Woonverzekering Oud-Vossemeer Jouw woning en/of inboedel verzekeringen vanaf €4,20 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Vanzelfsprekend, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Mocht er toch iets ernstigs gebeuren, dan is het prettig om een verzekering te hebben. Aan de hand van deze pagina stap je over naar de beste woonverzekering voor inwoners van Oud-Vossemeer. Het concept woonverzekering is een samenvoeging van een inboedel en opstalverzekering. In veel gevallen wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Via een pakketpolis verzeker je moeiteloos in een klap jouw eigendommen en huis. Woon je in een huurhuis? In de regel is een opstalverzekering niet nodig. Bekijk en vergelijk hier alle grote verzekeraars waaronder FBTO en Lancyr die schade als gevolg van brand, vandalisme, water, storm dekken.

 • Veel gekozen verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • Inclusief pakketpolissen
 • Altijd 14 dagen bedenktijd
 • In een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in Oud-Vossemeer juni 2024

Aan de hand van een inboedelverzekering zijn de spullen in je woning gedekt. Schade die wordt gedekt is bijvoorbeeld door vandalisme, water, inbraak, storm, brand. Je moet dan denken aan bijv. schade aan je smartphone. De definitie van inboedel is alle kostbaarheden die “los” staan in jouw woning. Eigendommen die je niet zomaar kunt meenemen behoren tot de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, echter de meeste Nederlanders zijn in het bezit van zo’n polis. Wie is er nu niet zuinig op inboedel zoals wandversiering of raamventilator? In de regel kan je kiezen uit drie smaken: de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Wat is nu een een goede inboedelverzekering Oud-Vossemeer? Gebruik hiervoor meteen de woonverzekeringstool. In veel gevallen doet men dit in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer consumenten combineren de polissen en gaan voor een voordelig verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en je hebt een aanspreekpunt. In een dergelijk verzekeringspakket zitten bijna altijd de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Eventueel is dit alles te combineren met autoverzekering, motorverzekering, rechtsbijstandverzekering, ongevallenverzekering, reisverzekering. Aanbieders als De Goudse + InShared verkopen zulke pakket verzekeringen. Bekijk ook: Onderdendam verzekeringspakket.

Voordelig

Mooie pakketkorting

1 account, 1 aanspreekpunt

Adequate afhandeling

1 maandelijkse rekening

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-oud-vossemeer


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Tholen? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Hierbij hoort een goede verzekering. Een dergelijke opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert de woning tegen schade door bijvoorbeeld brand en storm. Ook overige onroerende onderdelen als schuurtjes zijn gedekt. Op basis daarvan zorg je voor lagere kosten in het geval van een ongeluk. Bekende hypotheekverstrekkers verstrekken geen geld zonder deze polis. Via een (extra) uitgebreide polis kom je niet in de problemen bij kosten n.a.v. schade door storm of rook. Dankzij een all-risk poliswordt vrijwel elke schade vergoed, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Een te hoog gestookte haard of een schoorsteenbrand? Brand in de woning is altijd een risico. De kosten zijn vaak enorm. Door middel van een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. gevolgschade. Schade van jouw eigendommen verzeker je met een inboedelverzekering. Brandschade aan onroerende zaken kan je verzekeren met de opstalpolis.


Diefstal en inbraak

Een inbraak in Oud-Vossemeer is altijd een risico. Openwrikken of een cilinder uittrekken, er zijn allerlei opties. Jouw schade ten gevolge van inbraak / diefstal dek je af met een woonverzekering: beschadigingen aan het huis en bijgebouwen regel je met de opstalverzekering, en ontvreemde eigendommen gaan via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Indirecte neerslag of een gesprongen waterleiding. Het gevolg kan zijn schade aan het dak. In de regel worden dergelijke kosten verzekerd door de inboedel- of opstalverzekering. Raadpleeg de laatste polisvoorwaarden en ontdek wat er wel/niet afgedekt is.


Stormschade

Zelden hebben we in Nederland een fikse storm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met aanzienlijke schade. Een voorbeeld daarvan kan zijn schade aan het dak. In veel gevallen betreft het schade aan het huis, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt geldt er vaak een behoorlijk eigen risico oplopend tot €250.

In 9 stappen een goedkope woonverzekering afsluiten in Oud-Vossemeer
Binnen een paar minuten een betaalbare woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw wensen? Hierna tref je een aantal stappen. Verzeker meteen de woning in Oud-Vossemeer moeiteloos online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Markeer optioneel aanvullende opties als aansprakelijkheidsverzekering
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Wat voor soort huis is het? (bijvoorbeeld vrijstaand). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Wat is het inkomen van jouw huishouden?
 8. Is jouw woning beveiligd? Dit kan zijn Borg certificaat.
 9. Wat volgt is alle woonhuisverzekeringen die passen bij jouw eisenpakket. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Oud-Vossemeer

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Het is mogelijk dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Goed nieuws: je kunt de woonverzekering in Oud-Vossemeer nog persoonlijker maken met een aantal belangrijke aanvullende modules. Men kiest doorgaans voor: de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Verderop lees jij praktische informatie (of ga verder naar woonverzekering Moorveld afsluiten).

Glasverzekering

Een populaire module is een goede glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Een dergelijke glasmodule is dan het overwegen waard. Deze nieuwe zekerheid betaalt uit bij gebroken glas. Tip: een mooie spiegel en smartphones zijn in de regel niet inbegrepen. Heb je een huurwoning? Lees de huurovereenkomst of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Dan neem je de all-risk woonverzekering. Deze verzekering is er voor een breed scale aan schades. Dat geldt dus ook bij schades waar jij zelf schuldig aan bent. Vanzelfsprekend is dit alleen zo als het om een ongeluk gaat. Voorbeelden van situaties:

 • Een kunstwerk laten vallen
 • Jouw partner maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit frisdrank over de bank van iemand

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering kan je nog completer maken met een erkende buitenhuisdekking. Handig, want zo zijn de kostbaarheden niet alleen als je thuis bent veilig voor schade en diefstal, maar ook als je op pad bent (ook buiten Zeeland). Het betreft hier kostbaarheden die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Je moet dan denken aan een spelcomputer en kleding. Waak voor oververzekering: mogelijkerwijs hebben jullie al een instrumentenverzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Oud-Vossemeer

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de schade die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. Het kan gaan om schades van producten en schade aan iemands gezondheid. Voorbeelden zijn een onbruikbare bank of het eigen risico van de andere partij. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Handig: deze module dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, maar ook als dit gebeurt door jouw partner of de kinderen. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar is absoluut geen overbodige luxe. Polissen staan jou bij beginnend bij €1.200.000 tot €3.100.000. Meestal betaal je zelfs geen eigen risico. Zo’n polis sluit je af vanaf €3,95 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: Independer polis.

Rechtsbijstandverzekering Oud-Vossemeer
De module rechtsbijstand biedt juridische hulp bij problemen op juridisch gebied. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld geschil met school van de kinderen en verkeersongeluk. Dan kan het prettig zijn dat je support krijgt zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Er bestaan meerdere opties.

 • Consumenten-module(bijv. conflict over erfenis)
 • Werk & Inkomen (bijv. salarisaanpassing)
 • Woon-module (bijv. conflicten over erfrecht)
 • Verkeer-module (bijv. ingevorderd rijbewijs)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis schommelen enorm (vanaf €24,90 tot en met €24,30 per maand in juni 2024). De prijs hangt af van de modules, het totaalbedrag en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Oud-Vossemeer afsluiten? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering