Woonverzekering Graft Opstal- en inboedelverzekering, vanaf €6,10 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Vanzelfsprekend, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Wanneer er wat naars gebeurt, dan is het fijn dat je een verzekering hebt afgesloten. Door gebruik te maken van onze vergelijker tref je de beste woonverzekering (met een lage premie) voor bewoners van Graft. De woonverzekering is een verzekeringspakket met de inboedel- en opstalverzekering. Niet zelden wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Via een pakketpolis verzeker je moeiteloos zowel jouw huis als inboedel. Heb je een huurwoning? Dan sluit je alleen een inboedelverzekering af. Vergelijk hier online alle populaire bedrijven zoals bijvoorbeeld Bruns ten Brink en ING die schade door o.a. brand, storm, vandalisme, inbraak (grotendeels) verzekeren.

 • Grote verzekeraars vergelijken
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • Interessante pakketpolissen
 • Wettelijke 14 dagen bedenktijd
 • Vlot en gemakkelijk afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Graft juni 2024

Door het afsluiten van een inboedelverzekering ben je gedekt voor schade aan je spullen. Wat voor schade? Nou bijvoorbeeld diefstal, vandalisme, inbraak, brand, water. Handig bijvoorbeeld in het geval van schade aan je smartphone. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle bezittingen die niet vastgenageld zitten aan het huis. Kostbaarheden die vastgenageld zitten aan je woning vallen onder de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, maar de meeste gezinnen zijn in het bezit van zo’n polis. Wie is er nu niet zuinig op spullen als koffiezetapparaat en haarföhn? Bij veel verzekeraars kies je uit drie smaken: all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Wil jij een goede inboedelverzekering Graft? Open vandaag nog de woonverzekeringstool. Meestal werkt dit in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel Hollanders nemen een handig verzekeringspakket. Dan hebben we het over een speciale pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en simpel af te sluiten. In het verzekeringspakket zitten meestal inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Steeds vaker kan je dit combineren met ongevallenverzekering, motorverzekering, rechtsbijstandverzekering, brommerverzekering, autoverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals Bovag of London Verzekeringen werken met eigen pakket verzekeringen. Bekijk ook: Garrelsweer verzekeringspakket.

Voordelig

Extra pakketkorting

1 account, 1 aanspreekpunt

Online schade melden

Elke maand 1 overzicht

Transparant en duidelijk

woonverzekering-graft


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Graft-De Rijp? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Jouw woning verdient een goede verzekering. Een opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert jouw woning tegen schade voortkomend uit brand, storm, water, diefstal. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als schuur zijn inclusief. Mede hiervoor kom je niet voor onaangename verrassingen te staan in het geval van schade. Veel hypotheekaanbieders verplichten deze polis. Dankzij een zogenaamde uitgebreide dekking kom je niet voor hoge kosten te staan bij kostenposten veroorzaakt door stormschade en diefstal. In het geval van een allrisk polis is bijna alles verzekerd, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

In huis roken of een defecte magnetron? Brand in de woning kan zomaar voorkomen. De kosten voor herstel lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Via een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. gevolgschade. Schade aan jouw eigendommen lopen via de inboedelverzekering. Schade aan huis dek je af met de opstalpolis.


Inbraak / Diefstal

Een inbraak in Graft kan iedereen gebeuren. De afbreekmethode of hengelen via brievenbus, er zijn allerlei opties. Jouw schade door diefstal / inbraak kan je beperken met een woonverzekering: beschadigingen aan alle onroerende zaken gaat via de opstal, en afgenomen eigendommen handel je af via de inboedel.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Hevige regenval / een kapotte leiding. Een mogelijke schadepost is een kapotte droger. Meestal worden dergelijke kosten vergoed middels de opstal/inboedelverzekering. Bestudeer de condities van de polis om te zien wat er wel en niet bij hoort.


Stormschade

Maar zelden ondervinden we een serieuze storm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. De consequentie kan zijn schade aan jouw huis. Hierbij kan het gaan om o.a. lekkage. Veelal resulteert het in schade aan het dak of muren, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt moet je rekening houden met een hoger eigen risico tot circa €260.

Direct een goedkope woonverzekering afsluiten in Graft
Moeiteloos een goedkope woonverzekering afsluiten die past bij jouw huis en wensen? Op deze pagina vind je bruikbare info. Verzeker direct jouw woning in Graft zonder problemen online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Selecteer optioneel aanvullende modules als de all risk verzekering
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Wat voor soort huis is het? (dit kan zijn recreatiewoning). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Geef aan wat jouw inkomen is.
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Een optie kan zijn Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Je ziet vervolgens alle woonhuisverzekeringen die rijmen met jouw wensen. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Graft

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Het is mogelijk dat er nog wat mist. Goed om te weten: jij mag jouw woonverzekering in Graft complementeren met extra interessante aanvullende modules. Men kiest doorgaans voor: de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Hieronder tref je bruikbare details (of bezoek info over woonverzekering Dordrecht afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is een goede glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Heb je veel ramen? Een dergelijke glasmodule is voor zulke huizen aan te raden. Deze unieke dekkingstaat garant in het geval je van schade aan de glazen. Belangrijk: zaken als een aquarium of smartphones worden niet meegenomen. Beschik je over een huurwoning? Check in het ondertekende contract of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Ga dan zeker voor de all-risk woonverzekering. Deze polis staat garant voor bijna alle denkbare schades. Oftewel, ook schades van eigen hand. Logischerwijs geldt dit alleen als het daadwerkelijk een ongelukje was. Denk aan:

 • Uw hond bijt in het been van de postbezorger
 • Een gezinslid maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je morst een glas rode wijn over het tapijt van de buurvrouw

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis is uit te breiden met een handige buitenhuisdekking. Op die manier zijn de kostbaarheden niet alleen als je thuis bent verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Noord-Holland). We spreken hier van attributen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Onder andere een e-reader en een rollator. Waak voor oververzekering: dikwijls hebben jullie al een tablet verzekering of uitgebreide reisverzekering.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Graft

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor mogelijke schade bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. Er zijn 2 soorten schades: schade aan spullen en persoonlijk letsel. Je kunt denken aan een gebroken ruit & kosten op medisch gebied. Verwar dit niet met de WA-verzekering, die dekt schade in het verkeer. Handig: de aansprakelijkheidsverzekering betaalt niet alleen uit bij schade door jou, tevens ook indien dit is veroorzaakt door jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Het is 100% vrijblijvend, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Deze modules bieden een dekking beginnend bij €1.550.000 oplopend tot €2.700.000. BIj de meeste verzekeraars geldt er geen eigen risico. Deze module is er al vanaf €2,95 per maand. Bekijk ook Univé dekking.

Rechtsbijstandverzekering Graft
De polis rechtsbijstand verstrekt advies en hulp bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Denk aan conflict met bedrijven of als je iets overkomt in het verkeer. In dit soort gevallen wordt het als prettig ervaren dat je wordt geholpen zonder dat dit meteen een klap geld kost. Jij hebt de keuze uit grofweg 4 opties.

 • Consumentenzaken (bijv. conflict met een reisbureau)
 • Inkomen (bijv. conflict over jouw functie)
 • Module Wonen (bijv. conflict met de bank)
 • Verkeersconflicten (bijv. conflict met een schadehersteller)

De premies van de verzekeraars fluctueren behoorlijk (vanaf circa €26,00 oplopend tot €27,00 p/maand in juni 2024). De premie hangt af van de grootte van het pakket, het geldbedrag dat je verzekert, en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Graft online afsluiten? Vind de goedkoopste pakketverzekering