Woonverzekering Heerjansdam Een inboedel- en/of opstalverzekering, al voor €4,05 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Natuurlijk, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Op het moment dat er iets voorvalt, dan is het fijn om een verzekering te hebben. Aan de hand van deze pagina ontdek je de beste woonverzekering (met een lage premie) die je kunt afsluiten in Heerjansdam. De woonverzekering is een populaire benaming voor een inboedel- en opstalverzekering. In de regel wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Via een pakketpolis verzeker je dus in een klap jouw eigendommen en huis. Woon je in een huurhuis? De inboedelverzekering is dan (vaak) afdoende. Check en vergelijk hier alle grote maatschappijen waaronder Allianz en InShared die schade door bijvoorbeeld bliksem, water, inbraak, vandalisme (grotendeels) verzekeren.

 • Top verzekeraars vergelijken
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • Voordelige pakketpolissen
 • Altijd 14 dagen bedenktijd
 • Moeiteloos en snel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Heerjansdam juni 2024

Met een inboedelverzekering verzeker je alle roerende zaken in en om je huis. Dan kun je denken aan schade door bijv. water, inbraak, vandalisme, storm, brand. Dit kan bijv. gaan om een kapotte wasmachine. Onder inboedel verstaan we alle eigendommen die niet vastgenageld zitten aan het huis. Zaken die vastgenageld zitten aan je woning lopen via de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, echter de meeste Nederlanders hebben ‘m wel afgesloten. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met inboedel zoals mixer en kinderwagen? Op dit gebied zijn er drie smaken: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Wat is nu een een goede inboedelverzekering Heerjansdam? Open vandaag nog de vergelijkingstool. In de regel gaat dit hand in hand, i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel Nederlanders combineren de polissen en gaan voor een voordelig verzekeringspakket. We spreken ook over een speciale pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en duidelijk. In jouw verzekeringspakket tref je doorgaans inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Soms is dit alles te combineren met motorverzekering, ongevallenverzekering, reisverzekering, rechtsbijstandverzekering, autoverzekering. Verzekeringsbedrijven als Huis In Eén Verzekeringen of Independer verkopen aantrekkelijke pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Haalderen verzekeringspakket.

Lage premie

Mooie pakketkorting

1 overzichtelijke polis

Adequate afhandeling

Alle premies op 1 factuur

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-heerjansdam


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Zwijndrecht? Dan is dit je heel wat waard. Daarbij neem je dus een goede verzekering. Een dergelijke opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert jouw koopwoning tegen schade voortkomend uit inbraak, brand of storm. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw de carport zijn inbegrepen. Mede hiervoor kom je niet voor onaangename verrassingen te staan in het geval van schade. De meeste hypotheekverstrekkers verstrekken geen geld zonder deze polis. Via een (extra) uitgebreide polis sta je niet voor vervelende verrassingen bij kostenposten veroorzaakt door stormschade of roet. Bij een allrisk verzekering krijg je zo’n beetje elke schade vergoed, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Roken in huis of een smerige schoorsteen? Brand in de woning kan iedereen overkomen. De kosten hiervan zijn vaak enorm. Via een brandverzekering dek je schade af door o.a. roetschade. Schade aan jouw spullen worden afgehandeld via de inboedelpolis. Brandschade aan huis worden afgehandeld via de opstal.


Inbraak

Diefstal in Heerjansdam is niet leuk, maar kan gebeuren. De Bulgaarse methode of een cilinder afbreken, dieven zijn zeer vindingrijk. De kostenpost n.a.v. inbraak kan je verzekeren met een woonverzekering: schade aan de woningwordt afgehandeld via de opstal, en gestolen eigendommen lopen via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Veel neerslag of een kapotte leiding. Je kunt last krijgen van een onbruikbare koelkast. Normaliter worden de kosten betaald middels de woonverzekering (opstal of inboedel). Bestudeer de actuele polisvoorwaarden om te zien wat er wel/niet afgedekt is.


Schade door storm

Incidenteel hebben we in Nederland een flinke storm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met aanzienlijke schade. Een voorbeeld daarvan kan zijn een gescheurde muur. Vaak betreft het schade aan het huis zelf, en loopt het via de woonhuisverzekering. Bij schade door storm heb je te maken met een verhoogd eigen risico tot om en nabij de €635.

Snel een goedkope woonverzekering afsluiten in Heerjansdam
Moeiteloos een goede woonverzekering afsluiten die matcht met jouw eisen? Hierna bekijk je bruikbare info. Verzeker direct jouw onderkomen in Heerjansdam gemakkelijk online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Markeer eventueel aanvullende mogelijkheden als de all risk verzekering
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(keuze uit opties als etagewoning). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Hoeveel verdien jij / je gezin?
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijv. Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Wat volgt is alle polissen die passen bij jouw eisenpakket. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Heerjansdam

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Het kan zijn dat er nog wat mist. Tip: jij mag jouw woonverzekering in Heerjansdam aanvullen met diverse handige aanvullende verzekeringen. Populaire mogelijkheden zijn de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Op deze pagina lees jij nuttige details (of bezoek info over woonverzekering Emmer-Compascuum afsluiten).

Glasverzekering

Een populaire module is een goede glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Heb je veel ramen? Een dergelijke glasmodule is dan de moeite. Deze mogelijke zekerheid betaalt uit in het geval je van schade aan de glazen. Vergeet niet: een mooie spiegel en mobiele telefoons tellen niet mee. Gaat het om een woning die je huurt? Raadpleeg het ondertekende contract of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Denk dan eens na over een all-risk woonverzekering. Deze aanvulling is er voor bijna alle schades. Dit betekend ook: schade die jezelf veroorzaakt. Logischerwijs is dit alleen zo als het daadwerkelijk een ongelukje was. Bijvoorbeeld:

 • Uw hond bijt in het been van de postbezorger
 • Jouw partner maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je morst een glas cola over een meubel van een familielid

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering is uit te breiden met een speciale buitenhuisdekking. Aan de hand van deze dekking zijn je aankopen niet alleen binnenhuis verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Zuid-Holland). Het gaat hier om spullen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Je moet dan denken aan een mobiele telefoon + een verrekijker. Pas op voor oververzekeren: mogelijk heb jij ook een telefoonverzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Heerjansdam

Via een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor schades die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. We hebben het hier vaak over schades van producten en letselschade. Denk dan aan een vlek in de vloer & ambulancevervoer. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, die heb je juist voor jouw auto of motor. Let op: de aansprakelijkheid vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, tevens ook indien dit is veroorzaakt door jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Polissen vergoeden bedragen vanaf €900.000 tot wel €4.100.000. In de regel geldt er geen eigen risico. Zo’n verzekering sluit je af vanaf €2,70 (per maand). Check ook Univé afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Heerjansdam
De polis rechtsbijstand biedt support bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Denk aan conflict met een keukenhandel of conflict met verhuurder. Hierbij kan het prettig zijn dat je support krijgt zonder dat dit meteen een klap geld kost. Wij onderscheiden allerlei opties.

 • Consumenten-module(bijv. conflicten consumentenaankopen)
 • Module werk (bijv. bij ontslag)
 • Woon-module (bijv. conflict bij aankoop huis)
 • Verkeersconflicten (bijv. terugvorderen van schade)

De premies verschillen nogal (vanaf €24,25 oplopend tot €24,05 per maand in juni 2024). Het bedrag bepalen verzekeraars op basis van het type verzekering, het geldbedrag dat je verzekert, en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Heerjansdam voor jou? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering