Woonverzekering Zuna Een opstal- en/of inboedelverzekering al voor €6,40 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Vanzelfsprekend, jouw bezit is je heel wat waard. Als er wat met jouw spullen of huis gebeurt, dan is het wel zo fijn dat je verzekerd bent. Aan de hand van deze pagina stap je over naar een voordelige of gewoon de beste woonverzekering voor inwoners van Zuna. Zo’n woonverzekering is een combinatie van een inboedel- en opstalverzekering. Vaak wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je moeiteloos jouw huis + jouw eigendommen. Huur je? Een opstalverzekering is dan genoeg. Vergelijk hier alle landelijke verzekeraars zoals bijvoorbeeld Avéro Achmea en London Verzekeringen die schade als gevolg van storm, inbraak, water, vandalisme vergoeden.

 • Top verzekeraars vergelijken
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • Voordelige pakketpolissen
 • Annuleren binnen 14 dagen (optie)
 • Jouw woning vandaag nog verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Zuna mei 2024

Via een inboedelverzekering ben je gedekt voor schade aan je spullen. Je bent gedekt tegen schade door onder andere water, inbraak, storm, diefstal, vandalisme. Handig bijvoorbeeld in het geval van een stukke televisie. Onder inboedel verstaan we alle bezittingen die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Zaken die je niet zomaar kunt meenemen verzeker je via de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, echter de meeste Nederlanders zijn in het bezit van zo’n polis. Iedereen gaat voorzichtig om met zaken als uurwerken en tassen? In de regel kan je kiezen uit drie verschillende dekkingen categorieën: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Overstappen naar een goede inboedelverzekering Zuna? Start meteen met vandaag nog de woonverzekeringstool. Vaak doe je dit i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer Hollanders nemen een populair verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een zogenoemde pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en gemakkelijk te begrijpen. In het verzekeringspakket zitten meestal de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Optioneel zijn er mogelijkheden voor rechtsbijstandverzekering, autoverzekering, motorverzekering, reisverzekering, brommerverzekering. Verzekeraars als Aegon en Independer werken met eigen pakket verzekeringen. Bekijk ook: Yde verzekeringspakket.

Laagste prijs

Lucrative pakketkorting

Centrale klantenservice

Adequate afhandeling

Duidelijkheid in maandkosten

Begrijpelijk

woonverzekering-zuna


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Wierden? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Jouw woning verdient een goede verzekering. Een opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert de woning tegen schade als gevolg van water, storm, brand en andere oorzaken. Let op: ook de onroerende goederen zoals schuurtjes zijn inbegrepen. Via deze verzekering kom je niet voor onaangename verrassingen te staan in het geval van schade. Alle grote hypotheken verstrekken geen geld zonder deze polis. Met behulp van een uitgebreide dekking (of extra) ben je verzekerd voor schadeposten als storm vanaf windkracht 7 en rook. Meer zekerheid? Met een allrisk opstalverzekering is bijna alles afgedekt, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

In huis roken of keukenbrand? Brand in huis kan ook jou gebeuren. De kosten lopen al snel hoog op. Middels een brandverzekering dek je het risico van o.a. schade door ontploffing. Schade van jouw inboedel kan je verzekeren met de inboedelpolis. Brandschade aan onroerende zaken gaat via de opstalpolis.


Inbraak en diefstal

Een huisbraak in Zuna kan iedereen gebeuren. De afbreekmethode of een deur of raam intrappen, er zijn allerlei opties. De schade die je oploopt n.a.v. diefstal / inbraak wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: schade aan alle onroerende zaken wordt afgehandeld d.m.v. de opstalpolis, en ontvreemde zaken worden betaald via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Hevige sneeuwval en een lek waterbed. Het gevolg kan zijn een onbruikbare droger. Meestal worden de kosten betaald via de opstal- of inboedelverzekering. Bestudeer de polisvoorwaarden en ontdek wat er wel en niet bij hoort.


Schade door storm

Zelden hebben we te maken met een serieuze storm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. Het gevolg kan zijn hevige schade. Hierbij kan het gaan om o.a. lekkage. Meestal gaat het om schade aan het huis zelf, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade moet je rekening houden met een verhoogd eigen risico tot circa €390.

Meteen een goedkope woonverzekering afsluiten in Zuna
Zonder problemen een betaalbare woonverzekering afsluiten die matcht met jouw eisen? Hierna vind je bruikbare info. Verzeker vandaag nog jouw huis in Zuna gemakkelijk online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Kies eventueel aanvullende modules als een all risk polis
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Markeer jouw type woning (kies bijv. voor flat). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Vul jouw inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijv. het certificaat politiekeurmerk
 9. Je ziet vervolgens alle verzekeringen die passen bij jouw zoekopdracht. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Zuna

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Er komen wel eens situaties voor dat je een specifieke dekking mist. Goed om te weten: je kunt jouw woonverzekering in Zuna completer maken met een paar belangrijke aanvullende modules. Men kiest doorgaans voor: de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Op deze pagina doorzoek jij bruikbare info (of bekijk woonverzekering Waddinxveen afsluiten).

Glasverzekering

Een populaire module is een glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Heb je veel glas in huis? Een aanvullende glasdekking is voor zulke huizen vaak interessant. Deze additionele moduleis er in het geval je van schade aan de glazen. Advies: zaken als een aquarium of tablets tellen niet mee. Gaat het om een woning die je huurt? Bekijk in de meest recente overeenkomst of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Dan ga je voor de all-risk woonverzekering. Deze extra keuze betaalt uit bij vrijwel alle type schades. Dat houdt in ook schade die jezelf veroorzaakt. Natuurlijk gaat dit alleen op als het niet expres gebeurt. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • Je stoot iemands smartphone van tafel
 • Jouw kind maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst een glas drinken over een meubel van iemand

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis kan je uitbreiden met een erkende buitenhuisdekking. Aan de hand van deze dekking zijn je bezittingen niet alleen thuis verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Overijssel). Het gaat hier om spullen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Hier gaat het bijv. om een smartphone en een verrekijker. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: wellicht hebben jullie al een telefoonverzekering of een doorlopende reisverzekering.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Zuna

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering regel je mogelijke schade die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. Er zijn 2 soorten schades: materiële schade en schade aan personen. Hierbij kan jij denken aan: besmeurde meubels & kosten van een ziekenhuis. Verwar dit niet met de WA-verzekering, deze sluit je af voor de auto of motor. Wist je dat: deze polis keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, echter ook als dit te wijten is aan gezinsleden, een logé of de kat. Het is 100% vrijblijvend, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Dergelijke polissen bieden een dekking vanaf zo’n €1.400.000 tot ruim €3.250.000. Bij veel aanbieders hoef je geen eigen risico te betalen. Een verzekering voor aansprakelijkheid is al af te sluiten vanaf €2,70 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: Huis In Eén Verzekeringen afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Zuna
De polis rechtsbijstand ondersteunt bij uiteenlopende geschillen. Denk aan geschil met de werkgever of terugvorderen van schade. Hierbij kan het prettig zijn dat iemand jou bijstaat zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Jij hebt de keuze uit verschillende varianten.

 • Consumentenzaken (bijv. geschil over een consumentenovereenkomst)
 • Inkomen & Werk (bijv. geschil over de uitkering)
 • Woon-module (bijv. conflict met aannemer)
 • Verkeer-module (bijv. conflict over verzekering)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis fluctueren behoorlijk (vanaf zo’n €34,70 oplopend tot €37,70 per maand in mei 2024). De premie hangt af van de gekozen dekking, het te verzekeren bedrag en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Zuna vergelijken? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering