Woonverzekering Jouswier Inboedel- en opstalverzekeringen, vanaf €7,00 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Vanzelf, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Mocht er toch iets ernstigs gebeuren, dan is het prettig dat je een verzekering hebt afgesloten. Door gebruik te maken van de vergelijkingstool stap je over naar de beste woonverzekering voor jouw huis in Jouswier. De woonverzekering is een combinatieverzekering van een opstal + inboedelverzekering. In veel gevallen wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je dus jouw woning, maar ook al jouw bezittingen. Woon je in een huurhuis? Een opstalverzekering is dan overbodig. Vergelijk hier online alle erkende verzekeraars als ABN AMRO en Polis Direct die schade zoals vandalisme, water, bliksem, storm verzekeren.

 • Veel gekozen verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • Voordelige pakketpolissen
 • Altijd 14 dagen bedenktijd
 • Binnen een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in Jouswier mei 2024

Aan de hand van een inboedelverzekering zijn de spullen in je woning gedekt. Dan kun je denken aan schade door bijvoorbeeld door water, storm, brand, diefstal, inbraak. Je kunt dan denken aan schade aan apparatuur. Onder inboedel verstaan we alle spullen die “los” staan in jouw woning. Zaken die die vast zitten en je niet zomaar kunt verhuizen verzeker je via de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, maar veel Nederlanders hebben wel zo’n polis. Jij hecht toch ook waarde aan inboedel zoals pannen en prothesen(gebit e.a.)? Er zijn in de basis een aantal varianten: de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Waar vind ik een een goede inboedelverzekering Jouswier? Start meteen onze vergelijker! Meer en meer gaat dit hand in hand, samen met een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer Hollanders nemen een voordelig verzekeringspakket. Dan hebben we het over een speciale pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en 1 overzichtelijke nota. In jouw verzekeringspakket zitten meestal inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Soms is dit alles te combineren met doorlopende annuleringsverzekering, rechtsbijstand, huisdierenverzekering, gezinsongevallenverzekering. Verzekeraars als Delta Lloyd of SNS verkopen zulke pakket verzekeringen. Ook interessant: Hoogkarspel verzekeringspakket.

Laagste prijs

Lucrative pakketkorting

Korte lijnen met service

Snel geld op je rekening

1 maandelijkse rekening

Transparant en duidelijk

woonverzekering-jouswier


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Dongeradeel? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. De opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert de woning tegen schade door bijvoorbeeld brand en storm. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw een schuurtje zijn inbegrepen. Hierdoor zul je veel financiële compensatie krijgen in het geval van schade. Veel van de hypotheekverstrekkers verstrekken geen geld zonder deze polis. Via een extra uitgebreide dekking ben je verzekerd voor kosten bijvoorbeeld door stormschade en vandalisme. Dankzij een all-risk verzekering krijg je zo’n beetje elke schade vergoed, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Een verkeerd aangesloten apparaat of een smerige schoorsteen? Brand in de woning is altijd een risico. De kostenposten lopen al snel hoog op. Met een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. brandschade. Brandschade aan jouw eigendommen lopen via de inboedelverzekering. Schade aan de woning door brand worden afgehandeld via de opstal.


Inbraak

Een huisbraak in Jouswier kan zomaar gebeuren. Kerntrekken of een deur of raam intrappen, het kan op zoveel manieren. De schade die je oploopt n.a.v. diefstal / inbraak blijft minimaal dankzij de woonverzekering: beschadigingen aan alle onroerende zaken wordt afgehandeld middels de opstal, en ontvreemde zaken gaan via de inboedel.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Een lekkend dag en het stukvriezen van waterleidingbuizen. Je kunt last krijgen van onbruikbare meubels. Doorgaans wordt dit afgedekt middels de opstal- of inboedelverzekering. Raadpleeg de actuele polisvoorwaarden en ontdek wat er wel en niet bij hoort.


