Woonverzekering Westerhoven Een opstal- en/of inboedelverzekering al voor €7,30 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Vanzelfsprekend, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Wanneer er wat naars gebeurt, dan is het fijn dat je een goede verzekering hebt. Aan de hand van de vergelijkingstool tref je de beste woonverzekering voor jouw woning in Westerhoven. Het concept woonverzekering is een populaire benaming voor een opstal en inboedelverzekering. In veel gevallen wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Dankzij een pakketpolis verzeker je dus jouw woning, maar ook al jouw bezittingen. Heb je een huurwoning? In de regel is een opstalverzekering niet nodig. Check en vergelijk hier alle populaire partijen waaronder BLG wonen en Univé die schade veroorzaakt door water, inbraak, storm, vandalisme (grotendeels) verzekeren.

 • Meest populaire verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Annuleren binnen 14 dagen (optie)
 • Jouw woning snel verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Westerhoven mei 2024

Met een inboedelverzekering verzeker je waardevolle spullen tegen schade. Voorbeelden zijn schade door bijvoorbeeld diefstal, inbraak, brand, water, storm. Je moet dan denken aan bijv. een stukke televisie. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle zaken die “los” staan in jouw woning. Spullen die die daadwerkelijk “vast” zitten behoren tot de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, echter ruim 80% van de huishoudens hebben ‘m wel afgesloten. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met eigendommen als kristal en badkameraccessoires? Bij veel verzekeraars kies je uit drie verschillende dekkingen categorieën: de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Wat is nu een een goede inboedelverzekering Westerhoven? Begin direct met direct de vergelijkingstool. Meer en meer gaat dit samen met een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer Nederlanders geven de voorkeur aan een handig verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en gemakkelijk te begrijpen. In een dergelijk verzekeringspakket zie je meestal inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Eventueel kan je dit combineren met reisverzekering, ongevallenverzekering, rechtsbijstandverzekering, autoverzekering, brommerverzekering. Verzekeringsbedrijven als Europeesche en OHRA hebben veel ervaring met eigen pakket verzekeringen. Check ook: Wadenoijen verzekeringspakket.

Voordelig

Interessante pakketkorting

1 account, 1 aanspreekpunt

Snel geld op je rekening

1 maandelijkse rekening

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-westerhoven


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Bergeijk? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Daarbij neem je dus een goede verzekering. Jouw opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert de woning tegen schade voortkomend uit inbraak, brand of storm. Ook overige onroerende onderdelen als bijgebouwen zijn inbegrepen. Met zo’n polis zul je veel financiële compensatie krijgen als jouw woning iets overkomt. Veel hypotheekverstrekkers hanteren het als een randvoorwaarde. Door middel van een extra uitgebreide dekking kom je niet voor hoge kosten te staan bij kostenposten veroorzaakt door brand en vandalisme. In het geval van een all-risk poliskrijg je zo’n beetje elke schade vergoed, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Een foutje bij het klussen of brand in de schoorsteen? Een kleine of grote brand kan iedereen overkomen. De kosten voor herstel zijn vaak enorm. Door middel van een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. roetschade. Brandschade aan roerende zaken worden afgehandeld via de inboedelpolis. Brandschade aan onroerende zaken verzeker je met de opstalverzekering.


Inbraak

Een diefstal in Westerhoven kan ook bij jou thuis gebeuren. De Roemeense methode of een cilinder afbreken, het kan op zoveel manieren. De kostenpost vanwege een inbraak wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: braakschade aan alle onroerende zaken handel je af d.m.v. de opstalpolis, en gestolen eigendommen gaan via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Een lekkende wasmachine of een lek waterbed. Je kunt dan denken aan schade als een opbollende vloer. In de regel worden dergelijke kosten vergoed middels de opstal/inboedelverzekering. Check jouw voorwaarden van de polis en check wat er inbegrepen is.


Stormschade

Soms hebben we in Nederland een hevige storm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. De consequentie kan zijn aanzienlijke schade. Hierbij kan het gaan om o.a. kapotte dakpannen. Vaak heeft dat te maken met schade aan het dak of muren, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade kan er sprake zijn van een hoger eigen risico oplopend tot €250.

À la minute een goedkope woonverzekering afsluiten in Westerhoven
Meteen een geschikte woonverzekering afsluiten die past bij jouw situatie? Hierna bekijk je een aantal stappen. Verzeker direct het huis in Westerhoven moeiteloos online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Selecteer optioneel aanvullende opties als glasverzekering
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Kies voor koop- of huurwoning
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(keuze uit opties als etagewoning). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Hoeveel verdien jij / je gezin?
 8. Is jouw woning beveiligd? Denk aan het certificaat politiekeurmerk
 9. Je ziet nu alle mogelijkheden die aansluiten op jouw filters. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Westerhoven

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Soms is het zo dat je een specifieke dekking mist. Onze adviseur: jij mag jouw woonverzekering in Westerhoven uitbreiden met enkele interessante aanvullende polissen. Je kunt denken aan: de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Hieronder doorzoek je aanvullende specificaties (of check details over woonverzekering Thorn afsluiten).

Glasverzekering

Een populaire module is een extra glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Heb je veel glas in huis? Zo’n extra glas polis is dan het overwegen waard. Deze extra moduleis er om de gevallen van schade aan ramen (glas). Goed om te weten: aquaria, spiegels en mobiele telefoons worden niet meegenomen. Gaat het om een woning die je huurt? Doorzoek in je huurcontract of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Denk dan eens na over de all-risk woonverzekering. Deze polis is er voor vrijwel alle type schades. Dit betekend ook: schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Wel is dit alleen zo als het daadwerkelijk een ongelukje was. Denk aan:

 • U laat iets waardevols vallen
 • Een gezinslid maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst een kop koffie over de bank van een vriend

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering mag je aanvullen met de buitenhuisdekking. Zodoende zijn de kostbaarheden niet alleen binnenhuis afgedekt tegen schade of diefstal, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Noord-Brabant). Hierbij gaat het dan om spullen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Je moet dan denken aan een navigatieapparaat of een gehoorapparaat. Waak voor oververzekering: dikwijls hebben jullie al een telefoonverzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Westerhoven

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor kosten van schade die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. Vaak onderscheidt men schade aan eigendommen en persoonlijk letsel. Onder andere een vlek op een meubel en kosten van een arts. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, die dekt schade in het verkeer. Tip: deze verzekering verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, maar ook die van bijvoorbeeld kinderen, logés en huisdieren. Je bent er niet toe verplicht, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Deze producten staan jou bij van €1.450.000 tot zo’n €4.500.000. Bij veel aanbieders hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Een verzekering voor aansprakelijkheid is beschikbaar vanaf €3,35 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: SNS pakket.

Rechtsbijstandverzekering Westerhoven
Het product rechtsbijstand geeft juridische bijstand bij juridische problemen. Bijvoorbeeld bij conflict met bedrijven & geschillen met de buren. In dat geval is het erg fijn wanneer je wordt geholpen zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Er zijn enkele mogelijkheden.

 • Consumentenzaken (bijv. conflict over adoptie)
 • Inkomen (bijv. sociale wetgeving)
 • Woonconflicten (bijv. geluidsoverlast)
 • Verkeersconflicten (bijv. geschil met een verzekeraar)

De premies per maand verschillen nogal (vanaf €29,70 tot en met €27,50 p/maand in mei 2024). Het bedrag vindt zijn grondslag in de modules, het geldbedrag dat je verzekert, en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Westerhoven afsluiten? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?