Woonverzekering Zuidvelde Jouw woning en/of inboedel verzekeringen al voor €5,20 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Natuurlijk, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Wanneer er wat naars gebeurt, dan is het goed dat je een verzekering hebt afgesloten. Aan de hand van deze website vind je een voordelige of gewoon de beste woonverzekering die je kunt afsluiten in Zuidvelde. Het concept woonverzekering is een term voor een opstal en inboedelverzekering. In veel gevallen wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je dus zowel jouw huis als inboedel. Geen koopwoning maar een huurwoning? Doorgaans is dan een inboedelverzekering genoeg. Vergelijk meteen alle bekende bedrijven als Bruns ten Brink en Verzekeruzelf.nl die schade door o.a. vandalisme, bliksem, brand, water vergoeden.

 • De beste verzekeraars vergelijken
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • Voordelige pakketpolissen
 • Altijd 2 weken bedenktijd
 • Snel online afgehandeld

Inboedelverzekering vergelijken in Zuidvelde juli 2024

Via een inboedelverzekering ben je gedekt voor schade aan je spullen. Dan kun je denken aan schade door o.a. vandalisme, water, diefstal, inbraak, storm. Handig bijvoorbeeld in het geval van contant geld en waardebonnen. Met inboedel bedoelen we alle bezittingen die je kunt oppakken en meenemen. Spullen die echt vast aan jouw woning zitten vallen onder de opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, maar veel mensen zijn in het bezit van zo’n polis. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met spullen als levensmiddelen en kleding? Er zijn in de basis 3 varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Zoek jij een goede inboedelverzekering Zuidvelde? Start meteen met meteen de woonverzekeringstool. Meer en meer doe je dit tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal Hollanders nemen een overzichtelijk verzekeringspakket. Dan hebben we het over een pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en je hebt een aanspreekpunt. In jouw verzekeringspakket tref je vaak de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Tevens is dit alles te combineren met motorverzekering, autoverzekering, ongevallenverzekering, rechtsbijstandverzekering, reisverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals Bovag of nowGo bieden de optie tot deze pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Wouw verzekeringspakket.

Laagste prijs

Interessante pakketkorting

Eén aanspreekpunt

Schade snel afgehandeld

Eén factuur

Transparant en duidelijk

woonverzekering-zuidvelde


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Noordenveld? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Daarbij neem je dus een goede verzekering. Een dergelijke opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert het huis tegen schade door inbraak, brand of storm. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als de garage zijn inclusief. Hierdoor zorg je voor lagere kosten als jouw woning iets overkomt. Veel van de hypotheek-bedrijven verplichten deze polis. Door middel van een (extra) uitgebreide dekking kom je niet in de problemen bij schadeposten als schade door storm en smeltschade. Via een allrisk polis wordt vrijwel elke schade vergoed, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Een te hoog gestookte haard of spelen met vuur? Brand rondom de woning kan iedereen overkomen. De kosten hiervan zijn vaak enorm. Dankzij een brandverzekering dek je schade af door o.a. blusschade. Brandschade aan jouw inboedel verzeker je met een inboedelverzekering. Schade aan de woning gaat via de opstalpolis.


Diefstal en inbraak

Een inbraak in Zuidvelde kan ook jou overkomen. De Bulgaarse methode of een cilinder afbreken, je kunt het zo gek niet bedenken. Jouw schade naar aanleiding van inbraak / diefstal blijft minimaal dankzij de woonverzekering: schade na inbraak aan het huis en bijgebouwen wordt afgehandeld via de opstalverzekering, de spullen die je kwijt bent handel je af via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Lekkage aan het dak en een kapot aquarium. Het gevolg kan zijn een onbruikbare koelkast. Normaliter wordt dit afgedekt d.m.v. de opstal/inboedelverzekering. Open de laatste polisvoorwaarden en achterhaal wat er inbegrepen is.


Stormschade

Een enkele keer ondervinden we een behoorlijke windstorm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. Het gevolg kan zijn behoorlijke kostenposten. Denk maar aan een kapotte gevel. Vaak heeft dat te maken met schade aan het dak of muren, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert geldt er vaak een hoog eigen risico tot circa €565.

In 9 stappen een goedkope woonverzekering afsluiten in Zuidvelde
Vandaag nog een woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw situatie? Hier vind je bruikbare info. Verzeker jouw jouw woning in Zuidvelde gemakkelijk online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Selecteer eventueel aanvullende verzekeringen als aansprakelijkheidsverzekering
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Wat voor soort huis is het? (dit kan zijn woonboerderij). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Wat is het maandelijks netto inkomen
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijvoorbeeld het certificaat politiekeurmerk
 9. Je ontdekt hierna alle mogelijkheden die rijmen met jouw zoekopdracht. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Zuidvelde

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Het kan zijn dat er nog wat mist. Goed om te weten: je kunt jouw woonverzekering in Zuidvelde completer maken met een paar handige aanvullende verzekeringen. Populaire mogelijkheden zijn de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Onderstaand vind jij praktische tips (of klik door naar: woonverzekering Waardhuizen afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is een goede glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Een speciale glasverzekering is dan aan te raden. Deze additionele verzekering is er in het geval je van schade aan de glazen. Tip: zaken als een aquarium of iPhones tellen niet mee. Beschik je over een huurwoning? Lees het ondertekende contract of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Dan neem je zo’n all-risk woonverzekering. Deze aanvulling betaalt uit bij een breed scale aan schades. Hierop heb je ook recht bij schade die voortkomt uit je eigen handelen. Natuurlijk wordt er alleen betaald als het om een ongeluk gaat. Denk aan:

 • Een gesprongen waterleiding veroorzaakt waterschade bij uw buren
 • De hond maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je gooit bier over de bank van de buurman

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis kan je uitbreiden met een erkende buitenhuisdekking. Handig, want zo zijn de kostbaarheden niet alleen in huis afgedekt tegen schade of diefstal, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Drenthe). Hierbij gaat het dan om kostbaarheden waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Hier gaat het bijv. om een spelcomputer & sportuitrusting. Pas op voor oververzekeren: misschien bezit jij al een tablet verzekering of uitgebreide reisverzekering.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Zuidvelde

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor schade die je bij anderen veroorzaakt. Dit betreft schade aan spullen en schade aan het lichaam. Denk dan aan een barst in het scherm of geneesmiddelen. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, die is specifiek voor een auto of motor. Tip: de aansprakelijkheidsverzekering dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, maar ook als dit gebeurt door jouw partner of de kinderen. Het is niet verplicht, maar het is wel aan te raden. Deze verzekeringen verzekeren een bedrag vanaf zo’n €1.400.000 tot wel €4.600.000. Meestal is er ook geen sprake van eigen risico. Zo’n polis sluit je af vanaf €2,70 per maand. Bekijk ook Europeesche afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Zuidvelde
De rechtsbijstand ondersteunt bij juridische aanvaringen. Denk aan medische fout & geschil met de overheid over woonsituatie. Hierbij is het prettig dat je wordt ondersteund zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Er zijn verschillende pakketten.

 • Consumentenzaken (bijv. conflict met bedrijven)
 • Inkomen & Sociale voorzieningen (bijv. conflict over pensioenuitkeringen)
 • Wonen (bijv. bij een slecht uitgevoerde verbouwing)
 • Verkeersconflicten (bijv. conflict over reparatie auto)

De premies van de verzekeraars verschillen enorm (startend vanaf €30,80 oplopend tot €34,70 p/maand in juli 2024). Deze prijs wordt gebaseerd op de gekozen dekking, het verzekerde bedrag, en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Zuidvelde afsluiten? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering