Woonverzekering Maassluis Een opstal- en/of inboedelverzekering al vanaf €5,25 per maand

Wonen zonder stress? Natuurlijk, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Als er (door een ongeluk) toch iets vervelends gebeurt, dan is het goed dat je een verzekering hebt afgesloten. Aan de hand van onze vergelijker tref je de beste woonverzekering (met een lage premie) voor bewoners van Maassluis. Een woonverzekering is een combinatie van een opstal- en een inboedelverzekering. Meestal wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Via een pakketpolis verzeker je dus niet alleen de inboedel, maar ook jouw huis. Heb je een huurwoning? De opstalverzekering kan je dan vaak achterwege laten. Bekijk en vergelijk hier alle grote maatschappijen als bijv. Aegon en REAAL Verzekeringen die schade zoals bliksem, inbraak, water, brand dekken.

 • Alle grote verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Annuleren binnen 14 dagen (optie)
 • Binnen een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in Maassluis mei 2024

Door het afsluiten van een inboedelverzekering verzeker je waardevolle spullen tegen schade. Schade die wordt gedekt is onder andere storm, brand, inbraak, diefstal, vandalisme. Denk bijvoorbeeld aan contant geld en waardebonnen. Met inboedel bedoelen we alle bezittingen die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Eigendommen die die daadwerkelijk “vast” zitten verzeker je via de opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, maar veel mensen hebben ‘m wel afgesloten. Jij hecht toch ook waarde aan spullen als pannen en laptop? Op dit gebied zijn er drie verschillende dekkingen categorieën: all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Wil jij een goede inboedelverzekering Maassluis? Open à la minute’de vergelijkingstool. Vaak werkt dit in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel huishoudens nemen een populair verzekeringspakket. Dan hebben we het over een pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en 1 overzichtelijke nota. In het verzekeringspakket zitten doorgaans de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Steeds vaker sluit je dit tezamen af met ongevallenverzekering, rechtsbijstandverzekering, brommerverzekering, motorverzekering, autoverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals BLG wonen of SNS werken met soortgelijke pakket verzekeringen. Check ook: Lierop verzekeringspakket.

Betaalbaar

Lucrative pakketkorting

Korte lijnen met service

Snel geld op je rekening

Alle premies op 1 factuur

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-maassluis


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Maassluis? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Jouw woning verdient een goede verzekering. De opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert jouw woning tegen schade die hun oorsprong vindt in brand, storm en inbraak. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als schuur zijn inclusief. Daardoor kom je niet voor vervelende financiële verrassingen te staan in het geval van schade. Alle grote hypotheekverstrekkers willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Via een extra uitgebreide dekking ben je verzekerd voor kostenposten veroorzaakt door windstormen (vanaf windracht 7) en smeltschade. Dankzij een allrisk polis is bijna alles afgedekt, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Een defecte CV-ketel of gaslekken? Brand rondom de woning is altijd een risico. Dergelijke kosten zijn al snel erg hoog. Via een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. blusschade. Brandschade aan jouw eigendommen worden afgehandeld via de inboedelpolis. Brandschade aan huis verzeker je met de opstalverzekering.


Diefstal en inbraak

Een inbraak in Maassluis is altijd een risico. Gaatjes boren of een cilinder afbreken, er zijn allerlei mogelijkheden. Schade door diefstal wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: schade aan jouw huis handel je af d.m.v. de opstalpolis, en ontvreemde bezittingen handel je af via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Indirecte neerslag of Een kapotte vaatwasmachine. Je kunt dan denken aan schade als schade aan het dak. In veel gevallen wordt deze schade gedekt door de opstal/inboedelverzekering. Check jouw actuele polisvoorwaarden om te zien wat er wel/niet afgedekt is.


Schade door storm

Sporadisch hebben we te maken met een flinke storm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor schade rondom het huis. Een voorbeeld daarvan kan zijn kapotte dakpannen. Veelal resulteert het in schade aan het huis zelf, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt geldt er vaak een hoog eigen risico tot circa €555.

Online een goedkope woonverzekering afsluiten in Maassluis
Zonder problemen een woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw huis en wensen? Hieronder ontdek je bruikbare info. Verzeker direct de woning in Maassluis moeiteloos online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Markeer eventueel aanvullende dekkingen als aansprakelijkheid
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Is het een huurwoning of koopwoning?
 6. Selecteer het soort woning (kies bijv. voor twee-onder-een-kapwoning). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Hoeveel verdien jij / je gezin?
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Een optie kan zijn Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Je ontdekt hierna alle mogelijkheden die passen bij jouw ideaalplaatje. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Maassluis

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Er komen wel eens situaties voor dat je een specifieke dekking mist. Goed om te weten: jij mag jouw woonverzekering in Maassluis aanvullen met meerdere interessante aanvullende modules. In de basis zijn er 3: de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Hierna vind je nuttige specificaties (of check details over woonverzekering Jouswier afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is een glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Een speciale glasverzekering is in dat geval aan te raden. Deze mogelijke verzekering is er om de gevallen van schade aan ramen (glas). Opmerking: aquaria, spiegels en mobiele telefoons zijn meestal niet afgedekt. Gaat het om een woning die je huurt? Bekijk in het ondertekende contract of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Ga dan zeker voor zo’n all-risk woonverzekering. Deze extra keuze is er voor bijna alle schades aan je huis en inboedel. Dat houdt in ook schades waar jij zelf schuldig aan bent. Vanzelfsprekend geldt dit alleen als het hier een ongelukje betreft. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • Een vaas laten vallen
 • Jouw kind maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit frisdrank over het tapijt van iemand

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis kan je complementeren met de buitenhuisdekking. Handig, want zo zijn alle eigendommen niet alleen in je woning verzekerd tegen schade of diefstal, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Zuid-Holland). Het betreft hier eigendommen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Bijvoorbeeld een e-reader en een gehoorapparaat. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: mogelijk bezit jij al een ipad-verzekering of uitgebreide reisverzekering.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Maassluis

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor kosten van schade bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. Er zijn 2 soorten schades: schades van producten en schade aan personen. Voorbeelden zijn behang dat moet worden vervangen en kosten van een arts. Het is iets anders dan een WA-verzekering, die is specifiek voor een auto of motor. Tip: de aansprakelijkheidsverzekering keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, tevens ook indien dit is veroorzaakt door gezinsleden, een logé of de kat. Het is niet verplicht, maar is absoluut geen overbodige luxe. Deze modules bieden een dekking vanaf €1.500.000 tot wel €3.650.000. Doorgaans geldt er geen eigen risico. Een verzekering voor aansprakelijkheid is al af te sluiten vanaf €3,50 p/maand. Ga verder naar Aegon afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Maassluis
De verzekering rechtsbijstand geeft juridische bijstand bij problemen op juridisch gebied. Denk aan conflict over arbeidsvoorwaarden of huur- en verhuurgeschillen. In dit soort gevallen is het erg fijn wanneer iemand jou helpt zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Er zijn allerlei mogelijkheden.

 • Consument (bijv. geschil over een consumentenovereenkomst)
 • Inkomen (bijv. conflict over arbeidsvoorwaarden)
 • Conflicten m.b.t. wonen (bijv. de hypotheek)
 • Module verkeer (bijv. conflict met een schadehersteller)

De maandelijkse premies schommelen nogal (startend vanaf €30,50 tot en met €24,85 per maand in mei 2024). De prijs vindt zijn grondslag in de modules, het totaalbedrag en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Maassluis afsluiten? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering