Woonverzekering Haskerhorne Opstal- en inboedelverzekering, vanaf €7,10 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Vanzelf, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Op het moment dat er iets voorvalt, dan is het prettig dat alles goed verzekerd is. Door gebruik te maken van de vergelijkingstool ontdek je een voordelige of gewoon de beste woonverzekering voor inwoners van Haskerhorne. Jouw woonverzekering is een pakket van een opstal + inboedelverzekering. In de regel wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Via een pakketpolis verzeker je eenvoudig jouw huis + jouw eigendommen. Huur je? Een opstalverzekering is dan genoeg. Vergelijk hier online alle bekende partijen waaronder Allianz en Nederlanden van Nu die schade als gevolg van vandalisme, water, storm, bliksem dekken.

 • De beste verzekeraars vergelijken
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • Interessante pakketpolissen
 • Wettelijke 14 dagen bedenktijd
 • Direct je polis online afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Haskerhorne juni 2024

Aan de hand van een inboedelverzekering kan je jouw waardevolle bezittingen verzekeren. Voorbeelden zijn schade door onder andere inbraak, water, vandalisme, storm, brand. Handig bijvoorbeeld in het geval van een defecte koelkast. Met inboedel bedoelen we alle spullen die je zonder iets te breken kunt meenemen. Zaken die vastgenageld zitten aan je woning verzeker je via de opstalverzekering. Het is geen vereiste, maar veel mensen hebben dit risico wel afgedekt. Jij bent toch ook gehecht aan eigendommen als kookboeken of Playstation? Op dit gebied zijn er drie verschillende dekkingen categorieën: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Wat is nu een een goede inboedelverzekering Haskerhorne? Begin direct met meteen de verzekeringsvergelijker. In de regel doe je dit in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel gezinnen gaan voor een overzichtelijk verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een unieke pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en simpel af te sluiten. In een dergelijk verzekeringspakket vind je doorgaans de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Optioneel is dit alles te combineren met rechtsbijstandverzekering, brommerverzekering, motorverzekering, ongevallenverzekering, autoverzekering. Bedrijven zoals BLG wonen of SNS hebben veel ervaring met aantrekkelijke pakket verzekeringen. Ook interessant: Grijpskerk verzekeringspakket.

Betaalbaar

Extra pakketkorting

1 account, 1 aanspreekpunt

Online schade melden

Eén factuur

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-haskerhorne


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in De Friese Meren? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Dat verdient dan ook een passende verzekering. Een dergelijke opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert jouw woning tegen schade veroorzaakt door brand, storm, water, diefstal. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als een vakantiewoning zijn afgedekt. Mede hiervoor wordt je financieel ondersteund in het geval van schade. Bekende hypotheek-bedrijven verstrekken geen geld zonder deze polis. Met behulp van een zogenaamde uitgebreide dekking sta je niet voor vervelende verrassingen bij kosten bijvoorbeeld door storm vanaf windkracht 7 en poging tot inbraak. Meer zekerheid? Met een allrisk verzekering is bijna alles afgedekt, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Kortsluiting bij de wasmachine of gaslekken? Brand rondom de woning kan ook jou gebeuren. De kosten hiervan zijn al snel erg hoog. Met een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. doorbranden van apparatuur. Schade van jouw bezittingen kan je verzekeren met de inboedelpolis. Brandschade aan onroerende zaken kan je verzekeren met de opstalpolis.


Inbraak / Diefstal

Een diefstal in Haskerhorne kan ook jou gebeuren. Flipperen of hengelen via brievenbus, dieven zijn zeer vindingrijk. Jouw schade vanwege inbraak / diefstal wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: braakschade aan het huis loopt met de opstalverzekering, en ontvreemde bezittingen regel je via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Omhoogkomend rioolwater of het stukvriezen van waterleidingbuizen. Een mogelijke schadepost is een onbruikbare vriezer. Normaal gesproken worden de kosten betaald door de opstal/inboedelverzekering. Open de condities van de polis en check wat er wel en niet bij hoort.


Schade door storm

Soms hebben we in Nederland een fikse storm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. De consequentie kan zijn schade rondom het huis. Een voorbeeld daarvan kan zijn een kapot dak. Doorgaans heeft dat te maken met schade aan het huis, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade heb je te maken met een verhoogd eigen risico oplopend tot €690.

Eenvoudig een goedkope woonverzekering afsluiten in Haskerhorne
Snel een geschikte woonverzekering afsluiten die matcht met jouw wensen? Hierna ontdek je meer informatie. Verzeker vandaag nog jouw woning in Haskerhorne gemakkelijk online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Kies optioneel aanvullende modules als aansprakelijkheid
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Heb je een eigen woning of huur je?
 6. Markeer jouw type woning (kies bijv. voor appartement). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Kies het maandelijkse inkomen van het gezin.
 8. Is jouw woning beveiligd? Denk aan het certificaat politiekeurmerk
 9. Je ziet vervolgens alle woonhuisverzekeringen die matchen met jouw zoekopdracht. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Haskerhorne

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Er komen wel eens situaties voor dat je een specifieke dekking mist. Goed om te weten: jij mag jouw woonverzekering in Haskerhorne aanvullen met additionele interessante aanvullende modules. In de basis zijn er 3: de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Onderstaand bekijk je praktische adviezen (ook interessant: woonverzekering Eibergen afsluiten).

Glasverzekering

Waar steeds meer Nederlanders voor kiezen is een extra glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Een aanvullende glasdekking is voor zulke huizen het overwegen waard. Deze extra zekerheid staat garant bij gebroken glas. Opmerking: spiegels, aquaria of tablets worden niet meegenomen. Beschik je over een huurwoning? Lees de huurvoorwaarden of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Dan ga je voor de all-risk woonverzekering. Deze verzekering dekt vrijwel alle type schades. Dus ook schades waar jij zelf schuldig aan bent. Wel geldt dit alleen als het hier een ongelukje betreft. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • Je stoot iemands smartphone van tafel
 • Een gezinslid maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit wijn over de bank van de buurvrouw

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis mag je aanvullen met een speciale buitenhuisdekking. Zo zijn alle eigendommen niet alleen als je thuis bent verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar ook als je op pad bent (ook buiten Friesland). Voorbeelden hiervan zijn eigendommen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Onder andere een mobiele telefoon en drumstel. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: wellicht heb je al een telefoonverzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Haskerhorne

Met een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de mogelijke schade die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. Dit betreft schade aan bezittingen en letselschade. Onder andere een gebroken ruit en ook kosten op medisch gebied. Het is iets anders dan een WA-verzekering, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Goed om te weten: de aansprakelijkheid verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, echter ook als dit te wijten is aan jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar is toch wel aan te raden. Deze modules staan garant voor een flink bedrag, beginnend bij €1.450.000 oplopend tot €3.800.000. Doorgaans hoef je geen eigen risico te betalen. Een verzekering voor aansprakelijkheid sluit je af vanaf €2,50 per maand. Bekijk ook Ditzo afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Haskerhorne
De polis rechtsbijstand geeft hulp bij juridische aanvaringen. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld bij ontslag en huur- en verhuurgeschillen. In dat geval kan het prettig zijn dat je wordt geholpen waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Jij hebt de keuze uit grofweg 4 pakketten.

 • Consument (bijv. conflicten consumentenaankopen)
 • Module werk (bijv. conflict met werkgever)
 • Conflicten m.b.t. wonen (bijv. conflict met verhuurder)
 • Verkeer (denk aan conflict over reparatie auto)

De premies van de verzekeraars variëren significant (vanaf circa €30,45 tot en met €27,30 per maand in juni 2024). De premie wordt gebaseerd op de modules, het geldbedrag dat je verzekert, en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Haskerhorne online afsluiten? Vind de goedkoopste pakketverzekering