Woonverzekering IJzendoorn Jouw woning en/of inboedel verzekeringen al voor €5,30 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Het is logisch, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Als er wat met jouw spullen of huis gebeurt, dan is het fijn dat alles goed verzekerd is. Met behulp van de verzekeringsvergelijker tref je de meest betaalbare of beste woonverzekering die je kunt afsluiten in IJzendoorn. De woonverzekering is een pakket van een opstal + inboedelverzekering. Niet zelden wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus met 1 polis zowel het huis als je spullen. Huur je? Dan sluit je alleen een inboedelverzekering af. Bekijk en vergelijk hier alle landelijke partijen als bijv. Allsecur en nowGo die schade als gevolg van water, inbraak, brand, storm vergoeden.

 • Top verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • Interessante pakketpolissen
 • Annuleren binnen 14 dagen (optie)
 • Supersnel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in IJzendoorn juli 2024

Middels de inboedelverzekering kan je losse spullen in huis verzekeren. Schade die wordt gedekt is onder andere inbraak, storm, diefstal, brand, vandalisme. Dit kan bijv. gaan om een kapotte TV. De definitie van inboedel is alle eigendommen die niet vastgenageld zitten aan het huis. Zaken die vastgenageld zitten aan je woning behoren tot de opstalverzekering. Het is niet verplicht, maar veel mensen hebben ‘m wel afgesloten. Jij bent toch ook gehecht aan zaken als koelkast of raamventilator? Op dit gebied zijn er een aantal varianten: de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Wat is nu een een goede inboedelverzekering IJzendoorn? Start meteen met à la minute’de vergelijkingstool. Meer en meer doe je dit tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal gezinnen geven de voorkeur aan een zogenaamd verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een totale pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en transparant. In het verzekeringspakket vind je bijna altijd de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Steeds vaker is dit alles te combineren met reisverzekering, autoverzekering, ongevallenverzekering, motorverzekering, rechtsbijstandverzekering. Aanbieders als Aegon en OHRA werken met soortgelijke pakket verzekeringen. Bekijk ook: Holthees verzekeringspakket.

Voordelig

Hoge pakketkortingen

Korte lijnen met service

Schade snel afgehandeld

Één maandelijkse nota

Begrijpelijk

woonverzekering-ijzendoorn


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Neder-Betuwe? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Jouw woning verdient een goede verzekering. Zo’n opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert het huis tegen schade door brand, storm en inbraak. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als schuur zijn verzekerd. Op die manier kom je niet voor enorme kosten te staan als er flinke schade aan je huis ontstaat. Alle grote hypotheken hanteren het als een randvoorwaarde. Door middel van een uitgebreide dekking (of extra) kom je niet in de problemen bij kosten n.a.v. bliksem of diefstal. Via een allrisk polis wordt vrijwel elke schade vergoed, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

In huis roken of een kapotte föhn? Brand kan ook jou gebeuren. De kostenposten zijn vaak enorm. Middels een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld smeltschade. Schade als gevolg van brand aan spullen in huis worden afgehandeld via de inboedelpolis. Schade aan huis dek je af met de opstalpolis.


Inbraak en diefstal

Een inbraak in IJzendoorn kan ook jou overkomen. De Bulgaarse methode of een deur of raam intrappen, dieven zijn zeer vindingrijk. Schade n.a.v. diefstal / inbraak kan je verzekeren met een woonverzekering: schade na inbraak aan het huis en bijgebouwen handel je af met de opstalverzekering, en ontvreemde zaken regel je via de inboedel.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Een lekke dakgoot en het stukvriezen van waterleidingbuizen. Je kunt last krijgen van opbollend laminaat. In de regel worden dergelijke kosten verzekerd door de woonverzekering (opstal of inboedel). Bestudeer de voorwaarden van de polis en achterhaal wat er inbegrepen is.


