Woonverzekering Nibbixwoud Jouw woning en/of inboedel verzekeringen al voor €5,65 per maand

Wonen zonder stress? Uiteraard, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Mocht er toch iets ernstigs gebeuren, dan is het goed om een verzekering te hebben. Met behulp van de vergelijkingstool achterhaal je de beste woonverzekering (met een lage premie) die je kunt afsluiten in Nibbixwoud. Een woonverzekering is een combinatie van een inboedel- en opstalverzekering. In de regel wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je dus zowel jouw huis als inboedel. Heb je een huurwoning? Een opstalverzekering is dan genoeg. Check en vergelijk hier alle populaire aanbieders waaronder ANWB en Unigarant die schade door bijvoorbeeld water, inbraak, storm, vandalisme afdekken.

 • Vergelijk de grote verzekeraars
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • De beste pakketpolissen
 • Standaard 14 dagen bedenktijd
 • Snel vergelijken en overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Nibbixwoud maart 2024

Met een inboedelverzekering verzeker je alle roerende zaken in en om je huis. Dan kun je denken aan schade door bijv. vandalisme, diefstal, storm, water, brand. Denk bijvoorbeeld aan een gestolen computer. Onder inboedel verstaan we alle spullen die je zou meenemen als je gaat verhuizen. Eigendommen die vastgenageld zitten aan je woning behoren tot de opstalverzekering. Het is geen vereiste, maar de meeste gezinnen hebben dit risico wel afgedekt. Wie is er nu niet zuinig op zaken als kamerplanten en warmtepomp? Bij veel verzekeraars kies je uit drie smaken: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Wil jij een goede inboedelverzekering Nibbixwoud? Begin direct met meteen de vergelijkingstool. Vaak doe je dit samen met een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal huishoudens combineren de polissen en gaan voor een zogeheten verzekeringspakket. We spreken ook over een totale pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en overzichtelijk. In het verzekeringspakket zitten regelmatig inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Steeds vaker zijn er mogelijkheden voor ongevallenverzekering, motorverzekering, rechtsbijstandverzekering, brommerverzekering, autoverzekering. Aanbieders als Aon Direct of Klaverblad verkopen aantrekkelijke pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Middelharnis verzekeringspakket.

Laagste prijs

Interessante pakketkorting

1 account, 1 aanspreekpunt

Online schade melden

Één maandelijkse nota

Transparant en duidelijk

woonverzekering-nibbixwoud


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Medemblik? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Hierbij hoort een goede verzekering. Een dergelijke opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert jouw eigen huis tegen schade die hun oorsprong vindt in brand, storm en inbraak. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als schuur zijn gedekt. Via deze verzekering kom je niet voor enorme kosten te staan als jouw woning iets overkomt. Bekende hypotheekaanbieders willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Dankzij een zogenaamde uitgebreide dekking ben je gedekt tegen kosten bijvoorbeeld door schade door storm of olie. In het geval van een allrisk opstalverzekering is bijna alles verzekerd, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Kortsluiting of een smerige schoorsteen? Brand is altijd een risico. De kostenposten lopen al snel hoog op. Dankzij een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. blikseminslag. Schade als gevolg van brand aan roerende zaken lopen via de inboedelverzekering. Brandschade aan onroerende zaken verzeker je met de opstalverzekering.


Inbraak / Diefstal

Diefstal in Nibbixwoud is altijd een risico. Inbreken via een bovenlicht of sloten hacken, het kan op zoveel manieren. De opgelopen schade naar aanleiding van diefstal kan je verzekeren met een woonverzekering: schade door inbraak aan de woninghandel je af met de opstalverzekering, en gestolen spullen gaan via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Een kapotte wasmachine en het stukvriezen van waterleidingbuizen. Typische schade is kapotte apparatuur. Normaal gesproken wordt dit afgedekt middels de inboedel/opstalverzekering. Open de laatste polisvoorwaarden en check welke kostenposten gedekt zijn.


