel Hollanders geven de voorkeur aan een populair verzekeringspakket. We spreken ook over een totale pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en een maandelijkse factuur. In jouw verzekeringspakket zitten meestal de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Optioneel zijn er mogelijkheden voor ongevallenverzekering, rechtsbijstandverzekering, reisverzekering, motorverzekering, brommerverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals Allsecur + Verzekeruzelf.nl hebben veel ervaring met aantrekkelijke pakket verzekeringen. Check ook: Dordrecht verzekeringspakket.

Goedkoop

Hoge pakketkortingen

1 overzichtelijke polis

Adequate afhandeling

Duidelijkheid in maandkosten

Grip op de kosten

woonverzekering-eext


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Aa en Hunze? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Dat verdient dan ook een passende verzekering. Een dergelijke opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert jouw eigen huis tegen schade als gevolg van o.a. brand, inbraak of storm. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als schuurtjes zijn gedekt. Op basis daarvan wordt je niet belast met torenhoge rekeningen als jouw woning iets overkomt. Bijna alle hypotheken willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Aan de hand van een (extra) uitgebreide dekking ben je gedekt tegen kosten bijvoorbeeld door bliksem of roet. Bij een allrisk polis krijg je zo’n beetje elke schade vergoed, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Te maken met kortsluiting of een smerige schoorsteen? Brand kan ook jou gebeuren. De kostenposten lopen al snel hoog op. Met een brandverzekering dek je het risico van o.a. brandschade. Schade als gevolg van brand aan jouw inboedel verzeker je met een inboedelverzekering. Brandschade aan huis worden afgehandeld via de opstal.


Inbraak en diefstal

Een diefstal in Eext kan iedereen gebeuren. De Flippermethode of hengelen, je kunt het zo gek niet bedenken. De kostenpost vanwege inbraak kan je beperken met een woonverzekering: schade door inbraak aan jouw woning handel je af via de opstalverzekering, en ontvreemde zaken regel je via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Een overstroming / het stukvriezen van CV-buizen. Je kunt dan denken aan schade als laminaat dat moet worden vervangen. In veel gevallen wordt dit afgedekt d.m.v. de woonverzekering (opstal of inboedel). Download de polisvoorwaarden en check in hoeverre je verzekerd bent.


Stormschade

Soms ondergaan wij een fikse storm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met forse schade. Denk maar aan een kapotte goot. In veel gevallen heeft dat te maken met schade aan het huis zelf, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt moet je rekening houden met een verhoogd eigen risico tot circa €620.

Meteen een goedkope woonverzekering afsluiten in Eext
Meteen een betaalbare woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw eisen? Hier tref je meer informatie. Verzeker meteen de woning in Eext probleemloos online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Markeer optioneel aanvullende verzekeringen als de all risk verzekering
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Heb je een eigen woning of huur je?
 6. Markeer jouw type woning (bijvoorbeeld etagewoning). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Vul het maandelijkse netto inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijv. het politiekeurmerk
 9. Je ziet vervolgens alle mogelijkheden die aansluiten op jouw zoekopdracht. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Eext

Aanvullende woonverzekeringen april 2024

Soms is het zo dat je een specifieke dekking mist. Tip: jij mag jouw woonverzekering in Eext complementeren met verschillende praktische aanvullende modules. Populaire mogelijkheden zijn de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Hierna lees je bruikbare adviezen (ook interessant: woonverzekering Broek op Langedijk afsluiten).

Glasverzekering

Een vaak afgesloten extra dekking is een speciale glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Beschik jij over veel glas in de woning? Een dergelijke glasmodule is in een dergelijke situatie vaak interessant. Deze mogelijke dekkingbetaalt uit bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Tip: spiegels en smartphones zijn in de regel niet inbegrepen. Woon jij in een huurhuis? Doorzoek in de meest recente overeenkomst of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Ga dan zeker voor de all-risk woonverzekering. Deze extra keuze verzekert bijna alle schades. Dat geldt dus ook bij schade die voortkomt uit je eigen handelen. Vanzelfsprekend gaat dit alleen op als het om een ongeluk gaat. Voorbeelden van situaties:

 • jouw hond bijt een familielid
 • Jouw kind maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit een glas rode wijn over het tapijt van een vriend

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis is aan te vullen met een buitenhuisdekking. Aan de hand van deze dekking zijn je bezittingen niet alleen in je woning veilig voor schade en diefstal, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Drenthe). Voorbeelden hiervan zijn bezittingen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Denk aan een smartphone en viool. Let op oververzekering: wellicht hebben jullie al een ipad-verzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Eext

Via een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de kosten van schade die je bij anderen veroorzaakt. Dit betreft schade aan eigendommen en persoonlijk letsel. Onder andere een deuk in de auto + therapie. Het is iets anders dan een WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Wist je dat: deze verzekering betaalt niet alleen uit bij schade door jou, maar ook die van bijvoorbeeld kinderen, logés en huisdieren. Het is 100% vrijblijvend, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Deze producten bieden een dekking beginnend bij €950.000 tot zo’n €4.550.000. Meestal is er ook geen sprake van eigen risico. Deze module heb je al vanaf €3,10 (per maand). Check ook Zelf.

Rechtsbijstandverzekering Eext
Het product rechtsbijstand biedt hulp en advies bij uiteenlopende geschillen. Dit is relevant bij o.a. conflict met een bank en verhalen van schade. Daarbij is het erg fijn wanneer je wordt geholpen waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Wij onderscheiden enkele mogelijkheden.

 • Consument & wonen (bijv. conflict over erkenning van kinderen)
 • Werk & Inkomen (bijv. salarisaanpassing)
 • Wonen (bijv. conflict met verhuurder)
 • Verkeer (bijv. in beslag genomen auto e.d. )

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis zijn zeer wisselend (startend vanaf €33,45 t/m €34,50 per maand in april 2024). Het bedrag hangt af van het pakket dat je kiest, het verzekerde bedrag, en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Eext afsluiten? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering