Woonverzekering Purmer Een inboedel- en/of opstalverzekering, al voor €9,75 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Het is logisch, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Op het moment dat er iets voorvalt, dan is het wel zo fijn dat je een verzekering hebt afgesloten. Via deze website achterhaal je een voordelige of gewoon de beste woonverzekering die je kunt afsluiten in Purmer. De woonverzekering is een verzamelterm voor de opstal- en een inboedelverzekering. Meestal wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Via een pakketpolis verzeker je dus jouw woning, maar ook al jouw bezittingen. Heb je een huurwoning? Een opstalverzekering is dan genoeg. Vergelijk hier alle grote bedrijven zoals bijvoorbeeld Delta Lloyd en REAAL Verzekeringen die schade veroorzaakt door vandalisme, inbraak, storm, water dekken.

 • Populaire verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • Voordelige pakketpolissen
 • Wettelijke 14 dagen bedenktijd
 • Jouw woning vandaag nog verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Purmer april 2024

Middels de inboedelverzekering kan je losse spullen in huis verzekeren. Je bent gedekt tegen schade door o.a. storm, brand, water, inbraak, diefstal. Handig bijvoorbeeld in het geval van kapotte meubels. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle bezittingen die niet vastgenageld zitten aan het huis. Bezittingen die vastzitten aan je huis dek je af met een opstalverzekering. Het is niet verplicht, echter ruim 80% van de huishoudens beschikken wel over deze verzekering. Jij bent toch ook gehecht aan spullen als gordijnen en weegschaal? Op dit gebied zijn er 3 varianten: de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Waar vind ik een een goede inboedelverzekering Purmer? Start meteen met à la minute’onze vergelijker! Vaak gaat dit hand in hand, in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel consumenten kiezen voor een zogenaamd verzekeringspakket. Dan hebben we het over een totale pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en een maandelijkse factuur. In een dergelijk verzekeringspakket tref je doorgaans de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Optioneel kan je dit combineren met autoverzekering, brommerverzekering, rechtsbijstandverzekering, motorverzekering, reisverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals Allianz + Nederlanden van Nu werken met aantrekkelijke pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Oudelande verzekeringspakket.

Lage premie

Hoge pakketkortingen

1 account, 1 aanspreekpunt

Snel geld op je rekening

Alles in 1 automatische incasso

Transparant en duidelijk

woonverzekering-purmer


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Edam-Volendam? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Dat verdient dan ook een passende verzekering. De opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert jouw woning tegen schade door bijvoorbeeld brand en storm. Let op: ook de onroerende goederen zoals een schuurtje zijn inclusief. Daardoor kom je niet voor enorme kosten te staan in het geval van een ongeluk. De meeste hypotheek-bedrijven hanteren het als een randvoorwaarde. Met behulp van een extra uitgebreide dekking kom je niet voor hoge kosten te staan bij kostenposten veroorzaakt door brand en diefstal. Dankzij een all-risk polisis bijna alles verzekerd, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Een te hoog gestookte haard of een schoorsteenbrand? Brand kan ook jou gebeuren. De kostenposten zijn niet mals. Door middel van een brandverzekering dek je schade af door o.a. schade door ontploffing. Brandschade aan roerende zaken lopen via de inboedelverzekering. Schade aan de woning door brand verzeker je met de opstalverzekering.


Inbraakverzekering

Een huisbraak in Purmer kan ook jou gebeuren. De Bulgaarse methode of hengelen via brievenbus, het kan op zoveel manieren. De kostenpost naar aanleiding van inbraak / diefstal wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: schade na inbraak aan het huis en bijgebouwen handel je af via de opstalverzekering, en ontvreemde spullen worden betaald via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Een overstroming en een lek waterbed. Typische schade is schade aan de vloer. In de regel wordt dit afgedekt d.m.v. de opstal- of inboedelverzekering. Raadpleeg de voorwaarden van de polis en achterhaal in hoeverre je verzekerd bent.


