Woonverzekering Kraggenburg Jouw woning en/of inboedel verzekeringen al vanaf €9,25 per maand

Wonen zonder stress? Het is logisch, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Mocht er toch iets gebeuren, dan ben je blij om een verzekering te hebben. Via de vergelijkingstool vind je de beste woonverzekering (met een lage premie) die je kunt afsluiten in Kraggenburg. Een woonverzekering is een verzekeringspakket met de inboedel- en opstalverzekering. Vaak wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus niet alleen de inboedel, maar ook jouw huis. Geen koopwoning maar een huurwoning? Dan sluit je alleen een inboedelverzekering af. Check en vergelijk hier alle grote maatschappijen als DAK en Nationale Nederlanden die schade veroorzaakt door vandalisme, diefstal of storm dekken.

 • Alle erkende maatschappijen
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • Voordelige pakketpolissen
 • Overstappen met 14 dagen bedenktijd
 • Supersnel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Kraggenburg maart 2024

Via een inboedelverzekering verzeker jij al jouw spullen. Voorbeelden zijn schade door o.a. water, vandalisme, diefstal, storm, brand. Denk bijvoorbeeld aan een kapotte TV. Met inboedel bedoelen we alle eigendommen die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Zaken die aan het huis vastzitten verzeker je via de opstalverzekering. Het is niet verplicht, maar meer dan 90% van de Nederlanders zijn in het bezit van zo’n polis. Wie is er nu niet zuinig op spullen als kapstok en tassen? Er zijn in de basis 3 varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Wat is nu een een goede inboedelverzekering Kraggenburg? Start à la minute’de vergelijker van woonverzekeringen. In veel gevallen gaat dit hand in hand, tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel gezinnen gaan voor een handig verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een unieke pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en simpel af te sluiten. In een verzekeringspakket zitten doorgaans inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Soms kan je dit combineren met rechtsbijstandverzekering, autoverzekering, reisverzekering, ongevallenverzekering, motorverzekering. Aanbieders als ABN AMRO en London Verzekeringen verkopen aantrekkelijke pakket verzekeringen. Check ook: Kapel Avezaath verzekeringspakket.

Laagste prijs

Mooie pakketkorting

1 overzichtelijke polis

Adequate afhandeling

Elke maand 1 overzicht

Begrijpelijk

woonverzekering-kraggenburg


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Noordoostpolder? Dan is dit je heel wat waard. Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. Jouw opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert jouw koopwoning tegen schade door brand, storm en inbraak. Ook overige onroerende onderdelen als bijgebouwen (groter dan 25m2) zijn verzekerd. Mede hiervoor kom je niet voor enorme kosten te staan als jouw woning iets overkomt. Bekende hypotheek-leveranciers verplichten deze polis. Via een zogenaamde uitgebreide dekking ben je gedekt tegen kosten bijvoorbeeld door windstormen (vanaf windracht 7) of plundering. Dankzij een allrisk verzekering wordt vrijwel elke schade vergoed, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Een verkeerd aangesloten apparaat of een kapotte föhn? Brand kan zomaar voorkomen. Dergelijke kosten zijn niet mals. Via een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. schroeischade. Schade van jouw spullen lopen via de inboedelverzekering. Brandschade aan onroerende zaken verzeker je met de opstalverzekering.


Diefstal en inbraak

Een diefstal in Kraggenburg kan zomaar gebeuren. De gaatjesboormethode of een deur of raam intrappen, je kunt het zo gek niet bedenken. De opgelopen schade door inbraak dek je af met een woonverzekering: schade aan jouw woning loopt d.m.v. de opstalpolis, en ontvreemde zaken lopen via de inboedel.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Een defecte wasmachine en Een lekkende vaatwasser. Het gevolg kan zijn onbruikbare apparatuur. In de regel worden dergelijke kosten vergoed middels de opstal- of inboedelverzekering. Open de voorwaarden van de polis en ontdek in hoeverre je verzekerd bent.


Stormschade

Sporadisch hebben we in Nederland een flinke storm. Dit geldt vanaf windkracht 7. Het kan resulteren in schade aan jouw huis. Hierbij kan het gaan om o.a. scheuren in de muur. Meestal resulteert het in schade aan de buitenkant van het huis, en loopt het via de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt geldt er vaak een behoorlijk eigen risico die oploopt tot €370.

Direct een goedkope woonverzekering afsluiten in Kraggenburg
Wil jij een goede woonverzekering afsluiten die past bij jouw wensen? Hierna ontdek je meer informatie. Verzeker direct jouw onderkomen in Kraggenburg probleemloos online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Kies optioneel aanvullende mogelijkheden als aansprakelijkheidsverzekering
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Kies voor koop- of huurwoning
 6. Kies het type woning (keuze uit opties als etagewoning). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Kies het maandelijkse inkomen van het gezin.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijv. Borg certificaat.
 9. Je checkt meteen alle mogelijkheden die matchen met jouw zoekopdracht. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Kraggenburg

Aanvullende woonverzekeringen maart 2024

Er komen wel eens situaties voor dat je nog niet tevreden bent. Tip: jij mag de woonverzekering in Kraggenburg complementeren met een paar belangrijke aanvullende modules. Populaire mogelijkheden zijn de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Onderstaand spot jij nuttige tips (of klik door naar: woonverzekering Helden afsluiten).

Glasverzekering

Veel huishoudens kiezen voor de glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Beschik jij over veel glas in de woning? Zo’n extra glas polis is dan aan te raden. Deze extra zekerheid staat je bij bij gebroken glas. Voorwaarden: zaken als een aquarium of smartphones tellen niet mee. Is de verzekering voor een huurhuis? Raadpleeg het ondertekende contract of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Dan ga je voor een all-risk woonverzekering. Deze module verzekert bijna alle denkbare schades. Dit betekend ook: schade die jezelf veroorzaakt. Natuurlijk is dit alleen zo als het om een ongeluk gaat. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • Je stoot iemands laptop van tafel
 • Jij maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst een glas rode wijn over het tapijt van de buurman

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering mag je aanvullen met de buitenhuisdekking. Op die manier zijn alle eigendommen niet alleen in je woning verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Flevoland). Voorbeelden hiervan zijn attributen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Hier gaat het bijv. om een spiegelreflexcamera of een muziekinstrument. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: wellicht beschik je al over een ipad-verzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Kraggenburg

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor (financiële) schade die je bij anderen veroorzaakt. Het kan gaan om schade aan bezittingen en letselschade. Hierbij kan jij denken aan: krassen op de auto en ook ziekenhuiskosten. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, die is specifiek voor een auto of motor. Wist je dat: deze polis keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, maar ook als dit gebeurt door de kids of jouw hond. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Deze modules verzekeren een bedrag vanaf €1.150.000 tot wel €4.050.000. Meestal is er ook geen sprake van eigen risico. Een verzekering voor aansprakelijkheid is al af te sluiten vanaf €3,10 p/maand. Ga verder naar Nederlanden van Nu pakket.

Rechtsbijstandverzekering Kraggenburg
Het product rechtsbijstand biedt juridische hulp bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Bijvoorbeeld bij conflict over jouw functie & ingevorderd rijbewijs. In dit soort gevallen wordt het als prettig ervaren dat je support krijgt zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Wij onderscheiden allerlei opties.

 • Consument & wonen (bijv. geschil over een consumentenovereenkomst)
 • Inkomen (bijv. salarisaanpassing)
 • Woon-module (bijv. conflict over wonen)
 • Verkeer-module (bijv. conflict met een automobilist)

De maandelijkse premies lopen sterk uiteen (beginnend bij €24,45 tot €35,05 per maand in maart 2024). Deze prijs vindt zijn grondslag in de gekozen dekking, het te verzekeren bedrag en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Kraggenburg vergelijken? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering