Woonverzekering Vinkeveen Een opstal- en/of inboedelverzekering vanaf €7,50 per maand

Wonen zonder stress? Vanzelfsprekend, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Als je iets vervelends overkomt, dan is het fijn om een verzekering te hebben. Via de vergelijkingstool ontdek je de goedkoopste of beste woonverzekering voor jouw woning in Vinkeveen. De woonverzekering is een combinatie van een inboedel- en opstalverzekering. In de regel wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Via een pakketpolis verzeker je moeiteloos met 1 polis zowel het huis als je spullen. Woon je in een huurhuis? Een opstalverzekering is dan overbodig. Vergelijk meteen alle grote bedrijven waaronder Huis In Eén Verzekeringen en Klaverblad die schade door o.a. inbraak, bliksem, brand, water afdekken.

 • Alle grote verzekeraars vergelijken
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • Interessante pakketpolissen
 • Altijd 2 weken bedenktijd
 • Jouw woning vandaag nog verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Vinkeveen juni 2024

Door het afsluiten van een inboedelverzekering kan je jouw waardevolle bezittingen verzekeren. Dan kun je denken aan schade door o.a. water, storm, inbraak, brand, diefstal. Denk bijvoorbeeld aan een stukke televisie. Onder inboedel verstaan we alle zaken die niet vastgenageld zitten aan het huis. Zaken die echt vast aan jouw woning zitten verzeker je via de opstalverzekering. Het is geen vereiste, maar veel mensen hebben wel zo’n polis. Jij bent toch ook gehecht aan eigendommen als oven en scheerapparaat? In de regel kan je kiezen uit 3 type polissen de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Wil jij een goede inboedelverzekering Vinkeveen? Start à la minute’de verzekeringsvergelijker. In de regel gaat dit hand in hand, in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer Nederlanders gaan voor een zogenaamd verzekeringspakket. We spreken ook over een pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en je hebt een aanspreekpunt. In jouw verzekeringspakket vind je vaak de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Soms kan je dit combineren met brommerverzekering, ongevallenverzekering, motorverzekering, reisverzekering, autoverzekering. Verzekeraars als HEMA en Interpolis faciliteren zulke pakket verzekeringen. Bekijk ook: Uithoorn verzekeringspakket.

Laagste prijs

Lucrative pakketkorting

1 account, 1 aanspreekpunt

Online schade melden

Eén factuur

Begrijpelijk

woonverzekering-vinkeveen


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in De Ronde Venen? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Dat verdient dan ook een passende verzekering. Jouw opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert de woning tegen schade veroorzaakt door inbraak, brand of storm. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als schuurtjes zijn verzekerd. Op die manier zul je veel financiële compensatie krijgen als er flinke schade aan je huis ontstaat. De meeste hypotheekaanbieders verstrekken geen geld zonder deze polis. Dankzij een (extra) uitgebreide polis kom je niet in de problemen bij schade als schade door wateroverlast en brandblussing. In het geval van een all-risk poliskrijg je zo’n beetje elke schade vergoed, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Blikseminslag of een smerige schoorsteen? Een kleine of grote brand is altijd een risico. Dergelijke kosten zijn niet mals. Met een brandverzekering dek je het risico van o.a. brandschade. Schade aan roerende zaken worden afgehandeld via de inboedelpolis. Schade aan de woning door brand dek je af met de opstalpolis.


Inbraak en diefstal

Een inbraak in Vinkeveen kan ook bij jou thuis gebeuren. De takjesmethode of een deur forceren, je kunt het zo gek niet bedenken. Jouw schade vanwege inbraak / diefstal kan je beperken met een woonverzekering: braakschade aan de woninggaat middels de opstal, en gestolen bezittingen handel je af via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Een lekkende wasmachine of Een lekkende vaatwasser. Een mogelijke schadepost is een kapotte droger. Gewoonlijk worden de kosten betaald door de inboedel- of opstalverzekering. Bestudeer de voorwaarden van de polis en bekijk wat er inbegrepen is.


