Woonverzekering Baarle-Nassau Opstal- en inboedelverzekering, vanaf €6,45 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Vanzelfsprekend, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Als je iets vervelends overkomt, dan is het goed dat je een verzekering hebt afgesloten. Met behulp van de verzekeringsvergelijker vind je de goedkoopste of beste woonverzekering voor jouw woning in Baarle-Nassau. Een woonverzekering is een pakket van een opstal- en een inboedelverzekering. Vaak wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Via een pakketpolis verzeker je dus jouw huis, maar ook de spullen in huis. Geen koopwoning maar een huurwoning? Een opstalverzekering is dan overbodig. Vergelijk hier online alle grote verzekeraars als bijv. Aegon en Nederlanden van Nu die schade zoals brand, vandalisme, inbraak, bliksem (grotendeels) verzekeren.

 • Meest populaire verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • Voordelige pakketpolissen
 • Altijd 2 weken bedenktijd
 • In een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in Baarle-Nassau april 2024

Door het afsluiten van een inboedelverzekering verzeker je alle roerende zaken in en om je huis. Schade die wordt gedekt is bijvoorbeeld door diefstal, inbraak, brand, water, storm. Je moet dan denken aan bijv. contant geld en waardebonnen. Onder inboedel verstaan we alle bezittingen die niet vastgenageld zitten aan het huis. Eigendommen die die vast zitten en je niet zomaar kunt verhuizen verzeker je via de opstalverzekering. Het is niet verplicht, maar meer dan 90% van de Nederlanders beschikken wel over deze verzekering. Jij hecht toch ook waarde aan kostbaarheden als levensmiddelen en iPhone? Op dit gebied zijn er drie soorten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Wat is nu een een goede inboedelverzekering Baarle-Nassau? Start meteen met à la minute’de vergelijkingstool. Vaak werkt dit samen met een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer Nederlanders geven de voorkeur aan een zogenaamd verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en transparant. In het verzekeringspakket vind je regelmatig de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Optioneel sluit je dit tezamen af met rechtsbijstandverzekering, brommerverzekering, autoverzekering, ongevallenverzekering, motorverzekering. Verzekeraars als Bovag of ING bieden de optie tot aantrekkelijke pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Allingawier verzekeringspakket.

Lage premie

Mooie pakketkorting

1 overzichtelijke polis

Uitstekende online service

Elke maand 1 overzicht

Transparant en duidelijk

woonverzekering-baarle-nassau


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Baarle-Nassau? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Daarbij neem je dus een goede verzekering. Een opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert het huis tegen schade voortkomend uit water, storm, brand en andere oorzaken. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw de garage zijn inbegrepen. Via deze verzekering wordt je niet belast met torenhoge rekeningen als er flinke schade aan je huis ontstaat. Alle grote hypotheek-bedrijven verplichten deze polis. Via een (extra) uitgebreide dekking ben je gedekt tegen kosten n.a.v. water afkomstig uit een defect aquarium of waterbed en plundering. Bij een all-risk verzekering wordt vrijwel elke schade vergoed, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Kortsluiting bij de wasdroger of een smerige schoorsteen? Brand is altijd een risico. De kosten hiervan zijn vaak enorm. Door middel van een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld doorbranden van apparatuur. Schade van spullen in huis dek je af met de inboedelpolis. Schade aan huis gaat via de opstalpolis.


Inbraak en diefstal

Een inbraak in Baarle-Nassau is altijd een risico. De Bulgaarse methode of sloten hacken, dieven zijn zeer vindingrijk. De opgelopen schade n.a.v. diefstal / inbraak kan je verzekeren met een woonverzekering: schade aan alle onroerende zaken handel je af d.m.v. de opstalpolis, en ontvreemde eigendommen lopen via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Een defecte wasmachine of gesprongen leidingen. Een mogelijke schadepost is laminaat dat moet worden vervangen. Doorgaans worden de kosten betaald middels de woonverzekering (inboedel of opstal). Open de polisvoorwaarden en bekijk in hoeverre je verzekerd bent.


