Woonverzekering Nederasselt Een opstal- en/of inboedelverzekering al vanaf €3,85 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Het is logisch, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Als er (door een ongeluk) toch iets vervelends gebeurt, dan is het prettig dat je een goede verzekering hebt. Met behulp van onze vergelijker ontdek je de meest betaalbare of beste woonverzekering voor jouw woning in Nederasselt. Het concept woonverzekering is een combinatieverzekering van een opstal + inboedelverzekering. Vaak wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus in een keer jouw woning en inboedel. Heb je een huurwoning? Een opstalverzekering is dan genoeg. Vergelijk hier online alle bekende aanbieders zoals bijvoorbeeld Generali en Zelf die schade door o.a. storm, brand, vandalisme, bliksem (grotendeels) verzekeren.

 • Alle erkende aanbieders
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • De beste pakketpolissen
 • Standaard 14 dagen bedenktijd
 • Jouw woning snel verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Nederasselt april 2024

Dankzij een inboedelverzekering verzeker jij al jouw spullen. Wat voor schade? Nou o.a. diefstal, inbraak, vandalisme, storm, brand. Je moet dan denken aan bijv. schade aan de keuken. De definitie van inboedel is alle eigendommen die niet vastgenageld zitten aan het huis. Kostbaarheden die je niet zomaar kunt meenemen kan je verzekeren middels de opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, maar veel mensen zijn in het bezit van zo’n polis. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met eigendommen als afzuigkap en (elektrische) dekens? Op dit gebied zijn er drie verschillende dekkingen categorieën: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Wil jij een goede inboedelverzekering Nederasselt? Start meteen met à la minute’de vergelijkingstool. In veel gevallen doe je dit i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer huishoudens gaan voor een goedkoop verzekeringspakket. Dan hebben we het over een zogenoemde pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en je hebt een aanspreekpunt. In zo’n verzekeringspakket zitten meestal de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Eventueel is dit alles te combineren met rechtsbijstandverzekering, reisverzekering, ongevallenverzekering, brommerverzekering, autoverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals ASR Verzekeringen en Independer werken met aantrekkelijke pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Melick verzekeringspakket.

Voordelig

Lucrative pakketkorting

1 account, 1 aanspreekpunt

Snel geld op je rekening

Één maandelijkse nota

Transparant en duidelijk

woonverzekering-nederasselt


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Heumen? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. Zo’n opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert jouw woning tegen schade voortkomend uit brand, storm en inbraak. Ook overige onroerende onderdelen als schuurtjes zijn gedekt. Met zo’n polis kom je niet voor vervelende financiële verrassingen te staan als er iets gebeurt. De meeste hypotheekverstrekkers hanteren het als een randvoorwaarde. Via een zogenaamde uitgebreide dekking ben je gedekt tegen kostenposten veroorzaakt door waterschade of smeltschade. In het geval van een allrisk opstalverzekering heb je de meest complete dekking, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Kortsluiting bij de wasmachine of spelen met vuur? Brand in de woning kan ook jou gebeuren. De kosten voor herstel zijn niet mals. Door middel van een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld schroeischade. Brandschade aan jouw inboedel kan je verzekeren met de inboedelpolis. Brandschade aan huis worden afgehandeld via de opstal.


Diefstal en inbraak

Een diefstal in Nederasselt kan ook jou gebeuren. Insluipen of Lock picking, er zijn allerlei mogelijkheden. De kostenpost n.a.v. diefstal blijft minimaal dankzij de woonverzekering: schade aan jouw woning gaat middels de opstal, en gestolen bezittingen regel je via de inboedel.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Een defecte wasmachine en Een kapotte vaatwasmachine. Je kunt dan denken aan schade als onbruikbare apparatuur. In veel gevallen worden dergelijke kosten verzekerd via de inboedel/opstalverzekering. Check jouw laatste polisvoorwaarden en achterhaal wat er wel/niet afgedekt is.


Stormschade

Heel soms hebben we te maken met een hevige storm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met een flinke schade. Je kunt denken aan gesneuvelde ruiten. Doorgaans resulteert het in schade aan het huis zelf, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert kan er sprake zijn van een hoog eigen risico tot om en nabij de €510.

Snel een goedkope woonverzekering afsluiten in Nederasselt
Meteen een goedkope woonverzekering afsluiten die past bij jouw eisen? Op deze pagina tref je enkele handige tips. Verzeker meteen de woning in Nederasselt moeiteloos online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Kies eventueel aanvullende mogelijkheden als buitenshuisverzekering
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Markeer jouw type woning (kies bijv. voor villa). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Vul jouw inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Denk aan Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Je ziet vervolgens alle woonhuisverzekeringen die rijmen met jouw ideaalplaatje. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Nederasselt

Aanvullende woonverzekeringen april 2024

Het kan zijn dat je een specifieke dekking mist. Goed nieuws: men mag deze woonverzekering in Nederasselt complementeren met additionele praktische aanvullende polissen. Men kiest doorgaans voor: de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Hieronder vind je aanvullende adviezen (ook interessant: woonverzekering Langbroek afsluiten).

Glasverzekering

Een vaak afgesloten extra dekking is een extra glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Een extra verzekering voor het glas is dan het overwegen waard. Deze unieke moduleverzekert in het geval je van schade aan de glazen. Voorwaarden: aquaria, spiegels en iPhones zijn meestal niet afgedekt. Woon jij in een huurhuis? Check in je huurcontract of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Kies dan voor een all-risk woonverzekering. Deze extra keuze betaalt uit bij bijna alle schades. Dus ook schades van eigen hand. Uiteraard wordt er alleen betaald als iets per ongeluk gebeurt. Bijvoorbeeld:

 • Een notebook laten vallen
 • Een gezinslid maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit frisdrank over het tapijt van de buurman

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering kan je nog completer maken met een speciale buitenhuisdekking. Aan de hand van deze dekking zijn alle eigendommen niet alleen in huis gedekt voor inbraak en schades, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Gelderland). Hierbij gaat het dan om spullen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Bijvoorbeeld een e-reader of een gehoorapparaat. Waak voor oververzekering: mogelijk beschik je al over een instrumentenverzekering of een doorlopende reisverzekering.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Nederasselt

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor kosten van schade bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. We hebben het hier vaak over schade aan spullen en schade aan iemands gezondheid. Denk dan aan een vlek in de vloer of geneesmiddelen. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, die is specifiek voor een auto of motor. Tip: de aansprakelijkheid keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, maar ook als dit gebeurt door gezinsleden, een logé of de kat. Het is niet verplicht, maar is toch wel aan te raden. Polissen verzekeren een bedrag vanaf zo’n €1.500.000 tot wel €2.800.000. Meestal geldt er geen eigen risico. Zo’n polis is beschikbaar vanaf €3,40 p/maand. Ga verder naar Klaverblad polis.

Rechtsbijstandverzekering Nederasselt
De rechtsbijstand biedt support bij problemen op juridisch gebied. Bijvoorbeeld bij reorganisatie of erfafscheidingen e.d.. Dan kan het prettig zijn dat je wordt ondersteund zonder dat dit meteen een klap geld kost. Jij hebt de keuze uit enkele modules.

 • Consumentenzaken (bijv. conflict met een webshop)
 • Inkomen & Sociale voorzieningen (bijv. problemen op het werk)
 • Conflicten m.b.t. wonen (bijv. geschil met de buren)
 • Verkeer (denk aan conflict met een schadehersteller)

De maandelijkse premies verschillen nogal (startend vanaf €30,25 tot en met €36,80 p/maand in april 2024). De prijs wordt gebaseerd op de gekozen dekking, het bedrag dat je wilt afdekken en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Nederasselt online afsluiten? Vind de goedkoopste pakketverzekering