Stormschade

Af en toe hebben we te maken met een fikse storm. Dit geldt vanaf windkracht 7. De consequentie kan zijn aanzienlijke schade. Denk maar aan een kapot dak. Vaak resulteert het in schade aan de buitenkant van het huis, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade heb je te maken met een hoger eigen risico oplopend tot €260.

À la minute een goedkope woonverzekering afsluiten in Nibbixwoud
Moeiteloos een betaalbare woonverzekering afsluiten die matcht met jouw woning? Op deze pagina stuit je op een aantal stappen. Verzeker à la minute jouw woning in Nibbixwoud eenvoudig online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Selecteer eventueel aanvullende dekkingen als glasverzekering
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Heb je een eigen woning of huur je?
 6. Kies het type woning (dit kan zijn villa). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Hoeveel verdien jij / je gezin?
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijv. Politiekeurmerk en BORG
 9. Je ziet vervolgens alle woonverzekeringen die in lijn zijn met jouw wensen. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Nibbixwoud

Aanvullende woonverzekeringen maart 2024

Het is mogelijk dat er nog wat mist. Onze adviseur: jij mag de woonverzekering in Nibbixwoud aanvullen met meerdere handige aanvullende verzekeringen. Daarbij onderscheiden we: de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Verderop tref je aanvullende info (of bekijk woonverzekering Ledeacker afsluiten).

Glasverzekering

Een populaire module is een glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Heb je veel glas in huis? Een extra verzekering voor het glas is dan aan te raden. Deze unieke verzekering staat garant bij situaties van schade aan glas / ramen. Goed om te weten: zaken als een aquarium of tablets dien je meestal apart te verzekeren. Woon jij in een huurhuis? Raadpleeg de meest recente overeenkomst of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Denk dan eens na over een all-risk woonverzekering. Deze module is er voor bijna alle schades. Dat houdt in ook schades van eigen hand. Uiteraard is dit alleen van toepassing als het daadwerkelijk een ongelukje was. Voorbeelden van situaties:

 • jouw konijn knaagt iets stuk bij de buren
 • Jouw kind maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst rode wijn over het tapijt van iemand

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering kan je nog completer maken met een buitenhuisdekking. Zodoende zijn de kostbaarheden niet alleen thuis veilig voor schade en diefstal, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Noord-Holland). We spreken hier van kostbaarheden die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Denk aan een filmcamera + een muziekinstrument. Waak voor oververzekering: dikwijls bezit jij al een smartphone-verzekering of uitgebreide reisverzekering.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Nibbixwoud

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor (financiële) schade die je bij anderen veroorzaakt. We hebben het hier vaak over schades van producten en schade aan iemands gezondheid. Je kunt denken aan een deuk in de auto + kosten voor medicatie. Het is iets anders dan een WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Let op: de aansprakelijkheidsverzekering keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, maar ook die van bijvoorbeeld jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar is absoluut geen overbodige luxe. Polissen staan jou bij variërend van €1.400.000 tot wel €2.700.000. Doorgaans is er ook geen sprake van eigen risico. Deze module is er al vanaf €3,10 per maand. Bekijk ook Zelf polis.

Rechtsbijstandverzekering Nibbixwoud
De polis rechtsbijstand geeft hulp bij juridische problemen. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld conflict met het UWV & als je iets overkomt in het verkeer. In dat geval is het prettig dat iemand jou helpt zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Jij hebt de keuze uit meerdere modules.

 • Consument & wonen (bijv. conflict met een ziekenhuis)
 • Inkomensconflicten (bijv. conflict over arbeidsvoorwaarden)
 • Wonen (bijv. geluidsoverlast)
 • Verkeer (bijv. verhalen van schade)

De premies per maand zijn zeer wisselend (vanaf zo’n €34,10 tot en met €29,85 per maand in maart 2024). De premie vindt zijn grondslag in het type verzekering, het geldbedrag dat je verzekert, en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Nibbixwoud vergelijken? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering