Woonverzekering Nijensleek Een inboedel- en/of opstalverzekering, vanaf €4,55 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Vanzelf, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Mocht er toch iets gebeuren, dan ben je blij dat je verzekerd bent. Met behulp van onze vergelijker stap je over naar de beste woonverzekering (met een lage premie) voor jouw huis in Nijensleek. Een woonverzekering is een verzekeringspakket met de inboedel- en opstalverzekering. In de regel wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Via een pakketpolis verzeker je dus jouw woning, maar ook al jouw bezittingen. Beschik je over een huurhuis? Dan heb je aan een inboedelverzekering voldoende. Check en vergelijk hier alle erkende maatschappijen als Avéro Achmea en Lancyr die schade door o.a. vandalisme, water, inbraak, bliksem (grotendeels) verzekeren.

 • Goede verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Aanpassingen mogelijk binnen 2 weken
 • Supersnel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Nijensleek juni 2024

Door middel van een inboedelverzekering ben je gedekt voor schade aan je spullen. Wat voor schade? Nou bijvoorbeeld storm, brand, inbraak, vandalisme, water. Handig bijvoorbeeld in het geval van een kapotte koelkast. De definitie van inboedel is alle eigendommen die je zou meenemen als je gaat verhuizen. Kostbaarheden die echt vast aan jouw woning zitten verzeker je via de opstalverzekering. Het is geen vereiste, maar veel Nederlanders hebben dit risico wel afgedekt. Jij hecht toch ook waarde aan zaken als frituurpan en petten? In de regel kan je kiezen uit drie smaken: all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Zoek jij een goede inboedelverzekering Nijensleek? Start meteen met vandaag nog de vergelijker van woonverzekeringen. Vaak werkt dit in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer Nederlanders geven de voorkeur aan een populair verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een unieke pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en 1 overzichtelijke nota. In jouw verzekeringspakket zie je vaak de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Eventueel neemt men hierbij ook brommerverzekering, ongevallenverzekering, rechtsbijstandverzekering, autoverzekering, motorverzekering. Aanbieders als ABN AMRO en InShared hanteren soortgelijke pakket verzekeringen. Check ook: Nes verzekeringspakket.

Voordelig

Extra pakketkorting

Korte lijnen met service

Snel geld op je rekening

Één maandelijkse nota

Begrijpelijk

woonverzekering-nijensleek


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Westerveld? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Daarbij neem je dus een goede verzekering. Een opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert jouw woning tegen schade voortkomend uit water, storm, brand en andere oorzaken. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als de carport zijn inclusief. Hierdoor zul je veel financiële compensatie krijgen als jouw woning iets overkomt. Bekende hypotheek-leveranciers verstrekken geen geld zonder deze polis. Door middel van een (extra) uitgebreide dekking kom je niet in de problemen bij kosten bijvoorbeeld door storm en schroeischade. In het geval van een allrisk polis krijg je zo’n beetje elke schade vergoed, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Roken in huis of spelen met vuur? Brand kan ook jou gebeuren. Dergelijke kosten lopen al snel hoog op. Met een brandverzekering dek je het risico van o.a. schroeischade. Brandschade aan jouw bezittingen lopen via de inboedelverzekering. Schade aan de woning verzeker je met de opstalverzekering.


Inbraak

Een inbraak in Nijensleek kan ook jou gebeuren. Insluipen of sloten hacken, dieven zijn zeer vindingrijk. De opgelopen schade n.a.v. inbraak / diefstal dek je af met een woonverzekering: braakschade aan de woninghandel je af via de opstal, en gestolen eigendommen gaan via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Een lekkend dag of het stukvriezen van CV-buizen. Je kunt last krijgen van laminaat dat moet worden vervangen. Normaal gesproken worden de kosten betaald d.m.v. de woonverzekering (opstal of inboedel). Bestudeer de voorwaarden van de polis en bekijk welke kostenposten gedekt zijn.


Schade door storm

Een enkele keer hebben we te maken met een flinke storm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. Het kan resulteren in hevige schade. Hierbij kan het gaan om o.a. een gescheurde muur. In veel gevallen betreft het schade aan de buitenkant van het huis, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt moet je rekening houden met een verhoogd eigen risico oplopend tot €620.

Gemakkelijk een goedkope woonverzekering afsluiten in Nijensleek
Gemakkelijk een goede woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw ideaalplaatje? Hieronder vind je enkele handige tips. Verzeker direct jouw woning in Nijensleek eenvoudig online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Markeer eventueel aanvullende verzekeringen als aansprakelijkheid
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Selecteer het soort woning (dit kan zijn vrijstaand). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Hoeveel verdien jij / je gezin?
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Bijv. Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Je ontdekt hierna alle woonverzekeringen die aansluiten op jouw wensen. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Nijensleek

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Het is mogelijk dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Goed nieuws: je kunt jouw woonverzekering in Nijensleek completer maken met additionele handige aanvullende modules. Daarbij onderscheiden we: de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Verderop doorzoek je praktische details (of bezoek info over woonverzekering Lithoijen afsluiten).

Glasverzekering

Een populaire module is een glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Heb je veel glas in huis? Een dergelijke glasmodule is in dat geval het overwegen waard. Deze unieke polis staat je bij om de gevallen van schade aan ramen (glas). Let op: zaken als een aquarium of iPads zijn meestal niet afgedekt. Beschik je over een huurwoning? Doorzoek in de huurovereenkomst of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Kies dan voor zo’n all-risk woonverzekering. Deze module verzekert bijna alle schades aan je huis en inboedel. Dus ook schades van eigen hand. Tevens gaat dit alleen op als het om een ongeluk gaat. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • jouw konijn knaagt iets stuk bij de buren
 • Jij maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je gooit wijn over het tapijt van de buurvrouw

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering kan je uitbreiden met een buitenhuisdekking. Op die manier zijn de kostbaarheden niet alleen als je thuis bent veilig voor schade en diefstal, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Drenthe). Het betreft hier bezittingen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Bijvoorbeeld een navigatieapparaat en een gehoorapparaat. Pas op voor oververzekeren: mogelijk beschik je al over een instrumentenverzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Nijensleek

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering regel je schade die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. Vaak onderscheidt men schade aan bezittingen en persoonlijk letsel. Voorbeelden zijn besmeurde meubels of ambulancevervoer. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Wist je dat: deze polis betaalt niet alleen uit bij schade door jou, maar ook schade aangericht door de kids of jouw hond. Het is 100% vrijblijvend, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Dergelijke polissen bieden een dekking vanaf €1.500.000 tot zo’n €3.100.000. Meestal is er ook geen sprake van eigen risico. Een aansprakelijkheidsverzekering is beschikbaar vanaf €3,50 (per maand). Check ook Aon Direct.

Rechtsbijstandverzekering Nijensleek
De rechtsbijstand biedt support bij juridische aanvaringen. Denk aan conflict met het UWV en conflict met makelaar. Daarbij is het belangrijk dat je wordt geholpen zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Er bestaan meerdere pakketten.

 • Consument (bijv. medische fout)
 • Inkomen & Sociale voorzieningen (bijv. conflict met werkgever)
 • Woon-module (bijv. bij aankoop van een huis)
 • Verkeersconflicten (bijv. geschil met een verzekeraar)

De maandelijkse premies verschillen enorm (vanaf €33,70 tot wel €25,50 p/maand in juni 2024). Het tarief wordt gebaseerd op de gekozen dekking, het verzekerde bedrag, en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Nijensleek op maat? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering