Woonverzekering Nijkerk Een opstal- en/of inboedelverzekering vanaf €7,30 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Uiteraard, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Als er wat met jouw spullen of huis gebeurt, dan is het wel zo fijn dat alles goed verzekerd is. Dankzij onze vergelijker achterhaal je de goedkoopste of beste woonverzekering voor jouw huis in Nijkerk. Jouw woonverzekering is een samenvoeging van een inboedel + opstalverzekering. In de regel wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Via een pakketpolis verzeker je eenvoudig zowel jouw huis als inboedel. Woon je in een huurhuis? De opstalverzekering kan je dan vaak achterwege laten. Vergelijk hier online alle erkende verzekeraars zoals Bovag en Polis Direct die schade door o.a. vandalisme, inbraak, storm, water afdekken.

 • Vergelijk de bekendste verzekeraars
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • De beste pakketpolissen
 • Wettelijke 14 dagen bedenktijd
 • Moeiteloos en snel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Nijkerk mei 2024

Aan de hand van een inboedelverzekering verzeker jij al jouw spullen. Je bent gedekt tegen schade door bijv. water, diefstal, inbraak, storm, vandalisme. Handig bijvoorbeeld in het geval van een defecte wasmachine. De definitie van inboedel is alle zaken die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Bezittingen die je niet zomaar kunt meenemen kan je verzekeren middels de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, echter ruim 80% van de huishoudens hebben ‘m wel afgesloten. Iedereen gaat voorzichtig om met kostbaarheden als sieraden en kostuums? Op dit gebied zijn er 3 varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Zoek jij een goede inboedelverzekering Nijkerk? Open meteen de vergelijker van woonverzekeringen. Meer en meer werkt dit tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer consumenten nemen een voordelig verzekeringspakket. We spreken ook over een unieke pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en gemakkelijk te begrijpen. In een dergelijk verzekeringspakket vind je vaak inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Steeds vaker is dit alles te combineren met motorverzekering, reisverzekering, ongevallenverzekering, rechtsbijstandverzekering, brommerverzekering. Aanbieders als Aegon + nowGo zijn expert op het gebied van dergelijke pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Nibbixwoud verzekeringspakket.

Voordelig

Extra pakketkorting

1 account, 1 aanspreekpunt

Online schade melden

Duidelijkheid in maandkosten

Begrijpelijk

woonverzekering-nijkerk


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Nijkerk? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Daarbij neem je dus een goede verzekering. Een opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert het huis tegen schade door brand, storm en inbraak. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw een vakantiewoning zijn inclusief. Mede hiervoor wordt je financieel ondersteund als er iets gebeurt. Bijna alle hypotheek-bedrijven verstrekken geen geld zonder deze polis. Via een uitgebreide dekking (of extra) ben je verzekerd voor kosten n.a.v. aanrijding of aanvaring en vandalisme. Meer zekerheid? Met een all-risk polisis bijna alles verzekerd, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Een te hoog gestookte haard of brand in de schoorsteen? Een kleine of grote brand is altijd een risico. De kosten hiervan lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Door middel van een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld blikseminslag. Schade van roerende zaken kan je verzekeren met de inboedelpolis. Brandschade aan huis gaat via de opstalpolis.


Inbraak

Diefstal in Nijkerk kan ook jou overkomen. De afbreekmethode of een cilinder uittrekken, er zijn allerlei mogelijkheden. Schade ten gevolge van diefstal kan je beperken met een woonverzekering: beschadigingen aan het huis gaat met de opstalverzekering, en gestolen bezittingen handel je af via de inboedel.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Een hoosbui of het stukvriezen van CV-buizen. Je kunt dan denken aan schade als een opbollende vloer. Normaal gesproken wordt dit afgedekt via de inboedel/opstalverzekering. Open de voorwaarden van de polis om te zien wat er wel en niet bij hoort.


Stormschade

Af en toe hebben we te maken met een fikse storm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. De consequentie kan zijn een flinke schade. Hierbij kan het gaan om o.a. een kapotte schoorsteen. Meestal heeft dat te maken met schade aan de buitenkant van het huis, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade heb je te maken met een hoger eigen risico tot circa €685.

Direct een goedkope woonverzekering afsluiten in Nijkerk
Vandaag nog een goede woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw huis en wensen? Hieronder tref je enkele handige tips. Verzeker jouw de woning in Nijkerk eenvoudig online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Markeer optioneel aanvullende dekkingen als rechtsbijstand
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Kies voor koop- of huurwoning
 6. Selecteer het soort woning (kies bijv. voor etagewoning). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Vul het maandelijkse netto inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Een optie kan zijn Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Je ontdekt hierna alle polissen die in lijn zijn met jouw wensen. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Nijkerk

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat je een specifieke dekking mist. Goed nieuws: jij mag jouw woonverzekering in Nijkerk completer maken met een aantal handige aanvullende modules. Daarbij onderscheiden we: de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Hierna lees je praktische informatie (of ga verder naar woonverzekering Loenen aan de Vecht afsluiten).

Glasverzekering

Een vaak afgesloten extra dekking is een goede glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Heb je veel glas in huis? Een extra verzekering voor het glas is dan aan te raden. Deze nieuwe polis staat garant bij situaties van schade aan glas / ramen. Opmerking: spiegels en smartphones worden niet meegenomen. Gaat het om een woning die je huurt? Raadpleeg je huurcontract of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Kies dan voor een all-risk woonverzekering. Deze aanvulling is er voor bijna alle schades aan je huis en inboedel. Dus ook schades van eigen hand. Vanzelfsprekend is dit alleen zo als het hier een ongelukje betreft. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • Een smartphone laten vallen
 • Jouw kind maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst een glas drinken over de bank van iemand

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering kan je nog completer maken met een handige buitenhuisdekking. Op die manier zijn je bezittingen niet alleen in huis verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar ook als je op pad bent (ook buiten Gelderland). Het betreft hier bezittingen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Denk aan filmapparatuur & gitaar. Waak voor oververzekering: mogelijk beschik je al over een ipad-verzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Nijkerk

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering regel je kosten van schade bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. We hebben het hier vaak over schade aan bezittingen en persoonlijk letsel. Denk dan aan krassen op de auto of ambulancevervoer. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, die dekt schade in het verkeer. Tip: de aansprakelijkheid verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, maar ook schade aangericht door jouw partner of de kinderen. Het is niet verplicht, maar is absoluut geen overbodige luxe. Polissen bieden een verzekerd bedrag variërend van €1.300.000 tot zo’n €3.100.000. Meestal hoef je geen eigen risico te betalen. Deze module is beschikbaar vanaf €3,30 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: Bovag.

Rechtsbijstandverzekering Nijkerk
De verzekering rechtsbijstand geeft hulp bij problemen op juridisch gebied. Je moet dan denken aan geschil met school van de kinderen en conflict over reparatie auto. Daarbij is het erg fijn wanneer je advies krijgt zonder dat dit meteen een klap geld kost. Er zijn enkele varianten.

 • Consumentenzaken (bijv. conflict met een keukenhandel)
 • Inkomen (bijv. als je werkgever failliet gaat)
 • Wonen (bijv. geluidsoverlast)
 • Verkeer (denk aan conflict met een autodealer)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis fluctueren behoorlijk (vanaf €36,70 tot wel €25,35 p/maand in mei 2024). Het tarief hangt af van de gekozen dekking, het geldbedrag dat je verzekert, en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Nijkerk afsluiten? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?