Schade door storm

Incidenteel ondergaan wij een behoorlijke windstorm. Er is pas storm bij windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met aanzienlijke schade. Een voorbeeld daarvan kan zijn schade aan het dak. Meestal gaat het om schade aan jouw woning, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. Bij schade door storm moet je rekening houden met een hoog eigen risico tot circa €585.

Gemakkelijk een goedkope woonverzekering afsluiten in Baarle-Nassau
Zonder problemen een geschikte woonverzekering afsluiten die past bij jouw situatie? Hierna bekijk je een handig stappenplan. Verzeker à la minute jouw onderkomen in Baarle-Nassau gemakkelijk online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Markeer optioneel aanvullende modules als aansprakelijkheid
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Heb je een eigen woning of huur je?
 6. Selecteer het soort woning (dit kan zijn woonboerderij). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Kies het maandelijkse inkomen van het gezin.
 8. Is jouw woning beveiligd? Denk aan Borg certificaat.
 9. Je ziet vervolgens alle verzekeringen die matchen met jouw wensen. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Baarle-Nassau

Aanvullende woonverzekeringen april 2024

Het is mogelijk dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Onze adviseur: jij mag de woonverzekering in Baarle-Nassau nog persoonlijker maken met verschillende belangrijke aanvullende modules. Veel gekozen opties zijn: de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Hieronder vind jij nuttige informatie (of ga verder naar woonverzekering Miste afsluiten).

Glasverzekering

Veel polissen bevatten ook een extra glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Heeft jouw huis veel ramen? Een extra verzekering voor het glas is voor huizen als dezegeen gek idee. Deze additionele modulestaat garant bij gebroken glas. Let op: zaken als een aquarium of iPhones zijn in de regel niet inbegrepen. Is de verzekering voor een huurhuis? Bekijk in de huurovereenkomst of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Ga dan zeker voor de all-risk woonverzekering. Deze verzekering dekt bijna alle denkbare schades. Dat houdt in ook schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Logischerwijs betaalt de verzekeraar alleen als het daadwerkelijk een ongelukje was. Bijvoorbeeld:

 • De iPad laten vallen
 • Een gezinslid maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit een glas cola over de bank van iemand

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis is aan te vullen met een handige buitenhuisdekking. Handig, want zo zijn jouw spullen niet alleen in je woning afgedekt tegen schade of diefstal, maar ook als je op pad bent (ook buiten Noord-Brabant). Hierbij gaat het dan om kostbaarheden die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Denk aan een iPad + een kinderwagen. Pas op voor oververzekeren: mogelijk heb jij ook een smartphone-verzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Baarle-Nassau

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de (financiële) schade bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. Er zijn 2 soorten schades: schade aan eigendommen en schade aan personen. Hierbij kan jij denken aan: besmeurde meubels en ook therapie. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Goed om te weten: deze verzekering dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, echter ook als dit te wijten is aan jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar is absoluut geen overbodige luxe. Dergelijke polissen bieden een verzekerd bedrag van €1.300.000 tot zo’n €4.650.000. Vaak hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Deze module is beschikbaar vanaf €3,00 (betaling per maand). Wellicht interessant: ASR Verzekeringen pakket.

Rechtsbijstandverzekering Baarle-Nassau
De verzekering rechtsbijstand biedt support bij problemen op juridisch gebied. Je moet dan denken aan conflict met de gemeente & verkeersongeluk. In dit soort gevallen is het belangrijk dat je wordt geholpen waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Er zijn meerdere varianten.

 • Consumentenzaken (bijv. geschillen binnen de familie)
 • Inkomen & Werk (bijv. conflict met werkgever)
 • Woon-module (bijv. conflict met aannemer)
 • Module verkeer (bijv. als je iets overkomt in het verkeer)

De premies van de verzekeraars verschillen enorm (vanaf zo’n €37,85 t/m €31,25 p/maand in april 2024). De premie vindt zijn grondslag in het pakket dat je kiest, het te verzekeren bedrag en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Baarle-Nassau afsluiten? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering