Woonverzekering Munstergeleen Een opstal- en/of inboedelverzekering vanaf €6,70 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Natuurlijk, jouw bezit is je heel wat waard. Op het moment dat er iets voorvalt, dan is het goed dat alles goed verzekerd is. Met behulp van deze website stap je over naar de goedkoopste of beste woonverzekering voor jouw woning in Munstergeleen. De woonverzekering is een verzamelterm voor de inboedel- en opstalverzekering. Vaak wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je moeiteloos jouw huis + jouw eigendommen. Woon je in een huurhuis? Doorgaans is dan een inboedelverzekering genoeg. Vergelijk hier online alle landelijke partijen als Centraal Beheer en Interpolis die schade zoals storm, water, vandalisme, brand afdekken.

 • De beste verzekeraars vergelijken
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Standaard 14 dagen bedenktijd
 • Snel vergelijken en overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Munstergeleen april 2024

Door middel van een inboedelverzekering ben je gedekt voor schade aan je spullen. Je bent gedekt tegen schade door o.a. diefstal, storm, inbraak, brand, water. Dit kan bijv. gaan om schade aan apparatuur. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle bezittingen die je kunt oppakken en meenemen. Zaken die die daadwerkelijk “vast” zitten behoren tot de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, echter veel huishoudens hebben ‘m wel afgesloten. Wie is er nu niet zuinig op zaken als magnetron en speelgoed? Er zijn in de basis drie smaken: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Wat is nu een een goede inboedelverzekering Munstergeleen? Start meteen met meteen de verzekeringsvergelijker. Vaak gaat dit hand in hand, tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer Nederlanders kiezen voor een voordelig verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een totale pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en overzichtelijk. In jouw verzekeringspakket zitten bijna altijd inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Eventueel neemt men hierbij ook doorlopende annuleringsverzekering, huisdierenverzekering, rechtsbijstand, doorlopende reisverzekering. Aanbieders als Allianz en Klaverblad bieden de optie tot dergelijke pakket verzekeringen. Ook interessant: Meerssen verzekeringspakket.

Laagste prijs

Extra pakketkorting

Eén aanspreekpunt

Online schade melden

1 maandelijkse rekening

Transparant en duidelijk

woonverzekering-munstergeleen


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Sittard-Geleen? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Daarbij neem je dus een goede verzekering. Een dergelijke opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert jouw woning tegen schade voortkomend uit brand, storm, water, diefstal. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als schuurtjes zijn gedekt. Met zo’n polis kom je niet voor onaangename verrassingen te staan als je woning iets overkomt. Bekende hypotheek-leveranciers verstrekken geen geld zonder deze polis. Via een (extra) uitgebreide polis ben je verzekerd voor schade als schade door wateroverlast en olie. In het geval van een allrisk opstalverzekering krijg je zo’n beetje elke schade vergoed, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Een defecte CV-ketel of een defect strijkapparaat? Brand rondom de woning kan iedereen overkomen. Dergelijke kosten lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Door middel van een brandverzekering dek je schade af door o.a. blikseminslag. Brandschade aan jouw inboedel kan je verzekeren met de inboedelpolis. Schade aan huis verzeker je met de opstalverzekering.


Inbraak en diefstal

Een huisbraak in Munstergeleen kan zomaar gebeuren. Insluipen of een cilinder afbreken, er zijn allerlei mogelijkheden. Schade door diefstal dek je af met een woonverzekering: beschadigingen aan het huis wordt afgehandeld met de opstalverzekering, en gestolen kostbaarheden handel je af via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Storm en een kapot waterbed. Je kunt last krijgen van laminaat dat moet worden vervangen. Meestal wordt dit afgedekt door de woonverzekering (inboedel of opstal). Check jouw condities van de polis en achterhaal in hoeverre je verzekerd bent.


Schade door storm

Heel soms hebben we in Nederland een fikse storm. Er is pas storm bij windkracht 7. De consequentie kan zijn behoorlijke kostenposten. Hierbij kan het gaan om o.a. ontbrekende dakpannen. Vaak resulteert het in schade aan het huis, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt werken verzekeraars met een relatief hoog eigen risico die oploopt tot €310.

Gemakkelijk een goedkope woonverzekering afsluiten in Munstergeleen
Vandaag nog een betaalbare woonverzekering afsluiten die past bij jouw wensen? Hieronder ontdek je een handig stappenplan. Verzeker jouw jouw woning in Munstergeleen zonder problemen online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Markeer optioneel aanvullende opties als buitenshuisverzekering
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(bijvoorbeeld recreatiewoning). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Geef aan wat jouw inkomen is.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijvoorbeeld Politiekeurmerk en BORG
 9. Je checkt meteen alle polissen die aansluiten op jouw wensen. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Munstergeleen

Aanvullende woonverzekeringen april 2024

Er komen wel eens situaties voor dat je nog niet tevreden bent. Handig: jij mag de woonverzekering in Munstergeleen aanvullen met meerdere praktische aanvullende polissen. In de basis zijn er 3: de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Onderstaand vind je handige details (of bezoek info over woonverzekering Lageland afsluiten).

Glasverzekering

Een vaak afgesloten extra dekking is een speciale glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Heeft jouw huis veel ramen? Een speciale glasverzekering is voor huizen als dezehet overwegen waard. Deze mogelijke modulestaat je bij bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Opmerking: spiegels en iPhones zijn meestal niet afgedekt. Beschik je over een huurwoning? Check in de meest recente overeenkomst of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Ga dan zeker voor zo’n all-risk woonverzekering. Deze aanvulling dekt bijna alle schades aan je huis en inboedel. Hierop heb je ook recht bij schades van eigen hand. Logischerwijs is dit alleen zo als iets per ongeluk gebeurt. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • Een Macbook laten vallen
 • Jij maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je morst rode wijn over de bank van iemand

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis is uit te breiden met een erkende buitenhuisdekking. Handig, want zo zijn je bezittingen niet alleen in huis verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Limburg). We spreken hier van kostbaarheden waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Bijvoorbeeld filmapparatuur + een verrekijker. Let op oververzekering: mogelijkerwijs hebben jullie al een telefoonverzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Munstergeleen

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de schades die je aan anderen toebrengt. Dit betreft schade aan spullen en schade aan het lichaam. Voorbeelden zijn een onbruikbare bank en het eigen risico van de andere partij. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, die heb je juist voor jouw auto of motor. Wist je dat: deze module verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, maar ook als dit gebeurt door de kids of jouw hond. Je bent er niet toe verplicht, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Deze producten bieden een verzekerd bedrag van €1.100.000 tot zo’n €4.050.000. Bij veel aanbieders betaal je zelfs geen eigen risico. Zo’n polis is er al vanaf €2,80 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: Generali polis.

Rechtsbijstandverzekering Munstergeleen
De verzekering rechtsbijstand verstrekt advies en hulp bij juridische problemen. Dit is relevant bij o.a. conflict over jouw functie en afgenomen rijbewijs. Dan wordt het als prettig ervaren dat je advies krijgt zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Wij onderscheiden grofweg 4 opties.

 • Consumentenzaken (bijv. geschil over ouderlijk gezag)
 • Module werk (bijv. conflict met werkgever)
 • Woon-module (bijv. bouw- en verbouwgeschillen)
 • Verkeer (denk aan conflict na autoschade)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis schommelen enorm (vanaf zo’n €28,35 tot en met €33,85 per maand in april 2024). De prijs wordt gebaseerd op de gekozen dekking, het verzekerde bedrag, en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Munstergeleen online afsluiten? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering