Woonverzekering Nieuw-Lekkerland Jouw woning en/of inboedel verzekeringen al voor €9,75 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Vanzelfsprekend, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Als je iets vervelends overkomt, dan is het prettig dat je verzekerd bent. Aan de hand van de vergelijkingstool achterhaal je de beste woonverzekering voor jouw woning in Nieuw-Lekkerland. Het concept woonverzekering is een term voor een inboedel + opstalverzekering. Meestal wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Dankzij een pakketpolis verzeker je eenvoudig zowel jouw huis als inboedel. Beschik je over een huurhuis? De opstalverzekering kan je dan vaak achterwege laten. Check en vergelijk hier alle populaire verzekeraars als Delta Lloyd en London Verzekeringen die schade zoals bliksem, inbraak, brand, water verzekeren.

 • Vergelijk de grote verzekeraars
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Altijd 2 weken bedenktijd
 • Direct je polis online afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Nieuw-Lekkerland juli 2024

Middels de inboedelverzekering verzeker je alle spullen in je huis. Dan kun je denken aan schade door o.a. vandalisme, brand, storm, inbraak, diefstal. Je kunt dan denken aan een kapotte computer. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle eigendommen die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Kostbaarheden die aan het huis vastzitten kan je verzekeren middels de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, echter de meeste Nederlanders hebben dit risico wel afgedekt. Wie is er nu niet zuinig op zaken als dranken en relaxfauteuil? Op dit gebied zijn er 3 type polissen all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Wil jij een goede inboedelverzekering Nieuw-Lekkerland? Gebruik hiervoor à la minute’onze vergelijker! Vaak doe je dit tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer gezinnen combineren de polissen en gaan voor een zogenaamd verzekeringspakket. We spreken ook over een unieke pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en je hebt een aanspreekpunt. In een dergelijk verzekeringspakket zie je vaak de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Optioneel zijn er mogelijkheden voor reisverzekering, ongevallenverzekering, brommerverzekering, motorverzekering, autoverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals ASR Verzekeringen en Polis Direct hebben veel ervaring met deze pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Milheeze verzekeringspakket.

Betaalbaar

Interessante pakketkorting

1 overzichtelijke polis

Adequate afhandeling

Alles in 1 automatische incasso

Grip op de kosten

woonverzekering-nieuw-lekkerland


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Molenwaard? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Dat verdient dan ook een passende verzekering. Zo’n opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert jouw woning tegen schade als gevolg van inbraak, brand of storm. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als tuinhuisje zijn afgedekt. Via deze verzekering kom je niet voor vervelende financiële verrassingen te staan als er iets gebeurt. Veel hypotheken verplichten deze polis. Aan de hand van een extra uitgebreide dekking ben je verzekerd voor kostenposten veroorzaakt door storm vanaf windkracht 7 en poging tot inbraak. Dankzij een all-risk poliswordt vrijwel elke schade vergoed, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Een defect apparaat of een omgevallen lamp? Brand rondom de woning is altijd een risico. De kosten hiervan lopen al snel hoog op. Via een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. schroeischade. Schade van spullen in huis verzeker je met een inboedelverzekering. Brandschade aan onroerende zaken dek je af met de opstalpolis.


Inbraakverzekering

Diefstal in Nieuw-Lekkerland kan ook jou overkomen. Gaatjes boren of openbreken van deur of raam, er zijn allerlei opties. De opgelopen schade naar aanleiding van inbraak blijft minimaal dankzij de woonverzekering: beschadigingen aan alle onroerende zaken loopt met de opstalverzekering, en gestolen kostbaarheden regel je via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Lekkage aan de dakgoot en het stukvriezen van waterleidingbuizen. Je kunt last krijgen van defecte apparatuur. Meestal wordt dit afgedekt met jouw opstal/inboedelverzekering. Check jouw condities van de polis en ontdek wat er wel/niet afgedekt is.


Stormschade

Zo nu en dan hebben we te maken met een flinke storm. Er is pas storm bij windkracht 7. Het gevolg kan zijn schade rondom het huis. Een voorbeeld daarvan kan zijn een kapotte schoorsteen. Vaak heeft dat te maken met schade aan het dak of muren, en loopt het via de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt heb je te maken met een verhoogd eigen risico tot wel €635.

Snel een goedkope woonverzekering afsluiten in Nieuw-Lekkerland
Vandaag nog een woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw situatie? Hieronder tref je een aantal stappen. Verzeker direct jouw onderkomen in Nieuw-Lekkerland eenvoudig online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Selecteer eventueel aanvullende modules als aansprakelijkheidsverzekering
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Selecteer het soort woning (kies bijv. voor herenhuis). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Geef aan wat jouw inkomen is.
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Dit kan zijn het politiekeurmerk
 9. Je ziet nu alle verzekeringen die rijmen met jouw wensen. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Nieuw-Lekkerland

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Goed om te weten: je kunt jouw woonverzekering in Nieuw-Lekkerland uitbreiden met een aantal handige aanvullende modules. Men kiest doorgaans voor: de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Verderop vind jij praktische specificaties (of check details over woonverzekering Lekkum afsluiten).

Glasverzekering

Een populaire module is een glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Beschik jij over veel glas in de woning? Een dergelijke glasmodule is in dat geval vaak interessant. Deze mogelijke zekerheid betaalt uit bij situaties van schade aan glas / ramen. Vergeet niet: spiegels en iPads tellen niet mee. Is de verzekering voor een huurhuis? Doorzoek in het ondertekende contract of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Overweeg dan de all-risk woonverzekering. Deze module is er voor vrijwel alle type schades. Oftewel, ook schades waar jij zelf schuldig aan bent. Natuurlijk wordt er alleen betaald als het niet expres gebeurt. Denk aan:

 • U laat iets waardevols vallen
 • De hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst rode wijn over het tapijt van iemand

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering is uit te breiden met een speciale buitenhuisdekking. Handig, want zo zijn je aankopen niet alleen als je thuis bent afgedekt tegen schade of diefstal, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Zuid-Holland). Voorbeelden hiervan zijn eigendommen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Je moet dan denken aan een laptop of een kinderwagen. Waak voor oververzekering: mogelijk heb jij ook een telefoonverzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Nieuw-Lekkerland

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor kosten van schade die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. Vaak onderscheidt men schade aan bezittingen en persoonlijk letsel. Denk dan aan een deuk in de auto en ook ziekenhuisverblijf. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, die is specifiek voor een auto of motor. Handig: deze polis vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, echter ook als dit te wijten is aan kinderen, logés en huisdieren. Je bent er niet toe verplicht, maar het is wel aan te raden. Deze verzekeringen staan jou bij vanaf zo’n €1.350.000 tot zo’n €3.350.000. BIj de meeste verzekeraars geldt er geen eigen risico. Een aansprakelijkheidsverzekering sluit je af vanaf €3,05 p/maand. Ga verder naar Delta Lloyd dekking.

Rechtsbijstandverzekering Nieuw-Lekkerland
De rechtsbijstand biedt hulp en advies bij juridische problemen. Bijvoorbeeld bij conflict met bedrijven & conflict met een autodealer. Dan is het belangrijk dat je support krijgt zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Er bestaan een aantal verschillende opties.

 • Consumentenzaken (bijv. geschil over ouderlijk gezag)
 • Inkomen & Werk (bijv. studiefinanciering)
 • Conflicten m.b.t. wonen (bijv. conflict over wonen)
 • Verkeer (denk aan conflict met een automobilist)

De premies zijn zeer wisselend (beginnend bij €25,25 tot wel €24,60 per maand in juli 2024). De premie wordt gebaseerd op de modules, het verzekerde bedrag, en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Nieuw-Lekkerland online afsluiten? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?