Stormschade

Af en toe hebben we te maken met een behoorlijke windstorm. Dit geldt vanaf windkracht 7. Het gevolg kan zijn schade aan jouw huis. Bijvoorbeeld door een kapotte schutting. Meestal resulteert het in schade aan de buitenkant van het huis, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt geldt er vaak een hoog eigen risico die oploopt tot €480.

Zonder problemen een goedkope woonverzekering afsluiten in Jouswier
Wil jij een geschikte woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw ideaalplaatje? Hier tref je enkele handige tips. Verzeker à la minute jouw woning in Jouswier probleemloos online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Kies eventueel aanvullende dekkingen als de all risk verzekering
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Heb je een eigen woning of huur je?
 6. Wat voor soort huis is het? (keuze uit opties als twee-onder-een-kapwoning). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Hoeveel verdien jij / je gezin?
 8. Is jouw woning beveiligd? Dit kan zijn Politiekeurmerk en BORG
 9. Je ziet nu alle woonhuisverzekeringen die in lijn zijn met jouw filters. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Jouswier

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Er komen wel eens situaties voor dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Goed nieuws: jij mag jouw woonverzekering in Jouswier complementeren met additionele nuttige aanvullende polissen. Je kunt denken aan: de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Hieronder tref jij aanvullende tips (of klik door naar: woonverzekering Hagestein afsluiten).

Glasverzekering

Een vaak afgesloten extra dekking is de glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Heeft jouw huis veel ramen? Een extra verzekering voor het glas is voor zulke huizen het overwegen waard. Deze unieke zekerheid betaalt uit bij situaties van schade aan glas / ramen. Belangrijk: spiegels en iPads zijn in de regel niet inbegrepen. Is de verzekering voor een huurhuis? Raadpleeg de huurovereenkomst of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Denk dan eens na over de all-risk woonverzekering. Deze aanvulling is er voor bijna alle schades aan je huis en inboedel. Hierop heb je ook recht bij schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Tevens gaat dit alleen op als het daadwerkelijk een ongelukje was. Denk aan:

 • Een erfstuk laten vallen
 • Jouw kind maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je morst een glas drinken over de bank van iemand

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering is aan te vullen met een handige buitenhuisdekking. Zo zijn alle eigendommen niet alleen thuis verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar ook als je op pad bent (ook buiten Friesland). Het betreft hier kostbaarheden die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Je moet dan denken aan filmapparatuur en drumstel. Pas op voor oververzekeren: mogelijk heb jij ook een telefoonverzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Jouswier

Via een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor (financiële) schade bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. Vaak onderscheidt men schade aan spullen en schade aan iemands gezondheid. Denk dan aan een onbruikbare bank en ook het eigen risico van de andere partij. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, die dekt schade in het verkeer. Tip: deze polis vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, maar ook schade aangericht door kinderen, logés en huisdieren. Je bent er niet toe verplicht, maar het is wel aan te raden. Deze verzekeringen bieden een verzekerd bedrag van €1.250.000 tot zo’n €4.600.000. Vaak hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Deze module is al af te sluiten vanaf €3,05 per maand. Bekijk ook REAAL Verzekeringen.

Rechtsbijstandverzekering Jouswier
De verzekering rechtsbijstand biedt juridische hulp bij uiteenlopende geschillen. Denk aan conflict met een ziekenhuis en conflict met de bank. Hierbij is het prettig dat je advies krijgt zonder dat dit meteen een klap geld kost. Jij hebt de keuze uit allerlei pakketten.

 • Consumentenzaken (bijv. geschil over ouderlijk gezag)
 • Inkomen & Werk (bijv. conflict over pensioenuitkeringen)
 • Woon-module (bijv. erfafscheidingen e.d. )
 • Verkeer (bijv. conflict over aankoop auto)

De premies van de verzekeraars verschillen nogal (beginnend bij €25,30 tot wel €38,25 per maand in mei 2024). Het bedrag komt tot stand door de grootte van het pakket, het geldbedrag dat je verzekert, en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Jouswier voor jou? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?