Woonverzekering Waardhuizen Opstal- en inboedelverzekering, al vanaf €3,75 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Vanzelf, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Als er (door een ongeluk) toch iets vervelends gebeurt, dan is het fijn dat je een verzekering hebt afgesloten. Door gebruik te maken van de verzekeringsvergelijker vind je een voordelige of gewoon de beste woonverzekering voor jouw woning in Waardhuizen. De woonverzekering is een term voor een inboedel + opstalverzekering. Vaak wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Met zo’n pakketpolis verzeker je eenvoudig met 1 polis zowel het huis als je spullen. Geen koopwoning maar een huurwoning? De opstalverzekering kan je dan vaak achterwege laten. Bekijk en vergelijk hier alle grote verzekeraars waaronder De Goudse en Independer die schade als gevolg van bliksem, inbraak, water, vandalisme afdekken.

 • Alle erkende aanbieders
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • Interessante pakketpolissen
 • Standaard 14 dagen bedenktijd
 • Binnen een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in Waardhuizen april 2024

Door middel van een inboedelverzekering ben je gedekt voor schade aan je spullen. Wat voor schade? Nou o.a. inbraak, diefstal, brand, vandalisme, storm. Dit kan bijv. gaan om schade aan je smartphone. Met de term inboedel omschrijven we alle zaken die je zo kunt verhuizen zonder iets stuk te maken. Zaken die je niet zomaar kunt meenemen dek je af met een opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, maar veel Nederlanders hebben wel zo’n polis. Jij hecht toch ook waarde aan spullen als oven of dressoir? In de regel kan je kiezen uit drie verschillende dekkingen categorieën: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Wat is nu een een goede inboedelverzekering Waardhuizen? Begin direct met à la minute’de vergelijker van woonverzekeringen. In de regel doet men dit in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel Hollanders combineren de polissen en gaan voor een overzichtelijk verzekeringspakket. We spreken ook over een unieke pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en transparant. In een verzekeringspakket tref je vaak de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Soms sluit je dit tezamen af met motorverzekering, ongevallenverzekering, reisverzekering, rechtsbijstandverzekering, autoverzekering. Aanbieders als FBTO of Turien en Co hebben veel ervaring met eigen pakket verzekeringen. Ook interessant: Vessem verzekeringspakket.

Laagste prijs

Lucrative pakketkorting

Centrale klantenservice

Snel geld op je rekening

Één maandelijkse nota

Grip op de kosten

woonverzekering-waardhuizen


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Woudrichem? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. Jouw opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert jouw koopwoning tegen schade veroorzaakt door water, storm, brand en andere oorzaken. Let op: ook de onroerende goederen zoals een tweede woning zijn inbegrepen. Op basis daarvan wordt je niet belast met torenhoge rekeningen in het geval van schade. Veel van de hypotheek-bedrijven verstrekken geen geld zonder deze polis. Via een (extra) uitgebreide polis sta je niet voor vervelende verrassingen bij schade als hagelschade en olie. Via een allrisk polis krijg je zo’n beetje elke schade vergoed, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Kortsluiting bij de wasmachine of een defecte magnetron? Brand is altijd een risico. De kosten lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Met een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. blikseminslag. Schade aan spullen in huis kan je verzekeren met de inboedelpolis. Schade aan huis gaat via de opstalpolis.


Diefstal en inbraak

Een huisbraak in Waardhuizen is altijd een risico. De afbreekmethode of een deur of raam intrappen, dieven zijn zeer vindingrijk. Jouw schade vanwege inbraak blijft minimaal dankzij de woonverzekering: braakschade aan jouw woning gaat met de opstalverzekering, en gestolen bezittingen gaan via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Extreme regenval / een kapotte kit voeg. Typische schade is een onbruikbare wasmachine. In veel gevallen worden dergelijke kosten vergoed via de inboedel/opstalverzekering. Bestudeer de actuele polisvoorwaarden en ontdek welke kostenposten gedekt zijn.


Stormschade

Zo nu en dan ondervinden we een serieuze storm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. De consequentie kan zijn hevige schade. Bijvoorbeeld door beschadigde gevel. Meestal gaat het om schade aan het dak of muren, en loopt het via de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt moet je rekening houden met een hoger eigen risico tot wel €290.

Zonder problemen een goedkope woonverzekering afsluiten in Waardhuizen
Gemakkelijk een goede woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw eisen? Onderstaand bekijk je bruikbare info. Verzeker vandaag nog jouw huis in Waardhuizen eenvoudig online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Kies eventueel aanvullende dekkingen als rechtsbijstand
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Is het een huurwoning of koopwoning?
 6. Kies het type woning (keuze uit opties als villa). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Vul het maandelijkse netto inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijv. Borg certificaat.
 9. Je checkt meteen alle woonverzekeringen die in lijn zijn met jouw ideaalplaatje. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Waardhuizen

Aanvullende woonverzekeringen april 2024

Er komen wel eens situaties voor dat je nog niet tevreden bent. Goed nieuws: je kunt de woonverzekering in Waardhuizen nog persoonlijker maken met een aantal nuttige aanvullende modules. Populaire mogelijkheden zijn de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Hieronder tref jij handige details (of bezoek info over woonverzekering Steenwijkerwold afsluiten).

Glasverzekering

Veel huishoudens kiezen voor een goede glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Heb je veel glas in huis? Een aanvullende glasdekking is voor zulke huizen vaak interessant. Deze extra polis betaalt uit om de gevallen van schade aan ramen (glas). Vergeet niet: aquaria, spiegels en iPads zijn meestal niet afgedekt. Is de verzekering voor een huurhuis? Bekijk in de huurvoorwaarden of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Dan neem je de all-risk woonverzekering. Deze module staat garant voor bijna alle denkbare schades. Dat geldt dus ook bij schade die voortkomt uit je eigen handelen. Tevens gaat dit alleen op als het daadwerkelijk een ongelukje was. Bijvoorbeeld:

 • Je stoot iemands notebook van tafel
 • Een gezinslid maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je gooit frisdrank over het tapijt van de buurman

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering biedt nog meer dekking met een erkende buitenhuisdekking. Zo zijn je aankopen niet alleen als je thuis bent gedekt voor inbraak en schades, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Noord-Brabant). Het gaat hier om attributen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Bijvoorbeeld een laptop en een kinderwagen. Je bent al gauw oververzekerd: mogelijk beschik je al over een smartphone-verzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Waardhuizen

Met een aansprakelijkheidsverzekering regel je kosten van schade die je aan anderen toebrengt. Het kan gaan om schade aan bezittingen en schade aan het lichaam. Hierbij kan jij denken aan: krassen op de auto en ook ziekenhuisverblijf. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Handig: deze module betaalt niet alleen uit bij schade door jou, maar ook schade aangericht door kinderen, logés en huisdieren. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar is absoluut geen overbodige luxe. Polissen bieden een verzekerd bedrag beginnend bij €1.350.000 tot ruim €2.900.000. BIj de meeste verzekeraars hoef je geen eigen risico te betalen. Zo’n verzekering sluit je af vanaf €3,50 (per maand). Check ook BLG wonen afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Waardhuizen
De module rechtsbijstand verstrekt advies en hulp bij juridische problemen. Bijvoorbeeld bij conflict met het UWV en conflict met een schadehersteller. Dan is het erg fijn wanneer je wordt ondersteund zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Jij hebt de keuze uit verschillende pakketten.

 • Consument (bijv. schade die iemand bij jou veroorzaakt)
 • Inkomen (bijv. problemen op het werk)
 • Woonconflicten (bijv. conflict bij het bouwen van een huis)
 • Verkeersconflicten (bijv. conflict over verzekering)

De premies verschillen enorm (beginnend bij €30,25 t/m €32,40 p/maand in april 2024). Het tarief komt tot stand door de grootte van het pakket, het geldbedrag dat je verzekert, en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Waardhuizen afsluiten? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering