Woonverzekering Tinallinge Opstal- en inboedelverzekering, al voor €6,45 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Uiteraard, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Als er (door een ongeluk) toch iets vervelends gebeurt, dan is het prettig dat je een goede verzekering hebt. Dankzij deze website ontdek je de beste woonverzekering (met een lage premie) voor inwoners van Tinallinge. Het concept woonverzekering is een verzamelterm voor de inboedel + opstalverzekering. Vaak wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus zowel jouw huis als inboedel. Beschik je over een huurhuis? Dan sluit je alleen een inboedelverzekering af. Vergelijk meteen alle bekende aanbieders als Centraal Beheer en Unigarant die schade zoals inbraak, storm, vandalisme, bliksem (grotendeels) verzekeren.

 • Vergelijk de grote verzekeraars
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • Voordelige pakketpolissen
 • Overstappen met 14 dagen bedenktijd
 • Direct je polis online afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Tinallinge maart 2024

Door middel van een inboedelverzekering verzeker jij al jouw spullen. Voorbeelden zijn schade door bijv. inbraak, storm, brand, diefstal, water. Je moet dan denken aan bijv. een gestolen computer. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle eigendommen die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Kostbaarheden die vastzitten aan je huis verzeker je via de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, maar de meeste gezinnen zijn in het bezit van zo’n polis. Iedereen gaat voorzichtig om met spullen als vriezer en geyser/boiler? Bij veel verzekeraars kies je uit drie soorten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Wat is nu een een goede inboedelverzekering Tinallinge? Start vandaag nog onze vergelijker! In veel gevallen gaat dit in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel Hollanders geven de voorkeur aan een overzichtelijk verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een unieke pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en transparant. In een dergelijk verzekeringspakket vind je doorgaans inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Tevens zijn er mogelijkheden voor gezinsongevallenverzekering, huisdierenverzekering, doorlopende annuleringsverzekering, rechtsbijstand. Verzekeringsmaatschappijen zoals Huis In Eén Verzekeringen + REAAL Verzekeringen werken met dergelijke pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Stompetoren verzekeringspakket.

Laagste prijs

Extra pakketkorting

1 account, 1 aanspreekpunt

Uitstekende online service

Één maandelijkse nota

Transparant en duidelijk

woonverzekering-tinallinge


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Winsum? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Daarbij neem je dus een goede verzekering. De opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert het huis tegen schade veroorzaakt door bijvoorbeeld brand en storm. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als schuur zijn inbegrepen. Mede hiervoor kom je niet voor vervelende financiële verrassingen te staan in het geval van een ongeluk. Bijna alle hypotheekaanbieders willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Dankzij een uitgebreide dekking (of extra) sta je niet voor vervelende verrassingen bij schadeposten als storm en plundering. Via een allrisk polis is bijna alles verzekerd, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Een te hoog gestookte haard of spelen met vuur? Brand in de woning is altijd een risico. De kostenposten zijn vaak enorm. Door middel van een brandverzekering dek je het risico van o.a. roetschade. Schade aan spullen in huis verzeker je met een inboedelverzekering. Schade aan de woning door brand worden afgehandeld via de opstal.


Inbraak / Diefstal

Een huisbraak in Tinallinge kan zomaar gebeuren. De Flippermethode of een cilinder afbreken, er zijn allerlei opties. De kostenpost ten gevolge van inbraak blijft minimaal dankzij de woonverzekering: schade door inbraak aan het huis en bijgebouwen handel je af met de opstalverzekering, en ontvreemde eigendommen gaan via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Lekkage aan het dak / een kapot aquarium. Typische schade is een opbollende vloer. Gewoonlijk worden dergelijke kosten verzekerd met jouw opstal/inboedelverzekering. Check jouw actuele polisvoorwaarden en bekijk welke kostenposten gedekt zijn.


Schade door storm

Heel soms hebben we in Nederland een behoorlijke windstorm. De definitie van storm is windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met aanzienlijke schade. Bijvoorbeeld door een kapot dak. In veel gevallen gaat het om schade aan het huis, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade moet je rekening houden met een hoog eigen risico oplopend tot €355.

Zonder problemen een goedkope woonverzekering afsluiten in Tinallinge
Zonder problemen een goede woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw ideaalplaatje? Hier stuit je op bruikbare info. Verzeker jouw jouw woning in Tinallinge eenvoudig online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Markeer optioneel aanvullende opties als buitenshuisverzekering
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(bijv. woonboerderij). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Wat is het maandelijks netto inkomen
 8. Is jouw woning beveiligd? Een optie kan zijn het politiekeurmerk
 9. Je checkt meteen alle verzekeringen die aansluiten op jouw wensen. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Tinallinge

Aanvullende woonverzekeringen maart 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat er nog wat mist. Goed om te weten: je kunt jouw woonverzekering in Tinallinge nog persoonlijker maken met additionele nuttige aanvullende polissen. Men kiest doorgaans voor: de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Hieronder doorzoek je praktische tips (of klik door naar: woonverzekering Saaxumhuizen afsluiten).

Glasverzekering

Een populaire module is een goede glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Zo’n extra glas polis is voor zulke huizen het overwegen waard. Deze extra moduleverzekert bij situaties van schade aan glas / ramen. Belangrijk: aquaria, spiegels en iPhones dien je meestal apart te verzekeren. Woon jij in een huurhuis? Bekijk in het ondertekende contract of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Dan ga je voor zo’n all-risk woonverzekering. Deze extra keuze is er voor vrijwel alle type schades. Dat houdt in ook schades van eigen hand. Vanzelfsprekend betaalt de verzekeraar alleen als het om een ongeluk gaat. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • Een laptop laten vallen
 • Jouw hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit wijn over het tapijt van de buurvrouw

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis is uit te breiden met een buitenhuisdekking. Zodoende zijn jouw spullen niet alleen binnenhuis veilig voor schade en diefstal, maar ook als je op pad bent (ook buiten Groningen). Voorbeelden hiervan zijn bezittingen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Denk aan een filmcamera en gitaar. Je bent al gauw oververzekerd: wellicht hebben jullie al een tablet verzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Tinallinge

Via een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor kosten van schade bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. Vaak onderscheidt men schade aan eigendommen en schade aan het lichaam. Denk dan aan vlekken op kleding en kosten van een ziekenhuis. Verwar dit niet met de WA-verzekering, die is specifiek voor een auto of motor. Tip: deze polis verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, tevens ook indien dit is veroorzaakt door jouw partner of de kinderen. Het is 100% vrijblijvend, maar is absoluut geen overbodige luxe. Deze producten bieden een verzekerd bedrag beginnend bij €1.450.000 tot zo’n €2.900.000. Doorgaans hoef je geen eigen risico te betalen. Zo’n polis is beschikbaar vanaf €2,70 per maand. Bekijk ook REAAL Verzekeringen pakket.

Rechtsbijstandverzekering Tinallinge
De module rechtsbijstand biedt hulp en advies bij uiteenlopende geschillen. Bijvoorbeeld bij erfrechtgeschillen & conflicten over huur. In dat geval is het prettig dat je advies krijgt waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Er zijn enkele opties.

 • Consumenten-module(bijv. conflict over erkenning van kinderen)
 • Inkomensconflicten (bijv. conflict over pensioenuitkeringen)
 • Woonconflicten (bijv. geluidsoverlast)
 • Verkeer (denk aan schade of letsel in verkeer)

De maandelijkse premies schommelen enorm (vanaf €37,25 t/m €26,75 p/maand in maart 2024). Deze prijs vindt zijn grondslag in de gekozen dekking, het verzekerde bedrag, en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Tinallinge online afsluiten? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering