Woonverzekering Lambertschaag Inboedel- en opstalverzekeringen, al voor €8,85 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Het is logisch, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Mocht er toch iets gebeuren, dan is het goed dat je een goede verzekering hebt. Aan de hand van onze vergelijker stap je over naar de meest betaalbare of beste woonverzekering die je kunt afsluiten in Lambertschaag. Zo’n woonverzekering is een samenvoeging van een inboedel + opstalverzekering. Meestal wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Dankzij een pakketpolis verzeker je moeiteloos jouw huis, maar ook de spullen in huis. Geen koopwoning maar een huurwoning? Dan is een opstalverzekering niet nodig. Check en vergelijk hier alle landelijke aanbieders zoals bijvoorbeeld EAG Assuradeuren en Lancyr die schade door bijvoorbeeld water, bliksem, brand, vandalisme afdekken.

 • Alle grote verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • Inclusief pakketpolissen
 • Recht op 2 weken bedenktijd
 • In een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in Lambertschaag april 2024

Met een inboedelverzekering verzeker je alle spullen in je huis. Wat voor schade? Nou o.a. inbraak, storm, brand, vandalisme, diefstal. Dit kan bijv. gaan om een defecte wasmachine. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle spullen die je zo kunt verhuizen zonder iets stuk te maken. Zaken die vastgenageld zitten aan je woning verzeker je via de opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, maar veel Nederlanders hebben dit risico wel afgedekt. Wie is er nu niet zuinig op eigendommen als potten en kleding? We onderscheiden een aantal varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Overstappen naar een goede inboedelverzekering Lambertschaag? Begin direct met à la minute’de vergelijker van woonverzekeringen. In veel gevallen werkt dit tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer consumenten gaan voor een zogeheten verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een zogenoemde pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en een maandelijkse factuur. In een verzekeringspakket zie je doorgaans inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Eventueel neemt men hierbij ook reisverzekering, autoverzekering, rechtsbijstandverzekering, motorverzekering, brommerverzekering. Aanbieders als Aegon of London Verzekeringen faciliteren zulke pakket verzekeringen. Ook interessant: Kinnum verzekeringspakket.

Voordelig

Lucrative pakketkorting

1 account, 1 aanspreekpunt

Online schade melden

Eén factuur

Transparant en duidelijk

woonverzekering-lambertschaag


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Medemblik? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Dat verdient dan ook een passende verzekering. De opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert jouw woning tegen schade als gevolg van water, storm, brand en andere oorzaken. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als de garage zijn gedekt. Op die manier zorg je voor lagere kosten als er flinke schade aan je huis ontstaat. Bijna alle hypotheekverstrekkers verplichten deze polis. Via een (extra) uitgebreide dekking ben je gedekt tegen schade als brand en plundering. Via een all-risk verzekering is bijna alles afgedekt, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Een te hoog gestookte haard of spelen met vuur? Een kleine of grote brand kan ook jou gebeuren. De kosten hiervan zijn niet mals. Via een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld blusschade. Brandschade aan jouw bezittingen kan je verzekeren met de inboedelpolis. Schade aan de woning door brand worden afgehandeld via de opstal.


Inbraak en diefstal

Diefstal in Lambertschaag is altijd een risico. Inbreken via een bovenlicht of hengelen via brievenbus, er zijn allerlei opties. De schade die je oploopt naar aanleiding van diefstal wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: schade aan de woninghandel je af d.m.v. de opstalpolis, de spullen die je kwijt bent lopen via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Omhoogkomend rioolwater / Een kapotte vaatwasmachine. Een mogelijke schadepost is een kapotte vloer. Normaliter worden dergelijke kosten verzekerd met jouw woonverzekering (inboedel of opstal). Bestudeer de condities van de polis en achterhaal wat er wel en niet bij hoort.


Stormschade

Zo nu en dan ondergaan wij een hevige storm. De definitie van storm is windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met schade rondom het huis. Een voorbeeld daarvan kan zijn een gescheurde muur. Veelal heeft dat te maken met schade aan jouw woning, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt heb je te maken met een behoorlijk eigen risico tot wel €410.

Direct een goedkope woonverzekering afsluiten in Lambertschaag
Zonder problemen een woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw situatie? Onderstaand stuit je op enkele handige tips. Verzeker meteen het huis in Lambertschaag eenvoudig online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Kies eventueel aanvullende verzekeringen als aansprakelijkheidsverzekering
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Kies voor koop- of huurwoning
 6. Selecteer het soort woning (keuze uit opties als 2-onder-1-kap). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Hoeveel verdien jij / je gezin?
 8. Is jouw woning beveiligd? Dit kan zijn Politiekeurmerk en BORG
 9. Je ziet nu alle woonverzekeringen die passen bij jouw ideaalplaatje. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Lambertschaag

Aanvullende woonverzekeringen april 2024

Soms is het zo dat je nog niet tevreden bent. Onze adviseur: jij mag de woonverzekering in Lambertschaag complementeren met meerdere nuttige aanvullende modules. In de basis zijn er 3: de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Op deze pagina vind jij nuttige adviezen (ook interessant: woonverzekering Herten afsluiten).

Glasverzekering

Een populaire module is een speciale glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Beschik jij over veel glas in de woning? Zo’n extra glas polis is dan de moeite. Deze unieke dekkingis er bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Voorwaarden: aquaria, spiegels en iPads tellen niet mee. Gaat het om een woning die je huurt? Lees de meest recente overeenkomst of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Dan neem je zo’n all-risk woonverzekering. Deze extra keuze dekt vrijwel alle type schades. Dit betekend ook: schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Tevens is dit alleen zo als het hier een ongelukje betreft. Voorbeelden van situaties:

 • Een iPhone laten vallen
 • Jouw kind maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je morst een glas cola over het tapijt van de buurman

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering mag je aanvullen met de buitenhuisdekking. Zo zijn jouw spullen niet alleen thuis veilig voor schade en diefstal, maar ook als je op pad bent (ook buiten Noord-Holland). Voorbeelden hiervan zijn bezittingen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Onder andere een laptop en viool. Waak voor oververzekering: mogelijk hebben jullie al een instrumentenverzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Lambertschaag

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering regel je kosten van schade die je aan anderen toebrengt. Het kan gaan om materiële schade en schade aan het lichaam. Voorbeelden zijn een kapotte tablet & ziekenvervoer. Verwar dit niet met de WA-verzekering, die is specifiek voor een auto of motor. Tip: deze module vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, tevens ook indien dit is veroorzaakt door de kids of jouw hond. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Deze modules staan garant voor een flink bedrag, vanaf €1.150.000 tot wel €4.650.000. Meestal hoef je geen eigen risico te betalen. Een verzekering voor aansprakelijkheid heb je al vanaf €3,85 (per maand). Check ook Centraal Beheer polis.

Rechtsbijstandverzekering Lambertschaag
De rechtsbijstand geeft ondersteuning bij juridische problemen. Je moet dan denken aan sociale wetgeving of afgenomen rijbewijs. Dan is het prettig dat iemand jou helpt zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Wij onderscheiden enkele modules.

 • Consument (bijv. schade die iemand bij jou veroorzaakt)
 • Inkomen (bijv. ontslag)
 • Wonen (bijv. de hypotheek)
 • Verkeersconflicten (bijv. conflict met een automobilist)

De maandelijkse premies verschillen nogal (vanaf circa €34,75 oplopend tot €27,50 per maand in april 2024). Deze prijs bepalen verzekeraars op basis van het type verzekering, het geldbedrag dat je verzekert, en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Lambertschaag online afsluiten? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?