Woonverzekering Eexterzandvoort Opstal- en inboedelverzekering, al vanaf €7,85 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Uiteraard, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Op het moment dat er iets voorvalt, dan is het goed dat alles goed verzekerd is. Door gebruik te maken van de vergelijkingstool tref je een voordelige of gewoon de beste woonverzekering die je kunt afsluiten in Eexterzandvoort. Jouw woonverzekering is een combinatie van een opstal- en een inboedelverzekering. Niet zelden wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je dus de woning én jouw inboedel. Woon je in een huurhuis? Dan heb je aan een inboedelverzekering voldoende. Bekijk en vergelijk hier alle populaire aanbieders als ABN AMRO en Klaverblad die schade als gevolg van bliksem, storm, vandalisme, water vergoeden.

 • Vergelijk de bekendste verzekeraars
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • Voordelige pakketpolissen
 • Vrijblijvend overstappen (binnen 2 weken)
 • Binnen 5 minuten afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Eexterzandvoort juni 2024

Door middel van een inboedelverzekering kan je jouw waardevolle bezittingen verzekeren. Dan kun je denken aan schade door bijvoorbeeld door diefstal, brand, storm, water, inbraak. Handig bijvoorbeeld in het geval van een gestolen computer. Met inboedel bedoelen we alle spullen die je zonder iets te breken kunt meenemen. Spullen die die vast zitten en je niet zomaar kunt verhuizen dek je af met een opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, maar veel mensen hebben ‘m wel afgesloten. Jij bent toch ook gehecht aan kostbaarheden als kristal of sportuitrusting? Bij veel verzekeraars kies je uit drie verschillende dekkingen categorieën: de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Overstappen naar een goede inboedelverzekering Eexterzandvoort? Start meteen de verzekeringsvergelijker. In veel gevallen werkt dit i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel gezinnen kiezen voor een overzichtelijk verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een unieke pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en overzichtelijk. In jouw verzekeringspakket vind je vaak de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Optioneel sluit je dit tezamen af met reisverzekering, motorverzekering, brommerverzekering, rechtsbijstandverzekering, ongevallenverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals Allsecur en Reaal zijn expert op het gebied van eigen pakket verzekeringen. Check ook: Drachtstercompagnie verzekeringspakket.

Voordelig

Lucrative pakketkorting

1 account, 1 aanspreekpunt

Uitstekende online service

Alle premies op 1 factuur

Transparant en duidelijk

woonverzekering-eexterzandvoort


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Aa en Hunze? Dan is dit je heel wat waard. Jouw woning verdient een goede verzekering. Jouw opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert de woning tegen schade voortkomend uit inbraak, brand of storm. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als de garage zijn afgedekt. Mede hiervoor zul je veel financiële compensatie krijgen als er flinke schade aan je huis ontstaat. De meeste hypotheek-bedrijven willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Aan de hand van een zogenaamde uitgebreide dekking ben je verzekerd voor schadeposten als hagelschade of olie. Via een allrisk verzekering is bijna alles verzekerd, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Blikseminslag of spelen met vuur? Een kleine of grote brand is altijd een risico. De kosten zijn al snel erg hoog. Met een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld blusschade. Schade als gevolg van brand aan roerende zaken kan je verzekeren met de inboedelpolis. Schade aan huis kan je verzekeren met de opstalpolis.


Inbraak

Een diefstal in Eexterzandvoort kan iedereen gebeuren. Insluipen of de babbeltruc, er zijn allerlei opties. De schade die je oploopt vanwege een inbraak dek je af met een woonverzekering: schade aan het huis handel je af met de opstalverzekering, en ontvreemde zaken worden betaald via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Lekkage aan het dak / een lek waterbed. Typische schade is defecte apparatuur. In de regel worden de kosten betaald middels de woonverzekering (inboedel of opstal). Raadpleeg de condities van de polis om te zien wat er wel en niet bij hoort.


Schade door storm

Incidenteel ondergaan wij een serieuze storm. Dit geldt vanaf windkracht 7. De consequentie kan zijn forse schade. Hierbij kan het gaan om o.a. een kapotte goot. In veel gevallen is het schade aan de buitenkant van het huis, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Bij schade door storm werken verzekeraars met een relatief hoog eigen risico tot om en nabij de €280.

Gemakkelijk een goedkope woonverzekering afsluiten in Eexterzandvoort
Vandaag nog een betaalbare woonverzekering afsluiten die matcht met jouw ideaalplaatje? Op deze pagina stuit je op enkele handige tips. Verzeker direct jouw huis in Eexterzandvoort gemakkelijk online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Kies optioneel aanvullende dekkingen als de all risk verzekering
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Is het een huurwoning of koopwoning?
 6. Selecteer het soort woning (bijv. etagewoning). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Hoeveel verdien jij / je gezin?
 8. Is jouw woning beveiligd? Dit kan zijn het politiekeurmerk
 9. Je ziet nu alle mogelijkheden die aansluiten op jouw filters. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Eexterzandvoort

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat je nog niet tevreden bent. Adviezen: jij mag de woonverzekering in Eexterzandvoort aanvullen met extra nuttige aanvullende verzekeringen. Veel gekozen opties zijn: de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Hierna bekijk je bruikbare adviezen (ook interessant: woonverzekering Broekland afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is een extra glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Beschik jij over veel glas in de woning? Een extra verzekering voor het glas is in een dergelijke situatie vaak interessant. Deze extra zekerheid betaalt uit bij gebroken glas. Vergeet niet: aquaria, spiegels en iPhones dien je meestal apart te verzekeren. Woon jij in een huurhuis? Bekijk in de huurvoorwaarden of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Kies dan voor een all-risk woonverzekering. Deze polis betaalt uit bij bijna alle schades aan je huis en inboedel. Dat houdt in ook schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Wel geldt dit alleen als het om een ongeluk gaat. Denk aan:

 • Een telefoon laten vallen
 • Jouw kind maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit bier over het tapijt van de buurman

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering biedt nog meer dekking met een speciale buitenhuisdekking. Op die manier zijn je bezittingen niet alleen in huis afgedekt tegen schade of diefstal, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Drenthe). Voorbeelden hiervan zijn spullen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Bijvoorbeeld een smartphone + een verrekijker. Pas op voor oververzekeren: mogelijk heb jij ook een tablet verzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Eexterzandvoort

Met een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor schade die je aan anderen toebrengt. We hebben het hier vaak over schade aan spullen en persoonlijk letsel. Je kunt denken aan besmeurde meubels + ambulancevervoer. Verwar dit niet met de WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Let op: deze polis vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, maar ook die van bijvoorbeeld jouw partner of de kinderen. Het is niet verplicht, maar is absoluut geen overbodige luxe. Deze modules staan jou bij vanaf zo’n €1.100.000 tot €4.400.000. Vaak geldt er geen eigen risico. Zo’n verzekering is er al vanaf €3,95 per maand. Bekijk ook Aegon afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Eexterzandvoort
De verzekering rechtsbijstand biedt juridische hulp bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Dit is relevant bij o.a. conflict met het UWV & conflict over reparatie auto. In dit soort gevallen is het belangrijk dat je advies krijgt zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Er bestaan een aantal verschillende mogelijkheden.

 • Consumenten-module(bijv. medische fout)
 • Inkomensconflicten (bijv. conflict met werkgever)
 • Wonen (bijv. bouw- en verbouwgeschillen)
 • Verkeer-module (bijv. verkeersongeluk)

De premies van de verzekeraars schommelen nogal (vanaf zo’n €32,20 tot wel €24,15 per maand in juni 2024). Het tarief bepalen verzekeraars op basis van de modules, het bedrag dat je wilt afdekken en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Eexterzandvoort vergelijken? Vind de goedkoopste pakketverzekering