Woonverzekering Grootschermer Jouw woning en/of inboedel verzekeringen vanaf €6,65 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Het is logisch, jouw bezit is je heel wat waard. Mocht er toch iets ernstigs gebeuren, dan is het fijn om een verzekering te hebben. Door gebruik te maken van de vergelijkingstool stap je over naar de meest betaalbare of beste woonverzekering voor bewoners van Grootschermer. Zo’n woonverzekering is een populaire benaming voor een inboedel en opstalverzekering. Meestal wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je moeiteloos met 1 polis zowel het huis als je spullen. Huur je? Dan sluit je alleen een inboedelverzekering af. Vergelijk meteen alle grote aanbieders als bijv. Delta Lloyd en Interpolis die schade veroorzaakt door water, brand, inbraak, vandalisme vergoeden.

 • Vergelijk de grote verzekeraars
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • Inclusief pakketpolissen
 • Altijd 2 weken bedenktijd
 • Snel online afgehandeld

Inboedelverzekering vergelijken in Grootschermer maart 2024

Door middel van een inboedelverzekering verzeker jij al jouw spullen. Dan kun je denken aan schade door bijvoorbeeld diefstal, water, storm, brand, inbraak. Je kunt dan denken aan schade aan de keuken. Met inboedel bedoelen we alle eigendommen die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Eigendommen die die vast zitten en je niet zomaar kunt verhuizen kan je verzekeren middels de opstalverzekering. Het is niet verplicht, echter veel huishoudens hebben ‘m wel afgesloten. Jij bent toch ook gehecht aan eigendommen als wandversiering en hobby-artikelen? Op dit gebied zijn er een aantal varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Wil jij een goede inboedelverzekering Grootschermer? Begin direct met vandaag nog de vergelijker van woonverzekeringen. In de regel doet men dit i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal gezinnen combineren de polissen en gaan voor een overzichtelijk verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een speciale pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en een maandelijkse factuur. In een verzekeringspakket zitten bijna altijd de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Tevens neemt men hierbij ook rechtsbijstandverzekering, ongevallenverzekering, reisverzekering, autoverzekering, brommerverzekering. Aanbieders als Aegon of London Verzekeringen faciliteren soortgelijke pakket verzekeringen. Ook interessant: Geldrop verzekeringspakket.

Betaalbaar

Extra pakketkorting

Korte lijnen met service

Schade snel afgehandeld

Één maandelijkse nota

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-grootschermer


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Schermer? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. Zo’n opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert jouw eigen huis tegen schade door bijvoorbeeld brand en storm. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw schuurtjes zijn afgedekt. Mede hiervoor zorg je voor lagere kosten in het geval van schade. Alle grote hypotheekaanbieders hanteren het als een randvoorwaarde. Met behulp van een (extra) uitgebreide polis ben je verzekerd voor schadeposten als storm of plundering. Dankzij een allrisk verzekering heb je de meest complete dekking, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Kortsluiting bij de wasmachine of vlam in de pan? Brand in huis is altijd een risico. De kosten zijn niet mals. Dankzij een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. schroeischade. Brandschade aan jouw spullen kan je verzekeren met de inboedelpolis. Schade aan de woning door brand verzeker je met de opstalverzekering.


Inbraakverzekering

Een diefstal in Grootschermer kan zomaar gebeuren. Insluipen of Lock picking, je kunt het zo gek niet bedenken. Jouw schade n.a.v. diefstal / inbraak kan je verzekeren met een woonverzekering: braakschade aan het huis gaat d.m.v. de opstalpolis, en gestolen spullen handel je af via de inboedel.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Hevige regenval / een kapotte kit voeg. Het gevolg kan zijn kapotte apparatuur. In de regel wordt deze schade gedekt middels de opstal/inboedelverzekering. Open de actuele polisvoorwaarden en achterhaal in hoeverre je verzekerd bent.


Stormschade

Soms hebben we in Nederland een fikse storm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor forse schade. Denk maar aan gesneuvelde ruiten. In veel gevallen gaat het om schade aan het huis zelf, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt werken verzekeraars met een hoger eigen risico die oploopt tot €280.

Eenvoudig een goedkope woonverzekering afsluiten in Grootschermer
Gemakkelijk een betaalbare woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw ideaalplaatje? Hier vind je meer informatie. Verzeker vandaag nog jouw onderkomen in Grootschermer gemakkelijk online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Kies optioneel aanvullende mogelijkheden als glasverzekering
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Kies het type woning (keuze uit opties als monumentaal pand). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Geef aan wat jouw inkomen is.
 8. Is jouw woning beveiligd? Een optie kan zijn Borg certificaat.
 9. Je checkt meteen alle polissen die rijmen met jouw ideaalplaatje. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Grootschermer

Aanvullende woonverzekeringen maart 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat er nog wat mist. Tip: je kunt jouw woonverzekering in Grootschermer complementeren met verschillende praktische aanvullende modules. Populaire mogelijkheden zijn de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Verderop check jij praktische adviezen (ook interessant: woonverzekering Drouwenerveen afsluiten).

Glasverzekering

Waar steeds meer Nederlanders voor kiezen is een all-risk glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Beschik jij over veel glas in de woning? Een dergelijke glasmodule is voor huizen als dezegeen gek idee. Deze mogelijke polis is er bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Advies: zaken als een aquarium of smartphones zijn meestal niet afgedekt. Heb je een huurwoning? Raadpleeg de meest recente overeenkomst of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Denk dan eens na over de all-risk woonverzekering. Deze verzekering is er voor bijna alle schades. Dus ook schade die jezelf veroorzaakt. Uiteraard is dit alleen zo als het niet expres gebeurt. Bijvoorbeeld:

 • Een vaas laten vallen
 • Jij maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit een glas cola over de bank van iemand

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis is aan te vullen met een erkende buitenhuisdekking. Via deze module zijn de kostbaarheden niet alleen binnenhuis verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Noord-Holland). Hierbij gaat het dan om eigendommen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Bijvoorbeeld een laptop + een rollator. Let op oververzekering: mogelijkerwijs heb jij ook een telefoonverzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Grootschermer

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor kosten van schade die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. Vaak onderscheidt men schades van producten en letselschade. Hierbij kan jij denken aan: kapotte apparatuur en ook ambulancevervoer. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Tip: deze verzekering dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, tevens ook indien dit is veroorzaakt door jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar is absoluut geen overbodige luxe. Polissen verzekeren een bedrag vanaf zo’n €1.150.000 oplopend tot €2.800.000. Doorgaans hoef je geen eigen risico te betalen. Een verzekering voor aansprakelijkheid is er al vanaf €2,70 (per maand). Check ook Avéro Achmea.

Rechtsbijstandverzekering Grootschermer
De verzekering rechtsbijstand verstrekt advies en hulp bij uiteenlopende geschillen. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld sociale wetgeving of geschil m.b.t. pensioen. Hierbij is het erg fijn wanneer iemand jou bijstaat zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Er zijn verschillende opties.

 • Consumenten-module(bijv. conflict over erkenning van kinderen)
 • Inkomen & Werk (bijv. pensioenuitkering)
 • Wonen (bijv. geschillen met de buren)
 • Verkeer-module (bijv. ingevorderd rijbewijs)

De premies fluctueren behoorlijk (startend vanaf €32,90 tot wel €24,15 p/maand in maart 2024). De prijs komt tot stand door de grootte van het pakket, het bedrag dat je wilt afdekken en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Grootschermer online afsluiten? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?