Stormschade

Af en toe hebben we te maken met een behoorlijke windstorm. Dit geldt vanaf windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor een flinke schade. Bijvoorbeeld door kapotte ruiten. Doorgaans betreft het schade aan de buitenkant van het huis, en loopt het via de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt heb je te maken met een verhoogd eigen risico oplopend tot €425.

Gemakkelijk een goedkope woonverzekering afsluiten in IJzendoorn
Gemakkelijk een woonverzekering afsluiten die matcht met jouw eisen? Hierna stuit je op enkele handige tips. Verzeker à la minute jouw onderkomen in IJzendoorn moeiteloos online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Kies eventueel aanvullende mogelijkheden als aansprakelijkheidsverzekering
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(bijv. etagewoning). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Geef aan wat jouw inkomen is.
 8. Is jouw woning beveiligd? Denk aan Borg certificaat.
 9. Je ziet vervolgens alle woonverzekeringen die matchen met jouw filters. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in IJzendoorn

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Er komen wel eens situaties voor dat je een specifieke dekking mist. Tip: je kunt jouw woonverzekering in IJzendoorn nog persoonlijker maken met diverse nuttige aanvullende modules. Veel gekozen opties zijn: de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Hierna spot jij praktische info (of bekijk woonverzekering Gronsveld afsluiten).

Glasverzekering

Veel huishoudens kiezen voor een speciale glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Heb je veel ramen? Een dergelijke glasmodule is in een dergelijke situatie geen gek idee. Deze additionele verzekering verzekert bij situaties van schade aan glas / ramen. Opmerking: spiegels en iPads zijn in de regel niet inbegrepen. Is de verzekering voor een huurhuis? Raadpleeg je huurcontract of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Dan ga je voor een all-risk woonverzekering. Deze verzekering verzekert een breed scale aan schades. Dit betekend ook: schades waar jij zelf schuldig aan bent. Logischerwijs is dit alleen van toepassing als iets per ongeluk gebeurt. Denk aan:

 • je kind schiet een deuk in de auto van de buurman
 • Jouw hond maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je morst rode wijn over het tapijt van de buurvrouw

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis biedt nog meer dekking met een buitenhuisdekking. Aan de hand van deze dekking zijn je bezittingen niet alleen binnenhuis gedekt voor inbraak en schades, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Gelderland). Het betreft hier bezittingen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Je moet dan denken aan een e-reader & een rollator. Let op oververzekering: mogelijk heb jij ook een tablet verzekering of uitgebreide reisverzekering.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in IJzendoorn

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor (financiële) schade die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. Vaak onderscheidt men schades van producten en schade aan iemands gezondheid. Hierbij kan jij denken aan: een vlek in de vloer en ziekenhuisverblijf. Verwar dit niet met de WA-verzekering, die is specifiek voor een auto of motor. Goed om te weten: deze polis dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, maar ook als dit gebeurt door jouw partner of de kinderen. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar is toch wel aan te raden. Deze verzekeringen staan garant voor een flink bedrag, variërend van €1.150.000 tot zo’n €2.550.000. Bij veel aanbieders geldt er geen eigen risico. Zo’n polis heb je al vanaf €3,75 per maand. Bekijk ook DAK.

Rechtsbijstandverzekering IJzendoorn
De polis rechtsbijstand geeft ondersteuning bij uiteenlopende geschillen. Dit is relevant bij o.a. problemen op het werk & verhalen van schade. Dan wordt het als prettig ervaren dat je support krijgt zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Jij hebt de keuze uit grofweg 4 opties.

 • Consument (bijv. conflicten consumentenaankopen)
 • Inkomen & Sociale voorzieningen (bijv. geschil m.b.t. pensioen)
 • Module Wonen (bijv. conflict bij aankoop huis)
 • Verkeer (bijv. als je iets overkomt in het verkeer)

De premies schommelen enorm (startend vanaf €29,75 t/m €37,15 p/maand in juli 2024). Het bedrag komt tot stand door het type verzekering, het totaalbedrag en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering IJzendoorn voor jou? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?