Woonverzekering Lamswaarde Inboedel- en opstalverzekeringen, vanaf €8,15 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Uiteraard, jouw bezit is je heel wat waard. Mocht er toch iets gebeuren, dan is het fijn om een verzekering te hebben. Aan de hand van de verzekeringsvergelijker achterhaal je de beste woonverzekering (met een lage premie) voor jouw woning in Lamswaarde. Jouw woonverzekering is een populaire benaming voor een inboedel- en opstalverzekering. Meestal wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Dankzij een pakketpolis verzeker je dus in een klap jouw eigendommen en huis. Beschik je over een huurhuis? De inboedelverzekering is dan (vaak) afdoende. Check en vergelijk hier alle erkende verzekeraars waaronder BLG wonen en Nationale Nederlanden die schade door o.a. vandalisme, inbraak, water, storm verzekeren.

 • Alle bekende verzekeringen
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • De beste pakketpolissen
 • Afsluiten met 14 dagen bedenktijd
 • In een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in Lamswaarde juni 2024

Dankzij een inboedelverzekering verzeker je alle roerende zaken in en om je huis. Wat voor schade? Nou bijv. inbraak, water, storm, brand, diefstal. Handig bijvoorbeeld in het geval van een gestolen laptop. Onder inboedel verstaan we alle zaken die je zo kunt verhuizen zonder iets stuk te maken. Eigendommen die aan het huis vastzitten vallen onder de opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, echter veel huishoudens beschikken wel over deze verzekering. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met spullen als bestek en kinderwagen? Op dit gebied zijn er drie soorten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Waar vind ik een een goede inboedelverzekering Lamswaarde? Start meteen met meteen de verzekeringsvergelijker. Meestal doe je dit in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel consumenten nemen een zogenaamd verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een zogenoemde pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en een maandelijkse factuur. In het verzekeringspakket tref je regelmatig de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Optioneel neemt men hierbij ook motorverzekering, ongevallenverzekering, rechtsbijstandverzekering, brommerverzekering, reisverzekering. Verzekeraars als ASR Verzekeringen en nowGo zijn expert op het gebied van aantrekkelijke pakket verzekeringen. Check ook: Klaaswaal verzekeringspakket.

Voordelig

Mooie pakketkorting

Eén aanspreekpunt

Online schade melden

Eén factuur

Transparant en duidelijk

woonverzekering-lamswaarde


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Hulst? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. Een opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert jouw woning tegen schade door inbraak, brand of storm. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als een vakantiewoning zijn afgedekt. Daardoor wordt je financieel ondersteund in het geval van een ongeluk. Veel hypotheek-leveranciers hanteren het als een randvoorwaarde. Met behulp van een zogenaamde uitgebreide dekking kom je niet voor hoge kosten te staan bij kosten bijvoorbeeld door water afkomstig uit een defect aquarium of waterbed of vandalisme. Meer zekerheid? Met een allrisk polis krijg je zo’n beetje elke schade vergoed, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Een te hoog gestookte haard of een schoorsteenbrand? Brand in de woning kan iedereen overkomen. De kosten hiervan lopen al snel hoog op. Met een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld gevolgschade. Schade als gevolg van brand aan jouw eigendommen lopen via de inboedelverzekering. Brandschade aan onroerende zaken verzeker je met de opstalverzekering.


Inbraak en diefstal

Een inbraak in Lamswaarde kan iedereen gebeuren. De gaatjesboormethode of een deur forceren, er zijn allerlei opties. De kostenpost ten gevolge van diefstal / inbraak wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: schade aan jouw woning regel je middels de opstal, en ontvreemde bezittingen lopen via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Indirecte neerslag / een kapot waterbed. Je kunt last krijgen van onbruikbare meubels. Doorgaans wordt deze schade gedekt door de inboedel/opstalverzekering. Download de laatste polisvoorwaarden en ontdek wat er wel en niet bij hoort.


Stormschade

Heel soms hebben we te maken met een fikse storm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. De consequentie kan zijn forse schade. Een voorbeeld daarvan kan zijn een lek dag. Veelal betreft het schade aan het huis, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. Bij schade door storm werken verzekeraars met een behoorlijk eigen risico tot circa €370.

Meteen een goedkope woonverzekering afsluiten in Lamswaarde
Snel een goede woonverzekering afsluiten die matcht met jouw eisen? Op deze pagina stuit je op een handig stappenplan. Verzeker meteen jouw huis in Lamswaarde moeiteloos online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Markeer optioneel aanvullende opties als aansprakelijkheidsverzekering
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Markeer jouw type woning (keuze uit opties als villa). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Wat is het inkomen van jouw huishouden?
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijv. Politiekeurmerk en BORG
 9. Je checkt meteen alle woonhuisverzekeringen die aansluiten op jouw zoekopdracht. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Lamswaarde

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat je een specifieke dekking mist. Tip: jij mag de woonverzekering in Lamswaarde completer maken met additionele handige aanvullende polissen. Je kunt denken aan: de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Hierna check je praktische info (of bekijk woonverzekering Hertme afsluiten).

Glasverzekering

Een vaak afgesloten extra dekking is een glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Zo’n extra glas polis is voor huizen als dezegeen gek idee. Deze extra modulestaat je bij bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Belangrijk: aquaria, spiegels en iPhones dien je meestal apart te verzekeren. Beschik je over een huurwoning? Doorzoek in het ondertekende contract of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Denk dan eens na over een all-risk woonverzekering. Deze module dekt een breed scale aan schades. Dat houdt in ook schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Natuurlijk is dit alleen van toepassing als het hier een ongelukje betreft. Bijvoorbeeld:

 • Je stoot iemands iPad van tafel
 • Jouw hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit een glas cola over het tapijt vaniemand

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering biedt nog meer dekking met een buitenhuisdekking. Zodoende zijn je aankopen niet alleen als je thuis bent verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Zeeland). Het betreft hier attributen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Bijvoorbeeld een filmcamera en viool. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: dikwijls hebben jullie al een tablet verzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Lamswaarde

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor schades die je aan anderen toebrengt. Het kan gaan om materiële schade en schade aan iemands gezondheid. Hierbij kan jij denken aan: kapotte apparatuur + kosten op medisch gebied. Verwar dit niet met de WA-verzekering, die dekt schade in het verkeer. Wist je dat: de aansprakelijkheid dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, echter ook als dit te wijten is aan kinderen, logés en huisdieren. Het is niet verplicht, maar is absoluut geen overbodige luxe. Deze producten staan jou bij van €1.250.000 tot zo’n €3.550.000. Vaak geldt er geen eigen risico. Deze module sluit je af vanaf €4,00 p/maand. Ga verder naar DAK polis.

Rechtsbijstandverzekering Lamswaarde
De rechtsbijstand geeft hulp bij juridische aanvaringen. Je moet dan denken aan conflict met een bank & conflict na autoschade. Hierbij is het belangrijk dat iemand jou bijstaat zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Wij onderscheiden verschillende modules.

 • Consument & wonen (bijv. conflict over erkenning van kinderen)
 • Inkomen & Werk (bijv. problemen op het werk)
 • Woonconflicten (bijv. conflicten over huur)
 • Verkeersconflicten (bijv. geschil met een verzekeraar)

De premies van de verzekeraars lopen sterk uiteen (vanaf circa €26,80 tot wel €29,80 p/maand in juni 2024). Deze prijs bepalen verzekeraars op basis van het type verzekering, het verzekerde bedrag, en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Lamswaarde afsluiten? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering