Woonverzekering Lent Jouw woning en/of inboedel verzekeringen vanaf €5,65 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Natuurlijk, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Als er (door een ongeluk) toch iets vervelends gebeurt, dan is het wel zo fijn dat je een goede verzekering hebt. Door gebruik te maken van de verzekeringsvergelijker ontdek je de meest betaalbare of beste woonverzekering die je kunt afsluiten in Lent. Jouw woonverzekering is een combinatieverzekering van een opstal- en een inboedelverzekering. In veel gevallen wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Via een pakketpolis verzeker je moeiteloos niet alleen de inboedel, maar ook jouw huis. Geen koopwoning maar een huurwoning? Een opstalverzekering is dan genoeg. Vergelijk hier online alle populaire maatschappijen als De Goudse en InShared die schade door bijvoorbeeld storm, water, vandalisme, inbraak (grotendeels) verzekeren.

 • Grote verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • De beste pakketpolissen
 • Overstappen met 14 dagen bedenktijd
 • Supersnel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Lent juli 2024

Via een inboedelverzekering verzeker je alle roerende zaken in en om je huis. Dan kun je denken aan schade door bijvoorbeeld door water, diefstal, inbraak, storm, vandalisme. Dit kan bijv. gaan om een kapotte TV. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle spullen die je zonder iets te breken kunt meenemen. Kostbaarheden die die daadwerkelijk “vast” zitten dek je af met een opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, maar veel mensen hebben ‘m wel afgesloten. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met zaken als game consoles en barbecue? Bij veel verzekeraars kies je uit 3 type polissen uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Wat is nu een een goede inboedelverzekering Lent? Start direct de verzekeringsvergelijker. In de regel doe je dit tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal huishoudens combineren de polissen en gaan voor een overzichtelijk verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een speciale pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en 1 overzichtelijke nota. In het verzekeringspakket tref je regelmatig de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Eventueel zijn er mogelijkheden voor brommerverzekering, ongevallenverzekering, rechtsbijstandverzekering, motorverzekering, reisverzekering. Verzekeringsbedrijven als ASR Verzekeringen en Turien en Co bieden de optie tot aantrekkelijke pakket verzekeringen. Bekijk ook: Krimpen aan de Lek verzekeringspakket.

Voordelig

Hoge pakketkortingen

Centrale klantenservice

Snel geld op je rekening

Eén factuur

Transparant en duidelijk

woonverzekering-lent


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Nijmegen? Dan is dit je heel wat waard. Hierbij hoort een goede verzekering. De opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert het huis tegen schade veroorzaakt door bijvoorbeeld brand en storm. Ook overige onroerende onderdelen als de carport zijn verzekerd. Hierdoor wordt je financieel ondersteund in het geval van schade. De meeste hypotheek-bedrijven willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Aan de hand van een uitgebreide dekking (of extra) kom je niet in de problemen bij kostenposten veroorzaakt door schade door wateroverlast en plundering. Bij een all-risk polisheb je de meest complete dekking, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Een verkeerd aangesloten apparaat of een defect strijkapparaat? Brand rondom de woning is altijd een risico. De kosten zijn vaak enorm. Met een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. roetschade. Schade van roerende zaken verzeker je met een inboedelverzekering. Schade aan de woning gaat via de opstalpolis.


Inbraakverzekering

Diefstal in Lent kan ook jou gebeuren. Kerntrekken of een deur of raam intrappen, je kunt het zo gek niet bedenken. Schade ten gevolge van diefstal kan je verzekeren met een woonverzekering: schade door inbraak aan het huis loopt middels de opstal, en ontvreemde spullen lopen via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Een hoosbui / een gesprongen waterleiding. Typische schade is schade aan de vloer. Normaal gesproken wordt dit afgedekt door de inboedel- of opstalverzekering. Check jouw voorwaarden van de polis en ontdek wat er inbegrepen is.


Schade door storm

Zelden ondergaan wij een fikse storm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor hevige schade. Hierbij kan het gaan om o.a. een gescheurde muur. Doorgaans gaat het om schade aan het huis, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt moet je rekening houden met een hoger eigen risico tot circa €280.

Eenvoudig een goedkope woonverzekering afsluiten in Lent
Binnen een paar minuten een goedkope woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw ideaalplaatje? Hierna ontdek je een handig stappenplan. Verzeker à la minute jouw woning in Lent moeiteloos online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Selecteer optioneel aanvullende mogelijkheden als rechtsbijstandverzekering
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Is het een huurwoning of koopwoning?
 6. Selecteer het soort woning (dit kan zijn vrijstaand). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Kies het maandelijkse inkomen van het gezin.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijvoorbeeld het politiekeurmerk
 9. Je checkt meteen alle polissen die matchen met jouw wensen. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Lent

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Het kan zijn dat je een specifieke dekking mist. Handig: jij mag de woonverzekering in Lent aanvullen met extra praktische aanvullende verzekeringen. Daarbij onderscheiden we: de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Hieronder check je praktische details (of bezoek info over woonverzekering Holtum afsluiten).

Glasverzekering

Veel huishoudens kiezen voor een all-risk glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Een dergelijke glasmodule is voor zulke huizen aan te raden. Deze additionele moduleis er om de gevallen van schade aan ramen (glas). Opmerking: spiegels, aquaria of tablets worden niet meegenomen. Beschik je over een huurwoning? Check in het ondertekende contract of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Ga dan zeker voor de all-risk woonverzekering. Deze polis staat garant voor bijna alle schades aan je huis en inboedel. Hierop heb je ook recht bij schades waar jij zelf schuldig aan bent. Vanzelfsprekend is dit alleen van toepassing als het daadwerkelijk een ongelukje was. Denk aan:

 • Je stoot iemands kunstwerk van tafel
 • Een gezinslid maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je gooit een glas rode wijn over het tapijt van een vriend

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis is uit te breiden met een speciale buitenhuisdekking. Zo zijn jouw spullen niet alleen binnenhuis gedekt voor inbraak en schades, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Gelderland). We spreken hier van kostbaarheden die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Bijvoorbeeld een mobiele telefoon en drumstel. Pas op voor oververzekeren: misschien hebben jullie al een telefoonverzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Lent

Via een aansprakelijkheidsverzekering regel je kosten van schade bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. Dit betreft materiële schade en letselschade. Je kunt denken aan een kapotte vaas of therapie. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Goed om te weten: de aansprakelijkheidsverzekering verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, tevens ook indien dit is veroorzaakt door jouw partner of de kinderen. Het is niet wettelijk verplicht, maar is absoluut geen overbodige luxe. Deze verzekeringen bieden een dekking variërend van €1.150.000 tot €4.250.000. Doorgaans hoef je geen eigen risico te betalen. Een aansprakelijkheidsverzekering is al af te sluiten vanaf €2,75 (per maand). Check ook De Goudse dekking.

Rechtsbijstandverzekering Lent
Het product rechtsbijstand biedt support bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld conflict met een reisbureau & bij een slecht uitgevoerde verbouwing. Daarbij wordt het als prettig ervaren dat iemand jou bijstaat zonder dat dit meteen een klap geld kost. Jij hebt de keuze uit enkele pakketten.

 • Consument & wonen (bijv. aankopen die niet geleverd zijn)
 • Inkomensconflicten (bijv. studiefinanciering)
 • Wonen (bijv. bij aankoop van een huis)
 • Verkeer-module (bijv. conflict over aankoop auto)

De maandelijkse premies schommelen enorm (vanaf €33,55 tot en met €27,80 per maand in juli 2024). De prijs bepalen verzekeraars op basis van de grootte van het pakket, het bedrag dat je wilt afdekken en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Lent vergelijken? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering