Woonverzekering Tegelen Een opstal- en/of inboedelverzekering al vanaf €9,25 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Vanzelf, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Op het moment dat er iets voorvalt, dan ben je blij dat alles goed verzekerd is. Aan de hand van de vergelijkingstool ontdek je de beste woonverzekering (met een lage premie) voor bewoners van Tegelen. Zo’n woonverzekering is een combinatie van een opstal- en een inboedelverzekering. Vaak wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Met zo’n pakketpolis verzeker je moeiteloos met 1 polis zowel het huis als je spullen. Beschik je over een huurhuis? Een opstalverzekering is dan overbodig. Check en vergelijk hier alle grote bedrijven zoals Bruns ten Brink en Lancyr die schade door o.a. bliksem, vandalisme, brand, storm vergoeden.

 • Alle erkende aanbieders
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • De beste pakketpolissen
 • Overstappen met 14 dagen bedenktijd
 • Snel online afgehandeld

Inboedelverzekering vergelijken in Tegelen mei 2024

Door het afsluiten van een inboedelverzekering kan je jouw waardevolle bezittingen verzekeren. Dan kun je denken aan schade door bijvoorbeeld inbraak, diefstal, storm, water, brand. Handig bijvoorbeeld in het geval van gestolen sieraden. Met inboedel bedoelen we alle bezittingen die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Eigendommen die echt vast aan jouw woning zitten behoren tot de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, maar de meeste gezinnen beschikken wel over deze verzekering. Jij hecht toch ook waarde aan inboedel zoals aquarium of zonnepanelen? Er zijn in de basis 3 type polissen uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Zoek jij een goede inboedelverzekering Tegelen? Start meteen met meteen de verzekeringsvergelijker. In de regel doe je dit in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal huishoudens kiezen voor een zogeheten verzekeringspakket. Dan hebben we het over een pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en simpel af te sluiten. In het verzekeringspakket tref je meestal de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Eventueel zijn er mogelijkheden voor brommerverzekering, reisverzekering, motorverzekering, rechtsbijstandverzekering, ongevallenverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals Allianz en Nederlanden van Nu zijn expert op het gebied van eigen pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Spijkerboor verzekeringspakket.

Voordelig

Hoge pakketkortingen

Centrale klantenservice

Online schade melden

Elke maand 1 overzicht

Transparant en duidelijk

woonverzekering-tegelen


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Venlo? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Hierbij hoort een goede verzekering. Zo’n opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert de woning tegen schade door brand, storm, water, diefstal. Ook overige onroerende onderdelen als schuurtjes zijn gedekt. Met zo’n polis wordt je financieel ondersteund in het geval van schade. Bekende hypotheken stellen zo’n polis verplicht. Dankzij een (extra) uitgebreide polis ben je gedekt tegen schade als stormschade en ontploffing. In het geval van een allrisk opstalverzekering wordt vrijwel elke schade vergoed, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Te maken met kortsluiting of brand in de schoorsteen? Een kleine of grote brand kan iedereen overkomen. Dergelijke kosten lopen al snel hoog op. Met een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. schade door ontploffing. Brandschade aan roerende zaken dek je af met de inboedelpolis. Schade aan de woning door brand dek je af met de opstalpolis.


Inbraak / Diefstal

Een huisbraak in Tegelen kan iedereen gebeuren. De afbreekmethode of hengelen via brievenbus, er zijn allerlei opties. Jouw schade vanwege een inbraak wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: braakschade aan jouw huis regel je d.m.v. de opstalpolis, de spullen die je kwijt bent regel je via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Lekkage aan de dakgoot / een gesprongen waterleiding. Je kunt dan denken aan schade als schade aan de vloer. Normaal gesproken wordt dit afgedekt middels de opstal/inboedelverzekering. Open de voorwaarden van de polis en bekijk wat er wel en niet bij hoort.


Stormschade

Zelden hebben we in Nederland een hevige storm. Er is pas storm bij windkracht 7. Het gevolg kan zijn forse schade. Bijvoorbeeld door kapotte dakpannen. In veel gevallen heeft dat te maken met schade aan het huis zelf, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt heb je te maken met een hoger eigen risico oplopend tot €380.

Direct een goedkope woonverzekering afsluiten in Tegelen
Snel een betaalbare woonverzekering afsluiten die past bij jouw ideaalplaatje? Hieronder stuit je op meer informatie. Verzeker vandaag nog jouw woning in Tegelen moeiteloos online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Kies eventueel aanvullende opties als aansprakelijkheid
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Selecteer het soort woning (keuze uit opties als studio). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Wat is het inkomen van jouw huishouden?
 8. Is jouw woning beveiligd? Een optie kan zijn het politiekeurmerk
 9. Je ontdekt hierna alle woonverzekeringen die in lijn zijn met jouw zoekopdracht. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Tegelen

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Het kan zijn dat je een specifieke dekking mist. Adviezen: jij mag de woonverzekering in Tegelen aanvullen met diverse handige aanvullende modules. Men kiest doorgaans voor: de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Hieronder lees jij aanvullende informatie (of ga verder naar woonverzekering Roosendaal afsluiten).

Glasverzekering

Veel huishoudens kiezen voor een speciale glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Beschik jij over veel glas in de woning? Een aanvullende glasdekking is voor zulke huizen geen gek idee. Deze unieke polis betaalt uit in het geval je van schade aan de glazen. Goed om te weten: zaken als een aquarium of tablets zijn meestal niet afgedekt. Heb je een huurwoning? Bekijk in het ondertekende contract of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Dan ga je voor zo’n all-risk woonverzekering. Deze aanvulling dekt bijna alle denkbare schades. Dit betekend ook: schades van eigen hand. Vanzelfsprekend betaalt de verzekeraar alleen als het hier een ongelukje betreft. Bijvoorbeeld:

 • Een vaas laten vallen
 • De hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst rode wijn over een meubel van de buurvrouw

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis biedt nog meer dekking met een speciale buitenhuisdekking. Zodoende zijn alle eigendommen niet alleen in je woning veilig voor schade en diefstal, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Limburg). We spreken hier van bezittingen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Denk aan een mobiele telefoon & sportuitrusting. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: mogelijkerwijs bezit jij al een telefoonverzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Tegelen

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor (financiële) schade die je aan anderen toebrengt. Het kan gaan om schades van producten en schade aan iemands gezondheid. Je kunt denken aan een barst in het scherm of ziekenvervoer. Het is iets anders dan een WA-verzekering, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Handig: deze verzekering verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, tevens ook indien dit is veroorzaakt door jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Je bent er niet toe verplicht, maar is toch wel aan te raden. Deze modules verzekeren een bedrag vanaf €1.000.000 tot ruim €2.600.000. Meestal hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Deze module heb je al vanaf €3,00 (per maand). Check ook ZLM afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Tegelen
Het product rechtsbijstand biedt juridische hulp bij uiteenlopende geschillen. Dit is relevant bij o.a. conflict met de gemeente of conflict met een automobilist. Hierbij is het erg fijn wanneer iemand jou helpt zonder dat dit meteen een klap geld kost. Je kunt kiezen uit allerlei modules.

 • Consument (bijv. geschil met school van de kinderen)
 • Module werk (bijv. bijstandsuitkering)
 • Conflicten m.b.t. wonen (bijv. conflict bij het bouwen van een huis)
 • Verkeer (denk aan schade of letsel in verkeer)

De maandelijkse premies schommelen enorm (vanaf zo’n €28,35 tot wel €34,45 per maand in mei 2024). Het bedrag vindt zijn grondslag in het type verzekering, het geldbedrag dat je verzekert, en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Tegelen afsluiten? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?