Woonverzekering Oud Annerveen Inboedel- en opstalverzekeringen, al voor €9,95 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Het is logisch, jouw bezit is je heel wat waard. Mocht er toch iets ernstigs gebeuren, dan is het prettig om een verzekering te hebben. Via onze vergelijker stap je over naar de goedkoopste of beste woonverzekering die je kunt afsluiten in Oud Annerveen. Jouw woonverzekering is een populaire benaming voor een inboedel- en opstalverzekering. Meestal wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Via een pakketpolis verzeker je dus zowel jouw huis als inboedel. Beschik je over een huurhuis? Een opstalverzekering is dan genoeg. Vergelijk hier online alle bekende maatschappijen waaronder Huis In Eén Verzekeringen en ING die schade veroorzaakt door inbraak, vandalisme, bliksem, water (grotendeels) verzekeren.

 • Alle erkende aanbieders
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • Inclusief pakketpolissen
 • Aanpassingen mogelijk binnen 2 weken
 • Vlot en gemakkelijk afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Oud Annerveen mei 2024

Met een inboedelverzekering verzeker je jouw kostbaarheden. Schade die wordt gedekt is bijv. storm, diefstal, water, brand, inbraak. Dit kan bijv. gaan om een kapotte laptop. De definitie van inboedel is alle bezittingen die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Eigendommen die die daadwerkelijk “vast” zitten verzeker je via de opstalverzekering. Het is geen vereiste, maar veel mensen zijn in het bezit van zo’n polis. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met eigendommen als levensmiddelen of tuingereedschap? In de regel kan je kiezen uit 3 varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Wat is nu een een goede inboedelverzekering Oud Annerveen? Open à la minute’de vergelijkingstool. Meer en meer gaat dit i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel Hollanders kiezen voor een goedkoop verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een zogenoemde pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en 1 overzichtelijke nota. In een verzekeringspakket zitten doorgaans de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Eventueel kan je dit combineren met reisverzekering, motorverzekering, ongevallenverzekering, autoverzekering, brommerverzekering. Verzekeringsbedrijven als ABN AMRO + OHRA zijn expert op het gebied van zulke pakket verzekeringen. Ook interessant: Oldetrijne verzekeringspakket.

Goedkoop

Mooie pakketkorting

Korte lijnen met service

Online schade melden

Één maandelijkse nota

Transparant en duidelijk

woonverzekering-oud-annerveen


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Aa en Hunze? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Daarbij neem je dus een goede verzekering. De opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert jouw woning tegen schade als gevolg van o.a. brand, inbraak of storm. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als schuurtjes zijn inbegrepen. Op die manier kom je niet voor vervelende financiële verrassingen te staan in het geval van schade. Veel van de hypotheek-leveranciers verplichten deze polis. Via een (extra) uitgebreide dekking sta je niet voor vervelende verrassingen bij kostenposten veroorzaakt door water afkomstig uit een defect aquarium of waterbed of diefstal. In het geval van een allrisk polis krijg je zo’n beetje elke schade vergoed, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Een brandende kaars of een gevallen strijkbout? Brand kan ook jou gebeuren. De kosten voor herstel zijn al snel erg hoog. Door middel van een brandverzekering dek je het risico van o.a. roetschade. Brandschade aan roerende zaken worden afgehandeld via de inboedelpolis. Brandschade aan onroerende zaken verzeker je met de opstalverzekering.


Inbraakverzekering

Een huisbraak in Oud Annerveen kan ook jou gebeuren. De takjesmethode of sloten hacken, er zijn allerlei opties. De schade die je oploopt door diefstal kan je beperken met een woonverzekering: braakschade aan jouw huis gaat middels de opstal, en gestolen spullen lopen via de inboedel.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Een kapotte wasmachine of een kapot aquarium. Je kunt last krijgen van onbruikbare apparatuur. Normaliter worden dergelijke kosten verzekerd met jouw woonverzekering (inboedel of opstal). Check jouw actuele polisvoorwaarden en bekijk in hoeverre je verzekerd bent.


Schade door storm

Zelden hebben we te maken met een serieuze storm. Dit geldt vanaf windkracht 7. Het gevolg kan zijn een flinke schade. Denk maar aan beschadigde gevel. Vaak is het schade aan het huis zelf, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt heb je te maken met een relatief hoog eigen risico tot wel €280.

Direct een goedkope woonverzekering afsluiten in Oud Annerveen
Zonder problemen een woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw eisen? Hieronder vind je een handig stappenplan. Verzeker à la minute jouw woning in Oud Annerveen eenvoudig online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Selecteer eventueel aanvullende modules als een all risk polis
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Kies het type woning (kies bijv. voor studio). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Kies het maandelijkse inkomen van het gezin.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijv. Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Je ziet nu alle polissen die in lijn zijn met jouw filters. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Oud Annerveen

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Het kan zijn dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Adviezen: men mag deze woonverzekering in Oud Annerveen aanvullen met diverse interessante aanvullende polissen. Je kunt denken aan: de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Verderop tref je aanvullende adviezen (ook interessant: woonverzekering Monster afsluiten).

Glasverzekering

Waar steeds meer Nederlanders voor kiezen is een extra glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Heb je veel glas in huis? Een extra verzekering voor het glas is dan vaak interessant. Deze mogelijke zekerheid staat je bij bij gebroken glas. Goed om te weten: spiegels en smartphones tellen niet mee. Heb je een huurwoning? Bekijk in de meest recente overeenkomst of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Ga dan zeker voor een all-risk woonverzekering. Deze extra keuze staat garant voor bijna alle schades aan je huis en inboedel. Dit betekend ook: schade die voortkomt uit je eigen handelen. Logischerwijs wordt er alleen betaald als het daadwerkelijk een ongelukje was. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • U laat iets waardevols vallen
 • De hond maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je gooit een kop koffie over de bank van de buurvrouw

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering is aan te vullen met een erkende buitenhuisdekking. Zo zijn jouw spullen niet alleen thuis gedekt voor inbraak en schades, maar ook als je op pad bent (ook buiten Drenthe). Het betreft hier spullen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Bijvoorbeeld een tablet of sieraden. Waak voor oververzekering: wellicht heb jij ook een tablet verzekering of uitgebreide reisverzekering.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Oud Annerveen

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor (financiële) schade die je aan anderen toebrengt. Er zijn 2 soorten schades: schade aan bezittingen en schade aan iemands gezondheid. Hierbij kan jij denken aan: behang dat moet worden vervangen en ook kosten op medisch gebied. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, die heb je juist voor jouw auto of motor. Goed om te weten: deze polis dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, tevens ook indien dit is veroorzaakt door kinderen, logés en huisdieren. Het is niet wettelijk verplicht, maar is toch wel aan te raden. Deze producten staan garant voor een flink bedrag, vanaf zo’n €1.100.000 tot €2.950.000. Meestal hoef je geen eigen risico te betalen. Een aansprakelijkheidsverzekering is beschikbaar vanaf €4,05 (per maand). Check ook EAG Assuradeuren polis.

Rechtsbijstandverzekering Oud Annerveen
De module rechtsbijstand verstrekt advies en hulp bij uiteenlopende geschillen. Je moet dan denken aan conflict over adoptie en geschil over de uitkering. Daarbij is het belangrijk dat je wordt geholpen zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Jij hebt de keuze uit enkele varianten.

 • Consument & wonen (bijv. schade die iemand bij jou veroorzaakt)
 • Inkomen & Werk (bijv. conflict met werkgever)
 • Module Wonen (bijv. geschil met de overheid over woonsituatie)
 • Verkeer (bijv. conflict na autoschade)

De premies van de verzekeraars schommelen enorm (vanaf circa €27,50 oplopend tot €37,10 per maand in mei 2024). Het bedrag bepalen verzekeraars op basis van de grootte van het pakket, het geldbedrag dat je verzekert, en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Oud Annerveen online afsluiten? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?