Woonverzekering Noordwolde Inboedel- en opstalverzekeringen, al voor €9,40 per maand

Wonen zonder stress? Natuurlijk, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Als er (door een ongeluk) toch iets vervelends gebeurt, dan is het fijn dat je een verzekering hebt afgesloten. Via de verzekeringsvergelijker tref je de goedkoopste of beste woonverzekering voor inwoners van Noordwolde. De woonverzekering is een populaire benaming voor een inboedel- en opstalverzekering. Niet zelden wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Via een pakketpolis verzeker je dus jouw huis + jouw eigendommen. Woon je in een huurhuis? Meestal heb je dan alleen een inboedelverzekering nodig. Vergelijk hier alle populaire partijen als ANWB en Independer die schade als gevolg van bliksem, water, inbraak, brand afdekken.

 • Populaire verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • Interessante pakketpolissen
 • Afsluiten met 14 dagen bedenktijd
 • Vlot en gemakkelijk afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Noordwolde juni 2024

Met een inboedelverzekering verzeker je jouw persoonlijke eigendommen. Dan kun je denken aan schade door onder andere vandalisme, storm, brand, diefstal, inbraak. Denk bijvoorbeeld aan een beschadigde vloer. Met inboedel bedoelen we alle zaken die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Kostbaarheden die die daadwerkelijk “vast” zitten behoren tot de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, maar veel Nederlanders hebben dit risico wel afgedekt. Jij hecht toch ook waarde aan eigendommen als kookboeken en audiovisuele apparatuur? Er zijn in de basis 3 type polissen de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Waar vind ik een een goede inboedelverzekering Noordwolde? Start meteen de verzekeringsvergelijker. Vaak gaat dit hand in hand, i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal Nederlanders nemen een handig verzekeringspakket. Dan hebben we het over een totale pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en overzichtelijk. In jouw verzekeringspakket zitten meestal de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Tevens neemt men hierbij ook rechtsbijstand, doorlopende annuleringsverzekering, doorlopende reisverzekering, huisdierenverzekering. Verzekeringsbedrijven als Bovag of InShared hebben veel ervaring met dergelijke pakket verzekeringen. Bekijk ook: Nieuwe-Tonge verzekeringspakket.

Laagste prijs

Lucrative pakketkorting

1 account, 1 aanspreekpunt

Uitstekende online service

1 maandelijkse rekening

Transparant en duidelijk

woonverzekering-noordwolde


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Weststellingwerf? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Daarbij neem je dus een goede verzekering. De opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert de woning tegen schade door inbraak, brand of storm. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als een tweede woning zijn gedekt. Hierdoor kom je niet voor enorme kosten te staan in het geval van schade. De meeste hypotheken stellen zo’n polis verplicht. Met behulp van een (extra) uitgebreide dekking ben je gedekt tegen kosten bijvoorbeeld door schade door storm en ontploffing. Via een allrisk opstalverzekering heb je de meest complete dekking, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Een brandende kaars of brandstichting? Brand is altijd een risico. De kosten lopen al snel hoog op. Met een brandverzekering dek je schade af door o.a. gevolgschade. Schade van jouw bezittingen worden afgehandeld via de inboedelpolis. Schade aan de woning worden afgehandeld via de opstal.


Inbraak

Een huisbraak in Noordwolde kan zomaar gebeuren. Inbreken via een bovenlicht of een deur of raam intrappen, dieven zijn zeer vindingrijk. De kostenpost door diefstal / inbraak blijft minimaal dankzij de woonverzekering: beschadigingen aan het huis en bijgebouwen handel je af via de opstal, en afgenomen eigendommen lopen via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Een lekke dakgoot en het stukvriezen van waterleidingbuizen. Je kunt dan denken aan schade als defecte apparatuur. Gewoonlijk wordt deze schade gedekt door de inboedel- of opstalverzekering. Raadpleeg de polisvoorwaarden en achterhaal welke kostenposten gedekt zijn.


Stormschade

Maar zelden hebben we te maken met een behoorlijke windstorm. Dit geldt vanaf windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met schade rondom het huis. Bijvoorbeeld door een kapotte schutting. In veel gevallen betreft het schade aan het huis zelf, en loopt het via de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt kan er sprake zijn van een hoger eigen risico tot om en nabij de €565.

Online een goedkope woonverzekering afsluiten in Noordwolde
Vandaag nog een goedkope woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw huis en wensen? Op deze pagina stuit je op meer informatie. Verzeker meteen jouw onderkomen in Noordwolde probleemloos online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Selecteer optioneel aanvullende mogelijkheden als een all risk polis
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Kies voor koop- of huurwoning
 6. Wat voor soort huis is het? (keuze uit opties als appartement). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Wat is het maandelijks netto inkomen
 8. Is jouw woning beveiligd? Dit kan zijn het certificaat politiekeurmerk
 9. Je ziet vervolgens alle woonhuisverzekeringen die in lijn zijn met jouw eisenpakket. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Noordwolde

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Het kan zijn dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Adviezen: je kunt jouw woonverzekering in Noordwolde aanvullen met extra praktische aanvullende polissen. Veel gekozen opties zijn: de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Op deze pagina tref je handige informatie (of ga verder naar woonverzekering Lutten afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is de glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Heb je veel ramen? Een aanvullende glasdekking is voor huizen als dezehet overwegen waard. Deze mogelijke polis is er om de gevallen van schade aan ramen (glas). Tip: spiegels, aquaria of iPads tellen niet mee. Heb je een huurwoning? Doorzoek in het ondertekende contract of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Dan neem je zo’n all-risk woonverzekering. Deze module betaalt uit bij bijna alle schades. Dat houdt in ook schade die voortkomt uit je eigen handelen. Uiteraard betaalt de verzekeraar alleen als het daadwerkelijk een ongelukje was. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • jouw hond bijt een bank kapot
 • Een gezinslid maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je gooit bier over de bank van de buurman

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis kan je nog completer maken met een erkende buitenhuisdekking. Op die manier zijn alle eigendommen niet alleen als je thuis bent verzekerd tegen schade of diefstal, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Friesland). Het gaat hier om kostbaarheden die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Bijvoorbeeld een smartphone & een gehoorapparaat. Waak voor oververzekering: wellicht hebben jullie al een telefoonverzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Noordwolde

Met een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor mogelijke schade die je aan anderen toebrengt. Het kan gaan om schade aan spullen en letselschade. Je kunt denken aan kapotte apparatuur & ziekenvervoer. Verwar dit niet met de WA-verzekering, deze sluit je af voor de auto of motor. Wist je dat: de aansprakelijkheidsverzekering vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, maar ook als dit gebeurt door jouw partner of de kinderen. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Dergelijke polissen staan jou bij vanaf zo’n €1.200.000 tot zo’n €4.000.000. Bij veel aanbieders hoef je geen eigen risico te betalen. Een aansprakelijkheidsverzekering heb je al vanaf €3,45 per maand. Bekijk ook SNS.

Rechtsbijstandverzekering Noordwolde
De module rechtsbijstand biedt juridische hulp bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Bijvoorbeeld bij conflict met werkgever of conflict met de bank. Daarbij kan het prettig zijn dat je wordt ondersteund waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Jij hebt de keuze uit enkele varianten.

 • Consumenten-module(bijv. erfrechtgeschillen)
 • Module werk (bijv. conflict over arbeidsvoorwaarden)
 • Woon-module (bijv. huur- en verhuurgeschillen)
 • Module verkeer (bijv. verhalen van schade)

De maandelijkse premies verschillen nogal (vanaf zo’n €28,90 oplopend tot €36,25 p/maand in juni 2024). De premie wordt gebaseerd op de modules, het te verzekeren bedrag en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Noordwolde voor jou? Vind de goedkoopste pakketverzekering