Schade door storm

Zelden ondergaan wij een serieuze storm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. De consequentie kan zijn forse schade. Hierbij kan het gaan om o.a. een gescheurde muur. Doorgaans is het schade aan het huis, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. Bij schade door storm werken verzekeraars met een hoog eigen risico tot om en nabij de €305.

Zonder problemen een goedkope woonverzekering afsluiten in Vinkeveen
Zonder problemen een goedkope woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw woning? Hieronder ontdek je bruikbare info. Verzeker à la minute jouw onderkomen in Vinkeveen probleemloos online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Markeer optioneel aanvullende dekkingen als rechtsbijstand
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Kies het type woning (kies bijv. voor 2-onder-1-kap). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Kies het maandelijkse inkomen van het gezin.
 8. Is jouw woning beveiligd? Dit kan zijn Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Je checkt meteen alle woonverzekeringen die rijmen met jouw filters. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Vinkeveen

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Er komen wel eens situaties voor dat je nog niet tevreden bent. Adviezen: je kunt jouw woonverzekering in Vinkeveen uitbreiden met verschillende interessante aanvullende modules. Daarbij onderscheiden we: de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Op deze pagina tref je bruikbare info (of bekijk woonverzekering Sluiskil afsluiten).

Glasverzekering

Een vaak afgesloten extra dekking is een all-risk glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Heb je veel glas in huis? Een extra verzekering voor het glas is in dat geval vaak interessant. Deze unieke polis staat je bij bij gebroken glas. Opmerking: aquaria, spiegels en iPads zijn meestal niet afgedekt. Beschik je over een huurwoning? Raadpleeg het ondertekende contract of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Denk dan eens na over een all-risk woonverzekering. Deze aanvulling is er voor bijna alle schades aan je huis en inboedel. Dus ook schades waar jij zelf schuldig aan bent. Wel is dit alleen van toepassing als het om een ongeluk gaat. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • jouw hond bijt een bank kapot
 • Jouw hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst een glas drinken over het tapijt van een vriend

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering is aan te vullen met de buitenhuisdekking. Via deze module zijn je aankopen niet alleen in je woning afgedekt tegen schade of diefstal, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Utrecht). Het betreft hier bezittingen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Denk aan een smartphone of een gehoorapparaat. Let op oververzekering: mogelijkerwijs heb jij ook een instrumentenverzekering of uitgebreide reisverzekering.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Vinkeveen

Via een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de (financiële) schade bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. Er zijn 2 soorten schades: materiële schade en schade aan personen. Voorbeelden zijn een kapotte laptop en kosten van een ziekenhuis. Het is iets anders dan een WA-verzekering, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Tip: deze verzekering betaalt niet alleen uit bij schade door jou, tevens ook indien dit is veroorzaakt door gezinsleden, een logé of de kat. Het is 100% vrijblijvend, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Deze verzekeringen bieden een dekking van €1.150.000 tot ruim €4.650.000. Meestal hoef je geen eigen risico te betalen. Zo’n polis sluit je af vanaf €2,65 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: ABN AMRO.

Rechtsbijstandverzekering Vinkeveen
De module rechtsbijstand biedt juridische hulp bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Dit is relevant bij o.a. conflict met een webshop en schade of letsel in verkeer. Hierbij is het erg fijn wanneer je wordt geholpen zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Er bestaan enkele varianten.

 • Consumenten-module(bijv. geschillen binnen de familie)
 • Inkomensconflicten (bijv. sociale wetgeving)
 • Woon-module (bijv. conflict met makelaar)
 • Verkeer (bijv. verhalen van schade)

De premies variëren significant (vanaf circa €28,45 tot en met €38,70 per maand in juni 2024). Deze prijs bepalen verzekeraars op basis van de gekozen dekking, het bedrag dat je wilt afdekken en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Vinkeveen online afsluiten? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?