Stormschade

Incidenteel hebben we in Nederland een serieuze storm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. Het gevolg kan zijn schade aan jouw huis. Bijvoorbeeld door kapotte dakpannen. In veel gevallen resulteert het in schade aan jouw woning, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt werken verzekeraars met een relatief hoog eigen risico die oploopt tot €355.

Binnen een paar minuten een goedkope woonverzekering afsluiten in Purmer
Binnen een paar minuten een betaalbare woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw woning? Hier bekijk je een handig stappenplan. Verzeker meteen jouw huis in Purmer zonder problemen online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Kies optioneel aanvullende dekkingen als aansprakelijkheid
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Is het een huurwoning of koopwoning?
 6. Wat voor soort huis is het? (dit kan zijn flat). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Wat is het maandelijks netto inkomen
 8. Is jouw woning beveiligd? Een optie kan zijn Borg certificaat.
 9. Je ontdekt hierna alle mogelijkheden die rijmen met jouw zoekopdracht. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Purmer

Aanvullende woonverzekeringen april 2024

Het is mogelijk dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Tip: jij mag de woonverzekering in Purmer completer maken met diverse praktische aanvullende verzekeringen. In de basis zijn er 3: de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Hierna vind jij bruikbare tips (of klik door naar: woonverzekering Niezijl afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is een speciale glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Heb je veel glas in huis? Zo’n extra glas polis is in een dergelijke situatie de moeite. Deze mogelijke zekerheid staat je bij bij gebroken glas. Voorwaarden: spiegels en iPhones dien je meestal apart te verzekeren. Woon jij in een huurhuis? Bekijk in je huurcontract of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Overweeg dan de all-risk woonverzekering. Deze aanvulling dekt een breed scale aan schades. Dus ook schades van eigen hand. Vanzelfsprekend gaat dit alleen op als het om een ongeluk gaat. Voorbeelden van situaties:

 • Je stoot iemands vaas van tafel
 • Jouw kind maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit frisdrank over het tapijt van de buurman

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis mag je aanvullen met een erkende buitenhuisdekking. Aan de hand van deze dekking zijn alle eigendommen niet alleen in huis verzekerd tegen schade of diefstal, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Noord-Holland). Hierbij gaat het dan om kostbaarheden die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Je moet dan denken aan een smartphone + een gehoorapparaat. Je bent al gauw oververzekerd: dikwijls hebben jullie al een ipad-verzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Purmer

Met een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor kosten van schade die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. Er zijn 2 soorten schades: schade aan eigendommen en persoonlijk letsel. Onder andere een onbruikbare bank & het eigen risico van de andere partij. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Goed om te weten: de aansprakelijkheid betaalt niet alleen uit bij schade door jou, maar ook als dit gebeurt door kinderen, logés en huisdieren. Je bent er niet toe verplicht, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Polissen bieden een dekking vanaf zo’n €900.000 tot zo’n €4.450.000. BIj de meeste verzekeraars is er ook geen sprake van eigen risico. Een verzekering voor aansprakelijkheid is er al vanaf €2,85 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: Allianz.

Rechtsbijstandverzekering Purmer
De rechtsbijstand biedt support bij uiteenlopende geschillen. Bijvoorbeeld bij geschil met de werkgever of conflict met een schadehersteller. In dat geval is het belangrijk dat je advies krijgt zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Wij onderscheiden meerdere varianten.

 • Consumenten-module(bijv. conflicten consumentenaankopen)
 • Inkomen & Sociale voorzieningen (bijv. problemen op het werk)
 • Wonen (bijv. geluidsoverlast)
 • Verkeer-module (bijv. conflict over aankoop auto)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis zijn zeer wisselend (vanaf €35,15 t/m €24,95 per maand in april 2024). Het tarief vindt zijn grondslag in de gekozen dekking, het totaalbedrag en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Purmer afsluiten? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?