Woonverzekering Holtum Inboedel- en opstalverzekeringen, al voor €4,05 per maand

Wonen zonder stress? Het is logisch, jouw bezit is je heel wat waard. Als er wat met jouw spullen of huis gebeurt, dan is het fijn dat je een verzekering hebt afgesloten. Aan de hand van deze website vind je de meest betaalbare of beste woonverzekering voor inwoners van Holtum. De woonverzekering is een verzekeringspakket met de opstal- en een inboedelverzekering. Niet zelden wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Dankzij een pakketpolis verzeker je moeiteloos in een klap jouw eigendommen en huis. Woon je in een huurhuis? Doorgaans is dan een inboedelverzekering genoeg. Check en vergelijk hier alle populaire bedrijven als EAG Assuradeuren en nowGo die schade door o.a. water, bliksem, inbraak, brand dekken.

 • Vergelijk de grote verzekeraars
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • De beste pakketpolissen
 • Aanpassingen mogelijk binnen 2 weken
 • Moeiteloos en snel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Holtum mei 2024

Via een inboedelverzekering verzeker je jouw persoonlijke eigendommen. Dan kun je denken aan schade door bijvoorbeeld door diefstal, brand, inbraak, water, storm. Handig bijvoorbeeld in het geval van een kapotte koelkast. Onder inboedel verstaan we alle spullen die “los” staan in jouw woning. Kostbaarheden die vastzitten aan je huis behoren tot de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, maar veel mensen hebben de inboedel wel verzekerd. Jij bent toch ook gehecht aan eigendommen als albums en sportuitrusting? In de regel kan je kiezen uit drie smaken: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Wat is nu een een goede inboedelverzekering Holtum? Start direct onze vergelijker! Meestal gaat dit hand in hand, tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel Hollanders gaan voor een goedkoop verzekeringspakket. Dan hebben we het over een speciale pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en duidelijk. In zo’n verzekeringspakket tref je bijna altijd de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Steeds vaker neemt men hierbij ook autoverzekering, brommerverzekering, reisverzekering, rechtsbijstandverzekering, motorverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals Avéro Achmea en InShared zijn expert op het gebied van soortgelijke pakket verzekeringen. Bekijk ook: Hellevoetsluis verzekeringspakket.

Laagste prijs

Lucrative pakketkorting

Eén aanspreekpunt

Uitstekende online service

Elke maand 1 overzicht

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-holtum


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Sittard-Geleen? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Hierbij hoort een goede verzekering. Jouw opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert de woning tegen schade door bijvoorbeeld brand en storm. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als tuinhuisje zijn afgedekt. Hierdoor wordt je financieel ondersteund als er iets gebeurt. De meeste hypotheken stellen zo’n polis verplicht. Aan de hand van een uitgebreide dekking (of extra) kom je niet in de problemen bij kosten bijvoorbeeld door schade door storm en olie. Meer zekerheid? Met een all-risk polisheb je de meest complete dekking, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Blikseminslag of vlam in de pan? Brand in huis is altijd een risico. De kosten lopen al snel hoog op. Dankzij een brandverzekering dek je schade af door o.a. brandschade. Brandschade aan spullen in huis verzeker je met een inboedelverzekering. Brandschade aan huis kan je verzekeren met de opstalpolis.


Diefstal en inbraak

Een huisbraak in Holtum kan ook jou overkomen. Insluipen of Lock picking, het kan op zoveel manieren. Schade door een inbraak blijft minimaal dankzij de woonverzekering: schade na inbraak aan jouw huis wordt afgehandeld via de opstal, en afgenomen eigendommen lopen via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Een hoosbui en een lekkende kraan. Het gevolg kan zijn laminaat dat moet worden vervangen. Gewoonlijk worden dergelijke kosten vergoed d.m.v. de opstal- of inboedelverzekering. Raadpleeg de voorwaarden van de polis en bekijk in hoeverre je verzekerd bent.


Stormschade

Maar zelden hebben we te maken met een hevige storm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. De consequentie kan zijn hevige schade. Bijvoorbeeld door ontbrekende dakpannen. Veelal is het schade aan de buitenkant van het huis, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. Bij schade door storm werken verzekeraars met een verhoogd eigen risico tot om en nabij de €625.

Online een goedkope woonverzekering afsluiten in Holtum
Eenvoudig een goedkope woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw woning? Hieronder vind je een handig stappenplan. Verzeker à la minute jouw huis in Holtum probleemloos online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Selecteer eventueel aanvullende opties als rechtsbijstandverzekering
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Heb je een eigen woning of huur je?
 6. Selecteer het soort woning (keuze uit opties als villa). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Vul jouw inkomen in.
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Een optie kan zijn het politiekeurmerk
 9. Je checkt meteen alle woonverzekeringen die passen bij jouw filters. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Holtum

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Er komen wel eens situaties voor dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Handig: jij mag jouw woonverzekering in Holtum completer maken met diverse interessante aanvullende modules. Daarbij onderscheiden we: de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Op deze pagina bekijk jij praktische informatie (of ga verder naar woonverzekering Gelderswoude afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is een all-risk glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Heb je veel ramen? Zo’n extra glas polis is voor huizen als dezehet overwegen waard. Deze additionele dekkingstaat je bij bij situaties van schade aan glas / ramen. Vergeet niet: zaken als een aquarium of mobiele telefoons zijn meestal niet afgedekt. Heb je een huurwoning? Raadpleeg de huurvoorwaarden of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Dan ga je voor een all-risk woonverzekering. Deze module is er voor bijna alle denkbare schades. Oftewel, ook schade die voortkomt uit je eigen handelen. Wel gaat dit alleen op als het niet expres gebeurt. Bijvoorbeeld:

 • Een vaas laten vallen
 • Jouw kind maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst een kop koffie over een meubel van een vriend

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering kan je uitbreiden met een buitenhuisdekking. Zo zijn de kostbaarheden niet alleen in je woning veilig voor schade en diefstal, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Limburg). Hierbij gaat het dan om bezittingen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Bijvoorbeeld een laptop & een gehoorapparaat. Let op oververzekering: dikwijls hebben jullie al een instrumentenverzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Holtum

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor schades die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. Er zijn 2 soorten schades: schade aan eigendommen en schade aan het lichaam. Denk dan aan een barst in het scherm en ook ziekenhuiskosten. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Goed om te weten: deze polis dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, maar ook die van bijvoorbeeld de kids of jouw hond. Je bent er niet toe verplicht, maar is toch wel aan te raden. Deze verzekeringen bieden een verzekerd bedrag beginnend bij €1.250.000 tot €3.150.000. In de regel hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Een aansprakelijkheidsverzekering is al af te sluiten vanaf €2,50 per maand. Bekijk ook ANWB dekking.

Rechtsbijstandverzekering Holtum
De polis rechtsbijstand biedt hulp en advies bij juridische aanvaringen. Denk aan erfenis of geschillen met de buren. In dat geval is het prettig dat je wordt geholpen zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Jij hebt de keuze uit een aantal verschillende varianten.

 • Consumentenzaken (bijv. conflict over erfenis)
 • Inkomen (bijv. sociale wetgeving)
 • Wonen (bijv. geschil met de buren)
 • Module verkeer (bijv. ingevorderd rijbewijs)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis verschillen enorm (vanaf circa €33,75 tot €29,40 p/maand in mei 2024). De premie komt tot stand door de modules, het verzekerde bedrag, en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Holtum afsluiten? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?