Woonverzekering Zorgvlied Een opstal- en/of inboedelverzekering al voor €4,55 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Uiteraard, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Wanneer er wat naars gebeurt, dan is het prettig dat je een verzekering hebt afgesloten. Met behulp van onze vergelijker achterhaal je de meest betaalbare of beste woonverzekering voor inwoners van Zorgvlied. De woonverzekering is een verzamelterm voor de opstal- en een inboedelverzekering. Niet zelden wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Dankzij een pakketpolis verzeker je dus in een keer jouw woning en inboedel. Heb je een huurwoning? De opstalverzekering kan je dan vaak achterwege laten. Vergelijk hier alle grote aanbieders zoals bijvoorbeeld Aegon en nowGo die schade door bijvoorbeeld bliksem, water, vandalisme, storm dekken.

 • Top verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • De beste pakketpolissen
 • Wettelijke 14 dagen bedenktijd
 • Moeiteloos en snel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Zorgvlied april 2024

Middels de inboedelverzekering kan je losse spullen in huis verzekeren. Dan kun je denken aan schade door bijvoorbeeld door brand, inbraak, water, vandalisme, storm. Dit kan bijv. gaan om een kapotte koelkast. De definitie van inboedel is alle spullen die je zo kunt verhuizen zonder iets stuk te maken. Eigendommen die vastgenageld zitten aan je woning dek je af met een opstalverzekering. Het is geen vereiste, echter ruim 80% van de huishoudens hebben ‘m wel afgesloten. Jij bent toch ook gehecht aan spullen als kamerplanten of strijkbout? We onderscheiden drie soorten: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Waar vind ik een een goede inboedelverzekering Zorgvlied? Gebruik hiervoor direct de vergelijker van woonverzekeringen. In de regel werkt dit samen met een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer Nederlanders gaan voor een populair verzekeringspakket. We spreken ook over een totale pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en duidelijk. In een dergelijk verzekeringspakket zitten vaak de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Optioneel zijn er mogelijkheden voor ongevallenverzekering, autoverzekering, motorverzekering, brommerverzekering, reisverzekering. Verzekeraars als Aegon + nowGo verkopen aantrekkelijke pakket verzekeringen. Check ook: Wognum verzekeringspakket.

Goedkoop

Interessante pakketkorting

Korte lijnen met service

Online schade melden

1 maandelijkse rekening

Transparant en duidelijk

woonverzekering-zorgvlied


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Westerveld? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Dat verdient dan ook een passende verzekering. Zo’n opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert de woning tegen schade die hun oorsprong vindt in brand, storm en inbraak. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als de garage zijn verzekerd. Met zo’n polis zul je veel financiële compensatie krijgen als jouw woning iets overkomt. De meeste hypotheken verplichten deze polis. Dankzij een (extra) uitgebreide polis kom je niet voor hoge kosten te staan bij schade als blikseminslag of smeltschade. In het geval van een allrisk verzekering is bijna alles afgedekt, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Een te hoog gestookte haard of een gevallen strijkbout? Brand in huis is altijd een risico. Dergelijke kosten lopen al snel hoog op. Middels een brandverzekering dek je het risico van o.a. schroeischade. Brandschade aan spullen in huis kan je verzekeren met de inboedelpolis. Schade aan de woning worden afgehandeld via de opstal.


Inbraak / Diefstal

Een inbraak in Zorgvlied kan zomaar gebeuren. Kerntrekken of Lock picking, dieven zijn zeer vindingrijk. De schade die je oploopt naar aanleiding van inbraak kan je verzekeren met een woonverzekering: schade door inbraak aan de woninggaat d.m.v. de opstalpolis, en ontvreemde bezittingen worden betaald via de inboedel.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Storm of een kapotte kit voeg. Een mogelijke schadepost is behang dat vervangen moet worden. Meestal wordt deze schade gedekt door de inboedel- of opstalverzekering. Raadpleeg de laatste polisvoorwaarden en achterhaal wat er inbegrepen is.


Schade door storm

Een enkele keer hebben we in Nederland een behoorlijke windstorm. De definitie van storm is windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor hevige schade. Denk maar aan een kapotte gevel. Veelal is het schade aan het dak of muren, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade kan er sprake zijn van een hoog eigen risico tot wel €335.

In 9 stappen een goedkope woonverzekering afsluiten in Zorgvlied
Gemakkelijk een woonverzekering afsluiten die matcht met jouw situatie? Hierna tref je bruikbare info. Verzeker direct de woning in Zorgvlied probleemloos online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Selecteer optioneel aanvullende dekkingen als rechtsbijstandverzekering
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Is het een huurwoning of koopwoning?
 6. Selecteer het soort woning (bijvoorbeeld etagewoning). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Hoeveel verdien jij / je gezin?
 8. Is jouw woning beveiligd? Een optie kan zijn Borg certificaat.
 9. Je ziet nu alle mogelijkheden die passen bij jouw wensen. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Zorgvlied

Aanvullende woonverzekeringen april 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat je een specifieke dekking mist. Goed om te weten: jij mag jouw woonverzekering in Zorgvlied aanvullen met meerdere interessante aanvullende verzekeringen. Je kunt denken aan: de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Verderop lees jij aanvullende adviezen (ook interessant: woonverzekering Vriescheloo afsluiten).

Glasverzekering

Veel polissen bevatten ook de glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Heb je veel ramen? Een extra verzekering voor het glas is in dat geval geen gek idee. Deze extra verzekering verzekert om de gevallen van schade aan ramen (glas). Goed om te weten: aquaria, spiegels en mobiele telefoons zijn meestal niet afgedekt. Heb je een huurwoning? Doorzoek in de huurvoorwaarden of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Ga dan zeker voor de all-risk woonverzekering. Deze extra keuze betaalt uit bij een breed scale aan schades. Dat houdt in ook schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Vanzelfsprekend is dit alleen zo als het daadwerkelijk een ongelukje was. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • jouw kind fietst tegen een auto aan
 • Jouw hond maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je morst rode wijn over de bank van iemand

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis kan je complementeren met een handige buitenhuisdekking. Aan de hand van deze dekking zijn alle eigendommen niet alleen thuis gedekt voor inbraak en schades, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Drenthe). Hierbij gaat het dan om kostbaarheden waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Onder andere een fotocamera of viool. Waak voor oververzekering: mogelijk beschik je al over een instrumentenverzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Zorgvlied

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor schade die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. Vaak onderscheidt men materiële schade en schade aan iemands gezondheid. Denk dan aan een kapotte laptop + kosten op medisch gebied. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Let op: deze module vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, maar ook als dit gebeurt door kinderen, logés en huisdieren. Het is 100% vrijblijvend, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Dergelijke polissen bieden een verzekerd bedrag vanaf €1.250.000 oplopend tot €2.900.000. Bij veel aanbieders hoef je geen eigen risico te betalen. Zo’n verzekering is beschikbaar vanaf €3,55 p/maand. Ga verder naar ABN AMRO afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Zorgvlied
De module rechtsbijstand verstrekt advies en hulp bij juridische problemen. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld conflict met bedrijven of conflict met makelaar. Dan wordt het als prettig ervaren dat iemand jou helpt zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Er bestaan meerdere pakketten.

 • Consument (bijv. medische fout)
 • Inkomen (bijv. sociale wetgeving)
 • Woon-module (bijv. geschil met de buren)
 • Verkeer (bijv. conflict met een autodealer)

De premies van de verzekeraars schommelen enorm (vanaf zo’n €27,90 tot en met €25,20 per maand in april 2024). De prijs bepalen verzekeraars op basis van de grootte van het pakket, het te verzekeren bedrag en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Zorgvlied op maat? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering