Woonverzekering Ter Apelkanaal Opstal- en inboedelverzekering, vanaf €3,90 per maand

Wonen zonder stress? Natuurlijk, jouw bezit is je heel wat waard. Als je iets vervelends overkomt, dan is het prettig dat je een goede verzekering hebt. Met behulp van onze vergelijker tref je een voordelige of gewoon de beste woonverzekering voor jouw huis in Ter Apelkanaal. Zo’n woonverzekering is een combinatieverzekering van een opstal- en een inboedelverzekering. Meestal wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Dankzij een pakketpolis verzeker je dus zowel jouw huis als inboedel. Geen koopwoning maar een huurwoning? Doorgaans is dan een inboedelverzekering genoeg. Bekijk en vergelijk hier alle populaire maatschappijen als DAK en Verzekeruzelf.nl die schade veroorzaakt door vandalisme, storm, inbraak, bliksem afdekken.

 • Grote verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Overstappen met 14 dagen bedenktijd
 • Direct je polis online afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Ter Apelkanaal juni 2024

Door middel van een inboedelverzekering verzeker je alle spullen in je huis. Dan kun je denken aan schade door bijvoorbeeld door inbraak, diefstal, brand, water, vandalisme. Denk bijvoorbeeld aan een defecte televisie. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle bezittingen die je kunt oppakken en meenemen. Eigendommen die aan het huis vastzitten lopen via de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, maar de meeste gezinnen hebben wel zo’n polis. Jij hecht toch ook waarde aan kostbaarheden als stoffering en servies? Bij veel verzekeraars kies je uit 3 varianten: de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Ben jij op zoek naar een een goede inboedelverzekering Ter Apelkanaal? Start direct de vergelijker van woonverzekeringen. In veel gevallen doe je dit i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer Hollanders geven de voorkeur aan een voordelig verzekeringspakket. Dan hebben we het over een speciale pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en je hebt een aanspreekpunt. In een dergelijk verzekeringspakket zie je regelmatig de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Steeds vaker is dit alles te combineren met reisverzekering, ongevallenverzekering, autoverzekering, rechtsbijstandverzekering, brommerverzekering. Verzekeraars als DAK en InShared hanteren aantrekkelijke pakket verzekeringen. Ook interessant: St. Jacobiparochie verzekeringspakket.

Voordelig

Hoge pakketkortingen

1 overzichtelijke polis

Snel geld op je rekening

1 maandelijkse rekening

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-ter-apelkanaal


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Vlagtwedde? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. Een dergelijke opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert jouw eigen huis tegen schade voortkomend uit inbraak, brand of storm. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw een volière zijn inclusief. Mede hiervoor wordt je niet belast met torenhoge rekeningen als er iets gebeurt. Bijna alle hypotheekaanbieders stellen zo’n polis verplicht. Met behulp van een (extra) uitgebreide dekking ben je gedekt tegen kosten n.a.v. schade door storm en vandalisme. Dankzij een allrisk verzekering is bijna alles verzekerd, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Een brandende kaars of een defecte magnetron? Brand in huis is altijd een risico. De kosten zijn niet mals. Met een brandverzekering dek je het risico van o.a. gevolgschade. Brandschade aan jouw eigendommen dek je af met de inboedelpolis. Schade aan de woning worden afgehandeld via de opstal.


Inbraakverzekering

Een inbraak in Ter Apelkanaal is niet leuk, maar kan gebeuren. De Roemeense methode of de hengelmethode, het kan op zoveel manieren. De schade die je oploopt vanwege inbraak dek je af met een woonverzekering: braakschade aan de woninggaat via de opstal, en gestolen eigendommen gaan via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Omhoogkomend rioolwater of gesprongen leidingen. Typische schade is hemelwater schade. Meestal worden dergelijke kosten vergoed door de inboedel- of opstalverzekering. Bestudeer de condities van de polis en achterhaal welke kostenposten gedekt zijn.


Schade door storm

Soms ondergaan wij een flinke storm. De definitie van storm is windkracht 7. Het kan resulteren in behoorlijke kostenposten. Hierbij kan het gaan om o.a. een lek dag. Doorgaans betreft het schade aan het dak of muren, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade heb je te maken met een hoger eigen risico tot wel €515.

Gemakkelijk een goedkope woonverzekering afsluiten in Ter Apelkanaal
Zonder problemen een goedkope woonverzekering afsluiten die matcht met jouw huis en wensen? Op deze pagina stuit je op meer informatie. Verzeker direct het huis in Ter Apelkanaal eenvoudig online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Selecteer optioneel aanvullende opties als glasverzekering
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Kies voor koop- of huurwoning
 6. Wat voor soort huis is het? (keuze uit opties als monumentaal pand). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Wat is het maandelijks netto inkomen
 8. Is jouw woning beveiligd? Denk aan het politiekeurmerk
 9. Je ziet nu alle polissen die matchen met jouw wensen. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Ter Apelkanaal

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Het is mogelijk dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Onze adviseur: jij mag jouw woonverzekering in Ter Apelkanaal nog persoonlijker maken met verschillende praktische aanvullende polissen. Men kiest doorgaans voor: de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Hieronder doorzoek jij bruikbare specificaties (of check details over woonverzekering Rotsterhaule afsluiten).

Glasverzekering

Waar steeds meer Nederlanders voor kiezen is een extra glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Beschik jij over veel glas in de woning? Zo’n extra glas polis is voor huizen als dezegeen gek idee. Deze additionele dekkingis er bij situaties van schade aan glas / ramen. Vergeet niet: aquaria, spiegels en iPhones dien je meestal apart te verzekeren. Beschik je over een huurwoning? Check in de meest recente overeenkomst of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Dan neem je zo’n all-risk woonverzekering. Deze extra keuze verzekert bijna alle denkbare schades. Oftewel, ook schade die voortkomt uit je eigen handelen. Vanzelfsprekend wordt er alleen betaald als het om een ongeluk gaat. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • Je stoot iemands notebook van tafel
 • Jouw hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst een glas drinken over de bank van een vriend

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis is aan te vullen met de buitenhuisdekking. Zo zijn alle eigendommen niet alleen als je thuis bent gedekt voor inbraak en schades, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Groningen). We spreken hier van eigendommen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Bijvoorbeeld een e-reader of een gehoorapparaat. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: mogelijk bezit jij al een tablet verzekering of een doorlopende reisverzekering.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Ter Apelkanaal

Met een aansprakelijkheidsverzekering regel je schade die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. Dit betreft materiële schade en persoonlijk letsel. Voorbeelden zijn kapotte apparatuur + ziekenvervoer. Het is iets anders dan een WA-verzekering, die is specifiek voor een auto of motor. Handig: de aansprakelijkheidsverzekering verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, maar ook schade aangericht door jouw partner of de kinderen. Je bent er niet toe verplicht, maar het is wel aan te raden. Deze producten staan jou bij vanaf €1.500.000 tot zo’n €3.100.000. In de regel geldt er geen eigen risico. Zo’n polis is er al vanaf €2,50 per maand. Bekijk ook Aon Direct pakket.

Rechtsbijstandverzekering Ter Apelkanaal
De verzekering rechtsbijstand biedt support bij juridische problemen. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld conflict met een reisbureau & afgenomen rijbewijs. Daarbij wordt het als prettig ervaren dat je advies krijgt zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Jij hebt de keuze uit grofweg 4 varianten.

 • Consumentenzaken (bijv. geschil met school van de kinderen)
 • Werk & Inkomen (bijv. ontslag)
 • Wonen (bijv. conflict met aannemer)
 • Verkeer-module (bijv. conflict met een autodealer)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis schommelen nogal (beginnend bij €32,35 tot en met €24,95 per maand in juni 2024). Het tarief komt tot stand door de gekozen dekking, het te verzekeren bedrag en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Ter Apelkanaal afsluiten? Vind de goedkoopste pakketverzekering